selam meryem sende tedaviye başlayacaksın galiba allah yardımcın olsun gerçekten çok zor ama pozitif düşünmemiz gerekiyo hayırlısı olsun inş.
selam serap evet bende baslicam allahin izniyle
evet pozitif dusunmeye calisiyorum ama ne bilim iste insanin aklindan da gecmiyor degil ya olmazsa diye ama allahim yardimcim olacak insallah bunuda atlatacam insallah[/QUOT
doğru söylüyorsun ama allahtan da ümit kesilmez herşey gönlünlünce olur inşallah
iyiyim canim ne olsun cuma gununu bekliyoruz allahin izniyle geliyoruz cuma gunu konyaya cumartesi de randevumuz var hastanede
ocak basinda da baslicaz insallah bi sorun cikmazsa
ama ben cok korkuyorum kizlar ya hep iyi dusunmeye calisiyorum ama aklimin bir tarafinda hep ya yine olmazsa sorusu var
allahim yardimcim olsun guc versin bana
selam serap evet bende baslicam allahin izniyle
evet pozitif dusunmeye calisiyorum ama ne bilim iste insanin aklindan da gecmiyor degil ya olmazsa diye ama allahim yardimcim olacak insallah bunuda atlatacam insallah
Arkadaşlar cinsiyetini öğrendik, kızımız olacak:) Bugün çikolata yiyerek gittim ultrasona ve gerçekten bakar bakmaz kız olacak dedi Tülin Hanım... Kesinlikle tavsiye ederim çikolata yiyin... Bu arada çok aşağıya kaymış bebek, serum takıldı, bundan sonra yatarak geçecek yine günler, yatınca yukarıya kayıyor tekrar... Allah'ım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin, darısı isteyen herkesin başına...Arkadaşlar hepinize yaşatsın Rabbim bu güzel duyguları..
canım Allahım inşallah kızını kucagına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah yat canım boşver ayakta kalma sakın cumaya Allah izin verirse bende gidecegim doktora bende çikolata yiyeyim bari bizimkilerde göstermiyor cinsiyetini
öyle deryacım..
benim bulantılarım başladı(((( yemek özellikle sulu yemek görmeye bile tahammül edemiyorum....
Amin canım, sağolasın... İnşallah Rabbim sana da bana da bebek isteyen herkese de nasip eder... Ne kadar zormuş anne olmak, insan annesinin kıymetini daha iyi anlıyor... Allah'ım kolaylaştırır inşallah... Çikolatayı kesinlikle tavsiye ederim canım, hiç inanmamıştım faydası olacağını, ben de şaşırdım, doktor bakar bakmaz söyleyince cinsiyetini. İlerleyen aylarda bebeğin hareketlerini duymak için meyve suyu içmenin, çikolata yemenin faydası olduğunu da duydum, enerji verince hareketleniyor melekler:)) bunları da deneriz artık :))
Ah canım... Aynen ben de uzun süre yiyemedim sulu yemek, sebze yemekleri, hele soğan kokusu beni hala mahvediyor... Yemekler soğansız artık bizim evde:) Pizza, patates kızartması, üzerine de ketçap..Bunlarla geçti nerdeyse ilk üç ay... Ve ben ketçapdan nefret ederdim, kesinlikle almazdım, ama kızım seviyor sanırım:)) Zamanla geçiyor Fatoşcum, biraz sabır:)
amin canım amin inşallah derya canım sen hangi doktora ve hangi hastaneye gidiyorsun doktorun nasıl hastane nasıl birde muayane ücreti nekadar
Konya Hospitalde Tülin Hanıma gidiyorum. Bana olan yaklaşımı, ilgisi çok güzel. Kıymetli bebek bu diyor ve gerçekten ilgileniyor, 15 günde bir kontrolüm var. Tek sorun çok yoğun olması. 2 aydan önce randevu almak çok zor. Bir kere randevu alabildikten sonra sorun yok. Ama yine de bir sıkıntın olduğu zaman hastaneyi arayarak kendisine ulaşabiliyorsun. Ben çok memnunum doktorumdan. Hastane de temiz görünüyor. Canımı sıkan tek şey yenidoğan yoğun bakım olmaması. Bunu da yeni öğrendim. Ben zaten Tülin Hanım için gitmiştim bu hastaneye. Şimdi eğer bebeğim böyle aşağılarda gezinmeye devam ederse erken doğum riski söz konusu olabilir. Doğumu Tülin Hanımın yaptırmasını çok istiyorum, inşallah böyle bir risk olmaz. Ben devlet memuru olduğum için sevkle gidiyorum, her gittiğimiz de 5 lira muayene ücreti alıyorlarmış. Bir gece yattım ben hastanede. Özel oda ücreti de 80 tl. Normal oda 60 Tl. ymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?