selam kızlar uzun zamandır gıremedım gecmıse soyle bı baktım malesef olumsuz haber var ranacım ne denır kı boyle bı durumda Rabbım sabrını verır ınsallah melegın kendılıgınden gelır sana uzmeden senı...bızde memleketteydık kızlar bayram derken esımın amcası vefat ettı cenaze tazıye derken uzadı eve ancak gelebıldık ptesı ıse baslıyorum bı kac gundur bakıcıyla vakıt gecırıyor kızım bakalım ıyı gıbı Rabbım ıyılerle karsılastırsın...
ben cok kotuyum kızlar ablam rahatsız gecen yazda olmustu gectı dıyorduk ama yıne basladı ve de bu kez daha fazla bı sekılde tıpta major depresyon dıyende var bıpolar dıyende var ama sanırım 3 harflılerle ılgılı harketlerı cok farklıymıs bana gostermıyorlar uzuntuden sutum kesılır dıye...bugun bı hocaya goturecekler gecen sene onun sayesınde duzelmıstı, ıse yaramazsa artık hastaneye yatıracaklar nolur bılmıyorum kac gundur perısanız aglamaktan baska elımızden bıseyh gelmıyor ılacı ıgnesı yok kı gecsın....guzelım ablam goz -gore gore elımızden gıdıyor....
kızlar hamile olduğumu öğrendiğim günden beri sevincimi doya doya yaşayamadım. sebebide ne biliyormusunuz. cahil, anlayışsız, ailem. hemde benim kendi ailem. hepsinden tedavimi saklıyorum, ve bunu yapacam derkende stres üstüne stres yaşıyorum. değil ikizlerimi daha hamile olduğumu bile söyleyemedim.
ablam telefon konuşmamı duymuş şüpelenip bana" bebekmi koydurttun" dedi. ya böylemi söylenir allah aşkına. bizim cahil insanlar tüp bebeğe o kadar kötü gözle bakıyolarki anlatamam. başkasının çocuğu diye düşünenler bile var. inanın bunları yazarken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.
zaten bizler bu tedavide maddi manevi çok zorluklar çekiyoruz. dertleşmeye morale ihtiyacımız var. bunların moral vermesinden falan geçtim moral bozmakta üslerine yok.
eşim ve aileside tam tersine inadına anlayışlı insanlar.4 yıl çocuğumuz olmadı 1 kere bile bişey sormadılar. kayın validem şimdi herkes tedavi oluyo ayıp bişeymi. nasıl hasta olunca doktora gidiyoruz buda aynısı diyo.
eşim isterse dünya yıkılsın umrumda değil biz sağlıkla bebişlerimize kavuşalımda isteyen istediğini desin diyo.
bugün yine çok canım sıkıldıda sizlerle dertleşeyim dedim. sizinde moralinizi bozduysam özür dilerim.
kızlar hamile olduğumu öğrendiğim günden beri sevincimi doya doya yaşayamadım. sebebide ne biliyormusunuz. cahil, anlayışsız, ailem. hemde benim kendi ailem. hepsinden tedavimi saklıyorum, ve bunu yapacam derkende stres üstüne stres yaşıyorum. değil ikizlerimi daha hamile olduğumu bile söyleyemedim.
ablam telefon konuşmamı duymuş şüpelenip bana" bebekmi koydurttun" dedi. ya böylemi söylenir allah aşkına. bizim cahil insanlar tüp bebeğe o kadar kötü gözle bakıyolarki anlatamam. başkasının çocuğu diye düşünenler bile var. inanın bunları yazarken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.
zaten bizler bu tedavide maddi manevi çok zorluklar çekiyoruz. dertleşmeye morale ihtiyacımız var. bunların moral vermesinden falan geçtim moral bozmakta üslerine yok.
eşim ve aileside tam tersine inadına anlayışlı insanlar.4 yıl çocuğumuz olmadı 1 kere bile bişey sormadılar. kayın validem şimdi herkes tedavi oluyo ayıp bişeymi. nasıl hasta olunca doktora gidiyoruz buda aynısı diyo.
eşim isterse dünya yıkılsın umrumda değil biz sağlıkla bebişlerimize kavuşalımda isteyen istediğini desin diyo.
bugün yine çok canım sıkıldıda sizlerle dertleşeyim dedim. sizinde moralinizi bozduysam özür dilerim.
canım başınız sağolsun... ablanada çok üzüldüm inanki iyi bilirim insanın sevdiği birinin kötü durumda olupta sizin elinizden birşey gelmeyişini Allahım acil şifalar versin inş..selam kızlar uzun zamandır gıremedım gecmıse soyle bı baktım malesef olumsuz haber var ranacım ne denır kı boyle bı durumda Rabbım sabrını verır ınsallah melegın kendılıgınden gelır sana uzmeden senı...bızde memleketteydık kızlar bayram derken esımın amcası vefat ettı cenaze tazıye derken uzadı eve ancak gelebıldık ptesı ıse baslıyorum bı kac gundur bakıcıyla vakıt gecırıyor kızım bakalım ıyı gıbı Rabbım ıyılerle karsılastırsın...
