kızlar HAAMMMİİLEYYYİMMMMM......
tamda tüp bebege baslamaya karar verdıgımız bu ay bebişim kendılığinden geldi.bu Rabbımın mucizesi.Darısı sızlere olsun hepinize.dualarımdasınız..
slam kızlar nasılsınız bayadır girmedim ev taşıdım çok şükür bitti alışmaya çalışıyom eve bu arada tedaviye başladımsalı günü
....... bugün çok üzüldüm iğneyi 150 ile başlamıştık bugün fazla gelişmemiş diye 225 e çıkardılar dozunu çokmu kötü anlayamadım ....
dilek hanımada soramadım kkızlar çok korkuyorum aksilik olcak diye pazartesi gel dediler çok yüksek oldu dozu bilgisi olan arkadaşlar yardııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
slam kızlar nasılsınız bayadır girmedim ev taşıdım çok şükür bitti alışmaya çalışıyom eve bu arada tedaviye başladımsalı günü
....... bugün çok üzüldüm iğneyi 150 ile başlamıştık bugün fazla gelişmemiş diye 225 e çıkardılar dozunu çokmu kötü anlayamadım ....
dilek hanımada soramadım kkızlar çok korkuyorum aksilik olcak diye pazartesi gel dediler çok yüksek oldu dozu bilgisi olan arkadaşlar yardııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok saolun kızlar rahatladım yaaa ben hemen umutsuzluğa kapılıyorum
sevimli
canım işallah yeni ev yeni bebek olur bütün acılarımı o evde bıraktım yeniden başlıcam herşeye bugün gittim gözlerim doldu eve girince ama işallah bu tedavide bebeklerimi alırım kucağıma unuturum herşeyi
ferihacm senn dr dilek hanımdı dmi hiç umutsuz olma cnm hep olumlu düşün hayırlısını dile hep unutma beynine ne sinyal verrsen o da yumurtalıklarına iletir:)iyi düşünki iyi olsun:)
benmde yarın 7 de opu yapılacak ama hiç korkmuyorum doktoruma gözüm kapalı güveniyorum sadece heyecan var bebeklerimin geleceği anın sevinci var rabbm hepimize hayırlısıyla gebe kalmayı ve sağlıklı bi bebek yada bebekler dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsinnnnnnnn
ferihacm senn dr dilek hanımdı dmi hiç umutsuz olma cnm hep olumlu düşün hayırlısını dile hep unutma beynine ne sinyal verrsen o da yumurtalıklarına iletir:)iyi düşünki iyi olsun:)
benmde yarın 7 de opu yapılacak ama hiç korkmuyorum doktoruma gözüm kapalı güveniyorum sadece heyecan var bebeklerimin geleceği anın sevinci var rabbm hepimize hayırlısıyla gebe kalmayı ve sağlıklı bi bebek yada bebekler dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsinnnnnnnn
evet canım dilek hanım hep karamsar oluyorum elimde değil napayım hyırlısı artık napalım verecek olanda alacak olanda allah içmde bi heyacan bi hüzün var anlatamıyoruum kendimde çözemedim .......
dün merkezdeydim yumurtalar gelişmiş 225 de kal dediler yanında koldan iğneye başladım cumartesi günü çatlatırız dedi dilek hanım bir anda ne dicemi şaşırdım perşembe günü gel dedi ama dilek hanım yolmuş gitmeyi hiç istemiyorum
canım opu sabah 7 demi yaptılar senin doktorun kim işallah herkez için hayırlı olur ,,,,,,
canım nasıl gıdıyor tedavın.umarım bir sürü sağlıklı embrıyoların olur ve transfer sonrası da sana sımsıkı tutunur.Dua edıyorum burada ki herkese.İnsallah bızde saglıkla keseyı gorur ve kalp atışını duyarız 2 hafta sonrası ıcın randevu aldık.kalp atışı 6+5 haftalıkken duyulurmu acaba karından ultrasonla?
cnm şu an iyi allaha şükür 5 tane folikül var yarın sabah 7de toplanacak işte.inşllh boş çıkmaz içleri ve hayırlısıyla döllenir inşllh cnm sizde bebişinzn minik kesesini görürsünz pıt pıt atan kalbnin sesini duyarsınız:)daha çok çok minik ama blmyrum cnm duyulurmu
bak ne güzel senn yumurtalar çabuk gelişmş benm dozunu sürekli artırmıştık heyecan yapma çok o içindeki hüzün değil aslında bi sevinç bi umut. benm doktorum fuat bey çok şeker bi insan aklında hiç soru işareti bırakmıyo psokolog gbi adeta.dilek hanm yokkken fuat beyede görneblrsn. ben bnm dr yokken dilek hanıma gttm geçen haftaydı ama hiç ilgilenmedi moralimi alt üst etti demekki başka drun hastalarına öyle davranıyo
neredyse pişman olmuştum tüpnbebeğe başladığıma ama drum geldi şükür ve umudumu yeniden yeşertti allah razı olsun.benm opu yarın sabah 7de yapılacak henüz yapılmadı cnm[/QUOT
canım senin için çok heycanlandım i,şallah yarın herşey çok güzel olur embriyoların sağlıklı olur, o sağlıklı embriyolarda, sana melek olur işallah
benim içimdeki sevinçmi umutmu gerçekten bilemiyorum tek bildiğim korku
dilek hanım fazla konuşmuyor gerçekten ama tecrübesi çok gibi geliyor bana gerçi merkezdeki doktorların hepsi tecrübeli
canım işallh yarın senin için herşey güzel olur dualarım seninle.........
slam kızlar bugün koldan iğneye başladım bu iğneyi çok zor vurdum şişti kolum parmaklarım uyuştu resmen
böylemi oluyormuş yaa nasıl biter bu iğne böbekten iğneyi çok kolay yapıyordum iğneyi yapan arkadaşlar cevabınızı bekliyorum
Selbirum;
6. haftadan sonra kalp atışları duyulur canım hayırlısı ile sende muayeneye gidince duyarsın pıt pıtları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?