tebrik ederim
sorunsuz sağlıklı bir hamilelik yaşar sağsalim kucağına alırsın inşallah...
başkentte doktorun kimdi ?
merhaba arkadaşlar. 5 yıllık evliyim. euro fertilde ilk tüp bebek tedavimde hamile kaldım. rabbime şükürler olsun şimdi 4 haftalık hamileyim.
inşaallah rabbim en kısa zamanda tüm isteyen anne babalara nasip eder.
euro fertildeki bütün doktor ve çalışanlarından da allah razi olsun.
sormak istediğiniz bişey olursa seve seve yardımcı olurum.
tıp fakültesi Ali Acar ve Konya başkent hastanesinde de aşılama tecrübelerim var.
çok teşekkür ederim canım. amin.
başkentte seçil hanıma gitmiştim. tatlı dilli, güler yüzlü, eli hafif bi bayan. çok sevmiştim. ama bunlar yeterli olmuyormuş malesef.
vajinam da bi rahatsızlık oluştu.vajinam kıpkırmızıydı. ve hart hart kaşıyordum.yanıyodu resmen duramıyordum. doktora söyledim zaten görüyo muayenede. ama bi krem verdi o da geçirmedi. bana sen bi cildiyeye görün bizim bölümle alakalı bişey değil dedi. benden bi kültür alıp labaratuvara göndereyim bile demedi.
bende tıp fakültesine gittim. asistan bi kız pamuklu çubuklarla kültür alıp laboratuvara gönderdi. mantar, enfeksiyon bişeyler çıkmış. birsürü iğne, antibiyotik verdiler. kızılay cildiyeye gidip onun verdiği karışım kremleri, ilaçları da kullandım. hepsini kullandım ama rahatsızlığım geçmedi. ben artık bi sinirle euro fertile gittim. dilek hanım verilen ilaçların çok ağır ilaçlar olduğunu ve rahartsızlığıma iyi gelmiyeceğini söyledi.bana bi krem bi de fitil verdi. varya rahatsızlığımı 2.gün hafifledi. 4.gün tamamen geçti.
işte seçil hanımı bu hatasından dolayı çok sevmeme rağmen sildim.
canım biraz geç gördüm. sana cevap yazdım ama geldimi.
Benim tüpbebek yaptıran arkadaşlarıma bir sorum olacak.Arkadaşlar ekım gıbı eurofertıl konya da tüpbebek düşünüyoruz.Bize tavsiyeleriniz var mı?Eşimin ve benim tüpbebek tedavısı öncesı yapmamız veya yapmamamız gereken şeyler var mı?Beslenmemıze dıkkat etmemiz gerekli mi mesela?Sizlere verılen doktor tavsıyelerı neydı?Mesela ben tüpbebek öncesı son 3 ay saunanın önerılmedıgını bılıyorum bunun gıbı seyler.ALLAH yar ve yardımcımız olsun cümlemizin duayla..[/QU
merhaba canım bende eylülün başında başlıcam tedaviye bu benim ikinci denemem benim doktorum dilek hanım ama hepsi çok iyi doktorktuların ................benim hiç umudum yoktu başlamıcaktım ama doktorum ikna etti başlamaya............ sana tavsiyem hep sağlıklı şeyler yemeye çalış annenin beslenmeside çok önemliymiş sütünü yoğurdunu bol tüket doktorum söylemişti bana .......... ay bide bol bol gez dolaş hayatını yaşa çünkü sıkıntılı günler bizi bekliyor canım.......... işallah herkez için hayırlı olur allahım kucağıma almayı nasip eder
canm allah dermansız dert vermesin rabbm acil şifalar versin inşlllh hiç isyan etme bak şer sandığımzda hayır hayır sandığımızda şer vardr hep hayırlısını dile.k.v leride boşver ağzı olan konuşuyo onlara göre hayrına dağıtıyolarda biz almıyoruz sanki.herşeyi neyin ne olduğıunu bizden iyi bilirler ama işlerine gelmez boşver aldrma kocanla bebişlernle yuvana sahip çık gerisi vız gelir tırıs gider
Benim tüpbebek yaptıran arkadaşlarıma bir sorum olacak.Arkadaşlar ekım gıbı eurofertıl konya da tüpbebek düşünüyoruz.Bize tavsiyeleriniz var mı?Eşimin ve benim tüpbebek tedavısı öncesı yapmamız veya yapmamamız gereken şeyler var mı?Beslenmemıze dıkkat etmemiz gerekli mi mesela?Sizlere verılen doktor tavsıyelerı neydı?Mesela ben tüpbebek öncesı son 3 ay saunanın önerılmedıgını bılıyorum bunun gıbı seyler.ALLAH yar ve yardımcımız olsun cümlemizin duayla..[/QU
merhaba canım bende eylülün başında başlıcam tedaviye bu benim ikinci denemem benim doktorum dilek hanım ama hepsi çok iyi doktorktuların ................benim hiç umudum yoktu başlamıcaktım ama doktorum ikna etti başlamaya............ sana tavsiyem hep sağlıklı şeyler yemeye çalış annenin beslenmeside çok önemliymiş sütünü yoğurdunu bol tüket doktorum söylemişti bana .......... ay bide bol bol gez dolaş hayatını yaşa çünkü sıkıntılı günler bizi bekliyor canım.......... işallah herkez için hayırlı olur allahım kucağıma almayı nasip eder
benım ılk denemem olacak kızlar.Benı neyın bekledıgını de tam bılmıyorum cok mu zor bır sureç beni bekliyor yoksa.Hep zorluğundan bahsetmıs arkadaslar gözüm korkmaya başladı..
