Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

merhaba arkadaşlar. 5 yıllık evliyim. euro fertilde ilk tüp bebek tedavimde hamile kaldım. rabbime şükürler olsun şimdi 4 haftalık hamileyim.
inşaallah rabbim en kısa zamanda tüm isteyen anne babalara nasip eder.
euro fertildeki bütün doktor ve çalışanlarından da allah razi olsun.
sormak istediğiniz bişey olursa seve seve yardımcı olurum.
tıp fakültesi Ali Acar ve Konya başkent hastanesinde de aşılama tecrübelerim var.

merhaba canım bu benim ikinci denemem ilkini ali acara yaptırmıştım 3 aylık tı ama kaybettim meleğimi şimdi eurofertilde teaviye başladım işallah hayırlı olur yatıyormusun hep merak ettim ben yatmıştım ilkinde çok zor muhtaç olmak 3 aylık olana kadar yatılıyormuş doğrumu

canım rabbim sana ve ailene sabır versin. ahirette meleğin sana şefaatçi olacak canım. inşaallah en kısa zamanda rabbim meleğine çifter kardeşler verir.

canım senin aşılama mı yoksa tüp bebek mi.
ben ilk 2 gün hep yattım. sadece yemek ve wc için kalktım. 2 günden sonra dilek hanım bana kendini yormadan yemeğini falan yapabilirsin dedi. ama eşim hiç bişey yaptırmıyor. evin içinde ufak defek ihtiyaçlar için dolanıyorum biraz. mesela aileden birisi geliyo onunla oturuyorum biraz. ama çoğunlukla televizyonun karşısında elimde kumanda yatıyorum. canım sanada tavsiyem kendini hiç yorma.3 ay sık dişini. biliyorsun ne zorluklarla bebişimize kavuşuyoruz.
canım euro fertildeki hamile olduğum haberini aldığımdaki mutluluğumuzu hiç unutamıyorum. inşallah bu mutluluğu sanada yaşatır rabbim.şimdi bile gözlerim doldu.

Benim tüpbebek yaptıran arkadaşlarıma bir sorum olacak.Arkadaşlar ekım gıbı eurofertıl konya da tüpbebek düşünüyoruz.Bize tavsiyeleriniz var mı?Eşimin ve benim tüpbebek tedavısı öncesı yapmamız veya yapmamamız gereken şeyler var mı?Beslenmemıze dıkkat etmemiz gerekli mi mesela?Sizlere verılen doktor tavsıyelerı neydı?Mesela ben tüpbebek öncesı son 3 ay saunanın önerılmedıgını bılıyorum bunun gıbı seyler.ALLAH yar ve yardımcımız olsun cümlemizin duayla..

canım hemen bi folik asit al ve içmeye başla.eczaneden dr yazmadan alabilirsin.fiyatıda uygun zaten.
bide benim vajinamda mantar rahatsızlığı oluşmuştu. bütün bunlar tedaviyi geciktiriyo. eğer sende idrar yolu enfeksiyonu, mantar, iltihap vb varsa şimdiden doktora git. ilacını kullan canım. bide diş doktoruna gidip bi muayene ol. ben gitmediğime pişmanım. kırık dolgum vardı. oyle kaldı şimdi.

Canım cevabın ıcın tesekkurler.Ama ilaç konusunda belki herkese farklı ilaç kullanıyorlardır.Aslında folıc vıtamın zararı olmaz ama acaba herkese verıyorlar mı kı tdavı oncesı?

Canım cevabın ıcın tesekkurler.Ama ilaç konusunda belki herkese farklı ilaç kullanıyorlardır.Aslında folıc vıtamın zararı olmaz ama acaba herkese verıyorlar mı kı tdavı oncesı?

evet canım herkese veriliyor
bebek düşünmeye yeni başlayanlara bile 2-3 ay öncesinde başlatıyorlar
birde burda bir topik vardı folik asit eksikliğinin etkileri bulup okumanı tavsiye ederim
ben son tedavimden sonra girdiğim depresyonla bırakmıştı folbiol'u ama o topiği gördükten sonra tekrar almaya başladım

tebrik ederim
sorunsuz sağlıklı bir hamilelik yaşar sağsalim kucağına alırsın inşallah...
başkentte doktorun kimdi ?

Bende 1 yıl önce bebek düşünmeye başladığımız ılk ay ıcmeye baslamıstım ama olmayınca bıraktım
Galıba en guzelı ekımden önce gidip bi ön görüşme yapmak doktorlarla..

canım ilki tüp bebekti ali acara yaptırdım bende yattım ama içim içimi yedi ablamla aynı apartmanda oturuyoruz annem hep yanımdaydı bebeğim için herşeye katlanmıştım tüm zorluklara sabretmiştim yaşımın 19 olmasına rağmen .... bizde nasıl mutlu olmuştuk hamile olduğumu öğrenince hiçbirşeye değişemem ama 3 ay sürdü meleğimin kalp atışı durmuş kürtaj oldum amaaaaaaaan ne günlerdi be işallah allahım unuttturur acılarımı

canım çok üzüldüm inanki insan beklemediği zaman hayal kırıklığına uğradığında birde o kadar çok beklediği bebekse bu düşünmek bile istemiyorum neler yaşadığını Allahım bol sabır versin sana, sana şefaat edecek öyle avut kendini demesi kolay bize ama elimizden başka çare gelmiyorkii hepsi Allahımın takdiri inş. en kısa zamanda kavuşursun bebişine canım...
canım bebişlerim oğlumda problemler yaşıyorum ama çok şükür ikiside iyiler, buda benim sınavım sanırım onlar iyi olssunda ben razıyım herşeylerine, konyada değilim canım d.bakırdayım 1 ay öncesinde ordaydım ailemle birlikte artık kurbana ancak giderim yeniden Allah izin verirse tabiikii..

