Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canım bize hiç bişey sormadan 2 embriyo transfer ettiler. ama biz sevindik. çünkü şansımız artmış oldu.benim şuan 4 haftalık. kesemizi gördük çok şükür. 1 tane kese göründü. ama ikizlerden biri 1 hafta geriden gelebilirmiş.tekde olabilir, çiftte. bayramdan sonra netleşecek.hayırlısı diye dua ediyorum.

canım tek istiyorsan önceden söyle.

canım hayırlısı neyse o olsun ne güzel keseyide görmüşsünüz sıra kalp atışında hadi bakalım ayy kendim keseyi görmüş gibi sevindim darısı başıma artık

kızlar şu uzun protokol, kısa protokol ne demek. bize tüp bebek yaptılar hiç bişey söylemediler. euro fertilde bilgilendirme sıfır.

canım uzun protokol bi önceki adetın 20. gunu galıba baslıyormus kısa protokol ise son adetın ılk gunu baslıyormus tedavı.bende burdan okumustum ama neye gore belırlenıyor bılmıyorum doktorun karar verdıgını bılıyorum sadece...

canım hayırlısı olsun saglıklı olsunlarda onemlı olan o.Ama ben isterim ikiz olmasını..hayırlı haberlerını beklıyoruz bayramdan sonra..dualarımız ortak..

benim dr. Fuat Hoca ben gitmeden d.bakırdan aramıştım görüştüm kendisiyle sonra gidip görüştüğümde unutmamıştı benim ki halen görüşüyoruz hiçde öyle unutkan falan değil yada bizi unutmadı bilemeyecegim onu tek bildiğim hakkatten ilgili,psikolog gibi adam bizi çok rahatlatmıştı sordugum sorulara beni tatmin edici cevaplar vermişti, beğendik ve hemen başladık zaten Allahıma çok şükür ki ikizlerimi kucagıma aldım..inş. sizde tedaviye başlar ve alırsınız bebeklerinizi kucagınıza.......
evet canım benim dr. ben çok memnun kalmıştım hatta hamile oldugumu öğrendikten sonra bile hangi ilaçları kullanacagım neyi kullanmayacagım onlara varana kadr bana tel.söylüyodu. burdaki dr. görüşüp onun dediklerini anlatıyodum fuat hocaya ona göre yönlendiriyodu beni öylelikle aldım bebişlerimi kucagıma Allahım herkese nasip etsin inş...
kızlar şu uzun protokol, kısa protokol ne demek. bize tüp bebek yaptılar hiç bişey söylemediler. euro fertilde bilgilendirme sıfır.
bildiğim kadar uzun protokol bir önceki adet döneminde rahmi dinlendirmek için yumurtalara daha kaliteli almak açısından doğum kontrol hapı veriyolar 1 ay onu kullanıp bekliyosun yanında ek ilaç veriyolarmı onu bilmiyorum 2.aydaki adetle birlikte tüp bebeğe başlıyosun sanırım bunu kisti olanlar ,için falan uyguluyorlar net bilemeyecegim. benimki kısa protokoldü adetimin 2. günü başladı 15 gün içinde bitti tedavi ve bekleme sürecine girdik transferden sonra 12 bekleyip öyle test yapılacaktı ben dayanamadım 9. günü idrar testi yaptım hiç beklemeden ikinci çizgi çıktı o günde kan testi yaptırdım yüksek çıktı değerlerim çok şükür ikizlerimi aldım kucagıma. inş. aydınlatıcı olmuştur senin için uzun ve kısa protokol ALLAHIM herkese nasip etsin bebiş kimsenin kucagını boş bırakmasın inş..

bize sormuştu fuat hoca biz tek istemiştik fakat dr. dediği hakkınız var iki transfer için iki tanesinide transfer edelim şansımız yükselir en azından biri tutmazsa diğeri tutar dedi bizde tamam dedik,2 transfer edildi zaten benim 2 tane döllenen embriyom olmuştu başkada yoktu onlarıda transfer ettik çok şükür ikiside tutundu. 1 oğlum 1 de kızım oldu. çok zor ikiz büyütmek hamilelik zaten zor ikiz olunca ama çok güzel herşeyi ile hem hamileliği hem doğumu hem bakması zor olsada çok güzel

canım cevapların ıcın cok sagol benı fuat alı bey konusunda rahatlattın aslında hepsının ıyı oldugunu dusunuyorum zaten biri yoksa diğerinin ilgilediğini transferı bırının yumurta toplamayı dıgerının yaptığı hastalarda olmus kollektıf calısıyorlar yanı.Bir de Allah verecek olduktan sonra onlar sadece aracı aslında.Sen cok sanslısın ılk denemede tutmus hem de ıkız R abbım hayırlısıyla bıze de nasıp eder ınsallah sana da saglıklıca buyutmeyı nasıp etsın emınım zordur bırı zorken ıkısı nasıl dusunemıyorum bıle.Yardımcı olacak kısıler vardır umarım yanında ozellıkle aılenden bırılerı..

