Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canım az önce yanlış kişiye gitti sanırım ben başkentte aşıla düşünüyorum yardımcı olursan sevinirim sagol

başkente bende çok gittimde ondan sordum :)
benim doktorumda cemalettin beydi ..lap. olmuştum 2009 şubatta

amin canım sağoll.. Allahtan gelene isyan edilmez ki canım etmem bende benimde sınavım bu yönde sanırım yanımda ya oğlum ben onun için herşeyi feda ederim hakkımızda hayırlsıı olsun....
k.v. gelince ben çoktan boşverdim onları herkesi takacak olursak bu hayat çekilmez inanki ...

canım az önce yanlış kişiye gitti sanırım ben başkentte aşıla düşünüyorum yardımcı olursan sevinirim sagol

canım ben başkentte seçil hanıma gitmiştim. diğer sayfada onunla ilgili yazdığımı oku canım. ben aşılama tedavisinden çok memnundum. benim şikayetim diğer rahatsızlığımdan anlamaması oldu. yani genç ve tecrübesiz diyebiliriz. illa başkent diyorsan ayla hanıma git bence o daha tecrübeli.emel hanım var çok beğeniyorlar ama o aşılama yapmıyor.
canım benim yumurtalıklarım çok çalışıyormuş. sadece klomenle o kadar çok ve büyük yumurtalar oluştuki.seçil bana üçüz-dördüz olabilir bu ay aşılama yapmayalım dedi. eşim olsun yapalım dedi. ne yalan söyleyeyim ben biraz korkmuştum.riskli gebelikten. aşılama yapıldı ama tutmadı. 2.aşılamayıda yapacaktı ama mantar rahatsızlığı çıktı.sonrada gitmedim bidaha.

canım euro fertilde çok düşük dozda iğne başladılar. yumurtalarına göre iğne dozunu azaltıyorlar veya artırıyorlar, yani senin vücudunu tanımaya çalışıyorlar. bu benim çok hoşuma gitti.
mesela ali acar da hem klomen hem menegon iğne vermişti. bende ohss oluştu.yani büyük bir kist. 3 gün hastanede yattım.o gün çektiğim sancıyı hatırladıkça ali acardan nefret ediyorum. adam resmen işi ticarete dökmüş. hastayla alakası yok.bide biz özeline gittik.aman iyi ilgilensin diye.

canım çok konuştum. aklına gelen bişey olursa sor.

Kızlar biraz önce Eurofertıl konyayı aradım ve randevu aldım ön görüşme için.Telefonda hangi doktor diye sorunca bi an Fuat ali bey dedım ınsallah hayırlısı olur hakkımızda.Fuat ali bey için biraz unutkan yorumları yapılmıs siz ne dersiniz arkadaşlar?iNSALLAH BEBİŞİMİZE KAVUSMAMIZA VESİLE OLUR :)

hayırlı olur canım işallah fuat ali bey hakkında hiçbir fikrim yok ama hepsine işinde son derece iyi olduklarını diyorlar benim doktorum dilek hanım randevünü ne zamana aldın

Saol canım ya rahatlattın benı bende olumlu düşünmeye calısıyorum insallah Rabbım diler de olur bebegımız ben göze aldım zorlukları.Aslında ekım de tüp bebek düşünüyoruz ama bayramdan sonra bi ön görüşme için gitmek istedik.Hem bilgi alalım diye hemde uzun protokol mu kısa mı olacak onu konusuruz hem de tedavı oncesı kullanmam gereken ilaç var mı onu ogrenırız dıye dusunduk.Fuat alı beye tedavı olup pozıtıf sonuc alanlar var mı arkadaslar??

Ben de Ali Sami beyde tedavi görüyorum diğerleri için bir şey diyemem ama burada okuduklarıma bakılacak olursa oldukça başarılı ve son derece hasta ile ilgili bir ekip. Zaten merkezde çalışanlar da oldukça ilgililer. Hayırlı olsun, Allah hayırlısı ile bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin...

amın canım senınde tedavın hayırlı olsun.Bebişleriniz deyince acaba ıkızlerım mı olacak kı :) Kızlar gercekten sızce ıkız ya da ucuz koydurmak basarı sansını yukseltıyor mu bir de buna kım karar verıyor doktor mu hasta mı.Ben aslında ıkızlerım olsun ısterım ama eşim o konuda tedırgın bıraz birinde bi eksiklik olur diye korkuyor.Siz ne düşünüyorsunuz?

cnm bende senn gbi unutkan dye okudum ama ilk kez gttm kist çıktı aradan 1 ay geçti ve beni hatrladı unutmamış yani ve yne kist çıktı 3.ayı beklyorum sen gbi tedavi fikryle gtmştim ama kistler varmış vardr bundada bi hayır tabi çok iyiy yapmışsın randevu almkla ama şuna eminimki umutlanmış ve drun verdiği o moralle büyük bi sevnçle geleceksin buraya çünkü dr o denli kendnden emin ve karşısındakinide buna ikna ediyor ne zaman aldın randevuyu

hayırlı olsun
zaten gittiğinizde neler yapılacağı anlatılacaktır size
ama yinede ben yazıyım iki embriyo transfer ediliyor merkezin standardı galiba
uhde'nin doktoru fuat ali beydi şimdi ikizlerini büyütüyor :)

vardır bundada bı hayr canım.Saglıkla kucagımıza alırız ınsallah.belkı aynı anda baslar tedavımız sızde sorun neydı?bızde erkek faktörü..randevumuz bayramdan sonra buarada..

Son düzenleme:

Ayy ınsallah bende ıstıyorum ıkız ama esım ıstemıyor Rabbım hayırlısını versın saglıkla gelsınlerde onemlı olan o.ıkız olursa bırde herkes tup bebek oldugunu anlar dıye bende bazen ıstemıyorum aslında.Oyuzden kararsızım tek mı cıft mı transfer ettırsek dıye.Artık hayırlısı..

canım bence olmuşken ikiz olmasını çok isterim bida doktorlarla felan uğraşmazsın ...iki yada üç koydurmak şansı herhalde yükseltir biri tutmzsa biri tutar diye biliyorum .... buna doktorun karar veriyor hep iki transfer ediyor ... ben ilk tedavimde hiç bilgim yoktu araştırmamıştım 4 felan koyor diye tahmin etmiştik ama iki koydular biri tutmuştu oda avcumun içinden kaydı gitti ........ olmuşken ikiz olsa..... allahım sen büyüksün yarabbim yüreğimizdeki bu ateşi söndür burda isteyen herkeze ver allahım

kızlar şu uzun protokol, kısa protokol ne demek. bize tüp bebek yaptılar hiç bişey söylemediler. euro fertilde bilgilendirme sıfır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…