canım az önce yanlış kişiye gitti sanırım ben başkentte aşıla düşünüyorum yardımcı olursan sevinirim sagol
benım ılk denemem olacak kızlar.Benı neyın bekledıgını de tam bılmıyorum cok mu zor bır sureç beni bekliyor yoksa.Hep zorluğundan bahsetmıs arkadaslar gözüm korkmaya başladı..
korkma canım bEBEK için herşey değer hem eğlenceli hemde zorlu yani tedaviyi geç 15
gün çok zor geçmişti ama hamilesin diyince herşeyi unutmuştum inan sende öyle olacaksın beN 25 gün hastanede yattım herhalde ondan korkuyorum............... tıp f. hastaneden nefret ediyorum . korkma bu tedavi sürecinde kafaya da hiçbirşeyi takma çok rahat al sakın sitres yapma ..... herşey güzel olcak
Kızlar biraz önce Eurofertıl konyayı aradım ve randevu aldım ön görüşme için.Telefonda hangi doktor diye sorunca bi an Fuat ali bey dedım ınsallah hayırlısı olur hakkımızda.Fuat ali bey için biraz unutkan yorumları yapılmıs siz ne dersiniz arkadaşlar?iNSALLAH BEBİŞİMİZE KAVUSMAMIZA VESİLE OLUR :)
Kızlar biraz önce Eurofertıl konyayı aradım ve randevu aldım ön görüşme için.Telefonda hangi doktor diye sorunca bi an Fuat ali bey dedım ınsallah hayırlısı olur hakkımızda.Fuat ali bey için biraz unutkan yorumları yapılmıs siz ne dersiniz arkadaşlar?iNSALLAH BEBİŞİMİZE KAVUSMAMIZA VESİLE OLUR :)
Ben de Ali Sami beyde tedavi görüyorum diğerleri için bir şey diyemem ama burada okuduklarıma bakılacak olursa oldukça başarılı ve son derece hasta ile ilgili bir ekip. Zaten merkezde çalışanlar da oldukça ilgililer. Hayırlı olsun, Allah hayırlısı ile bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin...
amın canım senınde tedavın hayırlı olsun.Bebişleriniz deyince acaba ıkızlerım mı olacak kı :) Kızlar gercekten sızce ıkız ya da ucuz koydurmak basarı sansını yukseltıyor mu bir de buna kım karar verıyor doktor mu hasta mı.Ben aslında ıkızlerım olsun ısterım ama eşim o konuda tedırgın bıraz birinde bi eksiklik olur diye korkuyor.Siz ne düşünüyorsunuz?
cnm bende senn gbi unutkan dye okudum ama ilk kez gttm kist çıktı aradan 1 ay geçti ve beni hatrladı unutmamış yani ve yne kist çıktı 3.ayı beklyorum sen gbi tedavi fikryle gtmştim ama kistler varmış vardr bundada bi hayır tabi çok iyiy yapmışsın randevu almkla ama şuna eminimki umutlanmış ve drun verdiği o moralle büyük bi sevnçle geleceksin buraya çünkü dr o denli kendnden emin ve karşısındakinide buna ikna ediyor ne zaman aldın randevuyu
hayırlı olsun
zaten gittiğinizde neler yapılacağı anlatılacaktır size
ama yinede ben yazıyım iki embriyo transfer ediliyor merkezin standardı galiba
uhde'nin doktoru fuat ali beydi şimdi ikizlerini büyütüyor :)
amın canım senınde tedavın hayırlı olsun.Bebişleriniz deyince acaba ıkızlerım mı olacak kı :) Kızlar gercekten sızce ıkız ya da ucuz koydurmak basarı sansını yukseltıyor mu bir de buna kım karar verıyor doktor mu hasta mı.Ben aslında ıkızlerım olsun ısterım ama eşim o konuda tedırgın bıraz birinde bi eksiklik olur diye korkuyor.Siz ne düşünüyorsunuz?
Saol canım ya rahatlattın benı bende olumlu düşünmeye calısıyorum insallah Rabbım diler de olur bebegımız ben göze aldım zorlukları.Aslında ekım de tüp bebek düşünüyoruz ama bayramdan sonra bi ön görüşme için gitmek istedik.Hem bilgi alalım diye hemde uzun protokol mu kısa mı olacak onu konusuruz hem de tedavı oncesı kullanmam gereken ilaç var mı onu ogrenırız dıye dusunduk.Fuat alı beye tedavı olup pozıtıf sonuc alanlar var mı arkadaslar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?