canım hayırlısı neyse o olsun ne güzel keseyide görmüşsünüz sıra kalp atışında hadi bakalım ayy kendim keseyi görmüş gibi sevindim darısı başıma artık

çok teşekkür ederim canım. inşaalah rabbim bu mutluluğu en kısa zamanda sizlerede tattırır. valla sadece kendim için hiç dua etmedim. hepimize ediyorum.
inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız. aminnn

canım ozaman benim kısa protokol. adetin 2.günü ilaca başladım.

canım hayırlısı olsun saglıklı olsunlarda onemlı olan o.Ama ben isterim ikiz olmasını..hayırlı haberlerını beklıyoruz bayramdan sonra..dualarımız ortak..

canımlarım hepinize çok teşekkür ederim. tebrikleri görünce çok mutlu oldum. artık darısı sizin başınıza. müjdeli haberler verin inşallah. tedavi süresince hep olumlu düşünün.kesinlikle olmaz olmayacak gibi şeyler dile getirmeyin. psikoloji çok önemli.

canım rabbim bebişlerine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. bende 9.gün idrar testi yapmıştım silik çıkmıştı. 13 gün değerim 811 çıkmıştı. senin kan değerin kaçtı. bende ikizmi diye merak içindeyimde ondan sordum. dr gitmeme 1 hafta var. çok merak ediyorum.

işallh canım çok istiyorum çünkü sabrım kalmadı artık 2 senedir uğraşıyoruz 2 senedir çok yıprandım ................ eylülün başında başlıcaz işallah bi sorun çıkmazsa başlıcamı düşündükçe hem çok seviniyorum hemde çok üzülüyorum nasıl katlancam o kadar iğneye sıkıntıya bilmiyorum hiç düşünmek istemiyorum ........... ne kadar uzakmış bana meğer anne olmak böyle evlat sahibi olacağım aklımın ucuna bile gelmezdi .............sıkıntılarımı yazsam saatler alır burda neyseeeeeeeeeeeeeee.......... allahım işallah bizlerede nasip eder .... evet insan sadece kendi için dua edemiyor inanın dualarım sizinle ...................................

canım naptın sen böyle beterin beteri var sakin ol canım benim çook karamsar gördüm seni ilk denemende hamile kalmışın zaten acımız taze unutturumaz kimse bu acıyı kesinlikle ama inş bizde anne olucaz birgün 4.denmeydi benimki okadar iğne ilaç kolay degildi tabiki ama napalım bu ugurda yıpranmak varmış inan degerdi herşeye minik pıt sesleri şimdi küçük mezarına gidemedigim yavrumamı yoksa bayram önü bırakıp giden yavrumamı üzülüyüm bilemedim bazen iniveriyor gözlerimden yaşlar yaşın daha 19 yıllarını vermiş menepoza girmiş olanlar ne yapsın peki kendiligimden hamile kalmam imkansız gibi bişey 6.tüp yoluna çıkışım kaç yılı bulcak yada yine hamile kalabilecekmiyim bilmiyorumm

hepinizi seviyorum kızlar bayramınız mübarek olsun yavrusuna kavuşan dostlarım keyfini çıkarın rabbim ayırmasın sizi bizede tattırsın bu duyguyu

canım benim hiç aklımdan çıkmıyorsun her canımın sıkıldığında aklıma ilk gelen sen oluyorsun .................... ben ilkine dayanamadım allahım diyorum ben dayanamadım ya ranacım naptı nasıl dayanıyor ............ kucagında eltim çocuğuyla gelince nasıl içim sızlıyor bebeğin yüzüne ellerine baka kalıyorum . ........... nasıl bi imtihan bu keşke elimden gelen bişi olsa ama allahıma kalmış artık verecek olan da alacak olanda allah ........ inan gerçektende değer bebeklerimiz için herşey her zorluk ama kaybedince zor ....... ne diyeyim allahım derdi verdi bizlere sabrınıda verir işallah ....

suudenaz ne güzel haber tebrik ederim :)
Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah......

canım 2 yıl sana çoookk uzun gibi geliyor olabilir de yinede bu kadar çok yıpratma kendini bak biz 6 yıldır uğraşıyoruz ve hiç hamilelik yaşamadım
elbette kaybetmek çok zordur Allahım kimseye yaşatmasın ama hiç değilse hamile kalabilmişsin ya ben ne yapayım
benim etrafımdada var üstüste hamile kalanlar bebekleri olanlar ama hepsi imtihan işte ..........

kızlaaaaarr ben adet görmedim ve 20 gün geçti idrar testleri negatif çıkıyor
eşim perşembeye randevu alayım dedi eurofertile
artık ne varsa ya bebek ya kist yada menopoza girdim
kısmet Rabbim hayırlısını versin ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…