ben cok kotuyum kızlar ablam rahatsız gecen yazda olmustu gectı dıyorduk ama yıne basladı ve de bu kez daha fazla bı sekılde tıpta major depresyon dıyende var bıpolar dıyende var ama sanırım 3 harflılerle ılgılı harketlerı cok farklıymıs bana gostermıyorlar uzuntuden sutum kesılır dıye...bugun bı hocaya goturecekler gecen sene onun sayesınde duzelmıstı, ıse yaramazsa artık hastaneye yatıracaklar nolur bılmıyorum kac gundur perısanız aglamaktan baska elımızden bıseyh gelmıyor ılacı ıgnesı yok kı gecsın....guzelım ablam goz -gore gore elımızden gıdıyor....
canım senin şuan ilk düşünmen gereken şey bebeklerin ne uğraşlarla,zorluklarla onlara kavuştun kimsenin seni üzmesine izin verme kim ne derse desin kulak asma duymuş olsa bile ablan yanlış duymuşun öyle birşey yok de geçsin boşver bilmesinler stres biz bebek sahibi olamayanlar için en büyük düşmanımız aman diyeyim eşin ve sen mutlumusun gerisi dış kapının dış mandalı olarak kalıyor kusura bakmasınlar bizler ne zorluklarla ne acılarla onlara kavuştuk bizden daha iyi kimse anlayamaz bizlerin onun içinde kimseye birşey anlatmaya gerek yok canım üzme kendini bebişler etkilenir senden unutma canım....kızlar hamile olduğumu öğrendiğim günden beri sevincimi doya doya yaşayamadım. sebebide ne biliyormusunuz. cahil, anlayışsız, ailem. hemde benim kendi ailem. hepsinden tedavimi saklıyorum, ve bunu yapacam derkende stres üstüne stres yaşıyorum. değil ikizlerimi daha hamile olduğumu bile söyleyemedim.
canım ben 4 sefer denedim ilk üç sefer hap aksilikler oldu transfer olamadan tedavilerim iptal oldu
dördüncüde transfer oldu ama maalesef negatif
doktorum dilek hanım evet
iğnen kalçadan yokmu ? sadece göbekten mi var ?
benim hem göbek hem kalça hem koldan dı iğnelerim hepsini eşim yapıyordu saatlerini ona göre ayarlıyorduk
tedavin hayırlı olsun canım..merkez fiyatı aynı canım ilaçlar 850tl aldım eczanede 1200 tutmuştu ama ben ilaç deposundan aldım arada çok fark var eczane en son 1000 tl yapalım dedi..bence depo daha hesaplı..tedavi aşamasındaki iğnelerden hiç korkma canım incecik ucu hissetmiyorsun bile ama ben şuan kan sulandırıcı vuruyorum çok kötü bir iğne doğuma kadar vurucam inş.. rabbim dayanma gücü versin..
Benim sonucum malesef negatif... Allah sizlerin yardımcısı olsun...
senn dr kmdi cnm ilk denememydi inşllh rabbm emeklermizi boşa çıkarmaz evet alışştım şu an göbekten iğneye bakalım hakkımızda hayrlısı olsun rabbm sanda sabır versin
canım benim doktorum Ali Sami Gürbüz..1. denemem opu dan sonra iptal oldu yumurta çıkmadığı için..2.denememde pozitifi gördüm..Rabbim isteyip dileyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar verir inşaallah...
opu yumurta toplama işlemi dmi cnm e peki iğnelerle tedavi olduğun esnada ultrasonda belli olmuyo mu yumurta olup olmadığı canm.inşllh bizlerde görrürüz o pozitifi.ben gonal f 225 kullandm 4 gün.daha sonra 300e çıktı 2 günde 300 kullandım yarın tekrar gideceğim dilek hanıma.
slm hangi sehirde gidiyosun doktaora benim doktorumun adıda fuat merak ettim
opu yumurta toplama işlemi dmi cnm e peki iğnelerle tedavi olduğun esnada ultrasonda belli olmuyo mu yumurta olup olmadığı canm.inşllh bizlerde görrürüz o pozitifi.ben gonal f 225 kullandm 4 gün.daha sonra 300e çıktı 2 günde 300 kullandım yarın tekrar gideceğim dilek hanıma.
evet canım yumurta toplama işlemi..ultrasonda görünmüyor canım 8 folikül oluşmuştu içleri boş çıktı sami bey erken çatlamış olabilir dedi...bende ilk denememde gonal f 225 kullanmıştım ve kısa protokol dü..ikincide puregon 225,menogon 1 toz 1 su kullandım.ikinci tedavim uzun protokol oldu..inşaallah sizlerde görürsünüz pozitifi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?