ne oldu neyi var oğlunun canım haberim yok çok geçmiş olsun bende seni konyada sandıydım neyse sağlık olsun bakalım
hemde ne hayal kırklığı hiç beklemediğin anda hamile kalıyorsun sonra koşmaca doktoruna gidiyorsun oda sana bebeğin düşüyor diyor varmı ötesi
ama bunu buradaki insanlara anlatamıyorsun neymiş efendim düşüğün ayağı içerde olurmuş hemen bi daha kalırmış kaynanam bana diyor ee senin bu düşen çocuk çok küçük niye bu sancı diyo ya ben daha önce çocukmu düşürdüm yada doğummu yaptım bende dedim demekki küçük değilmiş bu giden gitmiş bi dahaki nasıl olacakmış vallahi uhde bu insanlar hiç çekilmiyor ama sabırrr şu mubarek günlerde hayırlısını istedim ben hep yinede diyorum hayırlsı...

canım ne diyeceğimi inan bende bilmiyorum bizi bizden başkası yada bu yoldan geçenler anlar hayırlsını iste rabbimden bak senin meleklerinde sana şefaatçi olacak inşallah
evet canım hapım var zaten kullanıyordum ama hala anlamış değilim neden bu kadar yükseldiğini anlayamadım allahım kimseye evlat acısı da yokluğunuda göstermesin aminn

oğlumun gözlerine nistagmus teşhisi kondu yani göz bebekleri sabit durmuyor sürekli hareket halinde istem dışı olarak uzagı göremiyor yakını görebiliyor, konyada selçuklu araştırmaya götürdüm başhekim yrd. Şansal bey ilgilendi belki geçer belki geçmez dedi sorun ne bulunamıyor bekleyecegiz dedi Ank.bu dalda uzman Prof.Cumhur Şener varmış randevu aldım bugün bayram ertesi hiç durmadan ona gidecegim bakalım o ne diyecek ne olacak hiç bilmiyorum en son çare gözlerinden ameliyat olacak göz bebeklerini sabitleyeceklermiş off offf çok işim var bunun dışında o kadar çok problemim varki burda yazmaya kalksam hepiniz şaşırırsınız ama bir şekilde hayatla tek başıma bebeklerimle mücade içindeyim işte, ailem uzakta ben gurbette off yine dertlendim neyse işte hayat insanlara ne getirecegi inan hiç belli olmuyor kii..
k.v.laflarına bakacak olursan inan yaşaman hata onlar için benim k.v. bebeklerim olmadan sakın bebeğin olmadan buraya gelme dedi bu ne demektir yahu dedimm eşime şok olmuştum ondan sonra hiç gitmedim zaten, bebeklerim oldu (hoş şimdi zaten gidememde) yinede gitmedim. cahilliklerine vermek gerekiyor bazen söylediklerini ne dediklerini yada lafın nereye gidecegini anlamıyolar sanırım şayet bile bile söylüyolarsada Allah ıslah etsin onları diyecek sözüm yok vallahi...

tebrik ederim
sorunsuz sağlıklı bir hamilelik yaşar sağsalim kucağına alırsın inşallah...
başkentte doktorun kimdi ?

çok teşekkür ederim canım. amin.
başkentte seçil hanıma gitmiştim. tatlı dilli, güler yüzlü, eli hafif bi bayan. çok sevmiştim. ama bunlar yeterli olmuyormuş malesef.
vajinam da bi rahatsızlık oluştu.vajinam kıpkırmızıydı. ve hart hart kaşıyordum.yanıyodu resmen duramıyordum. doktora söyledim zaten görüyo muayenede. ama bi krem verdi o da geçirmedi. bana sen bi cildiyeye görün bizim bölümle alakalı bişey değil dedi. benden bi kültür alıp labaratuvara göndereyim bile demedi.
bende tıp fakültesine gittim. asistan bi kız pamuklu çubuklarla kültür alıp laboratuvara gönderdi. mantar, enfeksiyon bişeyler çıkmış. birsürü iğne, antibiyotik verdiler. kızılay cildiyeye gidip onun verdiği karışım kremleri, ilaçları da kullandım. hepsini kullandım ama rahatsızlığım geçmedi. ben artık bi sinirle euro fertile gittim. dilek hanım verilen ilaçların çok ağır ilaçlar olduğunu ve rahartsızlığıma iyi gelmiyeceğini söyledi.bana bi krem bi de fitil verdi. varya rahatsızlığımı 2.gün hafifledi. 4.gün tamamen geçti.
işte seçil hanımı bu hatasından dolayı çok sevmeme rağmen sildim.

canm allah dermansız dert vermesin rabbm acil şifalar versin inşlllh hiç isyan etme bak şer sandığımzda hayır hayır sandığımızda şer vardr hep hayırlısını dile.k.v leride boşver ağzı olan konuşuyo onlara göre hayrına dağıtıyolarda biz almıyoruz sanki.herşeyi neyin ne olduğıunu bizden iyi bilirler ama işlerine gelmez boşver aldrma kocanla bebişlernle yuvana sahip çık gerisi vız gelir tırıs gider

kızlar sağdıç olacağım genelde takım giyiyorlar tabi benm takımlarım biraz dar geliyor ve GELİN ALMA da rahat olsun diye keten gri pantolon ve ona uygun gri mürdüm tozpembe şeritlerden oluşan tunik aldım acaba abes kaçarmı dye düşünüyorum kararsızım fikirlerinizi paylaşırmısınızzzzzz kapalıyım bu arada saçımıda yaptırsammı dyorummmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…