Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

arkadaslar ve merhaba ben de konya eurofertilde ocak ayında dondurulmuslarla transfer yaptırdım.suanda 8 haftalık hamileyim.Allahm isteyen herkese sağlıklı evlat versin inşallah..herkes bu mutluluğu yasasın yarabbim.

Kızlar bizde ocak ayında konya eurofertilde tüp bebek denedik sonuç negatif.ilgili gibi göründüklerine bakmayın sonuçtada sebep için bilgilendirilmedik tek dertleri bir daha tüp bebek yapmanızı sağlamak.yani burada abartıldığı gibi dehşet bir ilgi alaka yok ayrıca labaratuarlarıda çok gelişmiş değil.imkanınız varsa gerçekten labaratuar konusunu iyi araştırın bi kaç bin tl farka bakmayın.

niye merkezi arayıp nerede olduğunu sormayıp burdan yol tarifi bekliyorsunuz ilginç valla...

bende olumlu şeyler duymamıştım ama genede bi deneyelim dedik nasip değilmiş olmadı.özel bir hasta muamelesi yok yani doktorun senle ilgili özel hiç bişey bilmiyor rutin yumurta takibi toplama transfer...ayrıca gerekli gereksiz bir sürü ilaç veriyorlar benim alerjim yada pıhtılaşma sorunum olmadığı halde hepsinin ilacını kullandım koca bir poşet ilaç boşuna...

arkdaşım doktorun kim.belli ki kızgınsın ama herkesi yanlış bilgilendirmen gerekmez dertleri tüp bebek yapmk deil ben kendmden bliyorum.benm tedavm 6 ay sürdü ilk ay gttm kist vardı başlamadık oysa başlayablrdk bizi düşünmeselerdi bu 1:sonraki ay tüp denedk doktorum 2 yumurta topladı embriyo kaliteszdi transfer etmedi derdi para olsaydı kaliteli deyip transfer edebilirdi bu 2 :.üç ay inofolic kullanacaksın ddi ben 1 ay kullandm ve dedmki ne olacaksa olsun 2 ay daha beklemk istemyorum ddm o da sabret yavaş yavaş ddi ve şu an 2 aylık hamileym inofolicle kaldım.tüp denemedk bidaha.eğer derdi yne para olsaydı bn istedğimde aman banane der tüpü yapardı ama umudumuzu kırmamak için en iyisine uğraştı ve bda denemeden gebe kaldm şükür bu da 3 :.hem tutsaydı yine bunları yazacakmıydın anlamıyorum tutmayınca kötü tutunca iyi lütfen doktorları bu kadar çabuk harcamayın vicdanlı olun braz

ayrıca doktorların kafa da bilgisayar değilki bi hastası olur morali bozuk bi anına denkgelmşte olablrisin hem dr demedyse sen sorsaydın sebebini cevaplamazsa ozaman suçla ayrıca ben dr mu merkezi geç gece gündüz sabah akşam ne zaman ararsam sorularıma bıkmadan cevap veriyo değilki yüz yüze yani

Pardon ama siz niye avukatlık yapıyorsunuz ben yaşadıklarımı yazdım kimseyide suçlamıyorum ayrıca banada kist varken yapıldı bekleyelim falan denmedi bence siz insanları yönlendirmeye çalışıyorsunuz.

Valla sağol benim sormak hiç aklıma gelmemişti arkadaşım.komiksin...

Ayrıca tutsaydıda aynı seyleri yazardım bunlar sonucu öğrenmeden önceki düşüncelerimdi beni burada okuduklarım çok etkilemişti kimse abartmasın diye düşüncelerimi yazdım avukat hanım.

Ayrıca tutsaydıda aynı seyleri yazardım bunlar sonucu öğrenmeden önceki düşüncelerimdi beni burada okuduklarım çok etkilemişti kimse abartmasın diye düşüncelerimi yazdım avukat hanım.

ben kmsenn avukatlığını yapmıyorum ayrıca bi çıkarımda yok bnde başmdan geçenleri yazdm ama doktordan doktora değişir ben o yuzden doktorun km dye sordum ben dilek hanıma gttm fuat bey yoktu bana dediki senin yumurtlaman olmuyo biz bunu ilaçlarla yapıyoruz. tam tup bbk aşamasındydm moralim alt üst oldu kendi doktorum fuat bey gelince bana dilek hanm böyle ddd-i ddm o da öyle şeyolurmu sende yumurta olmasa ilaçlarda kar etmz ddi ALLAH HERKESE VERSİN DUALARIM TÜM İSTEYENLERLE kimin hakkında ne düşünürsenz düşünn bnm derdm bana yeter avukatlık yapmya vaktim yok

bide merak ettim madem hamilesiniz ve vaktiniz yok niye bu konya eurofertil konu başlığında takılı kaldınız sizin şuan hamilelik falan konularında takılıyor olmanız gerekmezmiydi sadece meraktan soruyorum

bide merak ettim madem hamilesiniz ve vaktiniz yok niye bu konya eurofertil konu başlığında takılı kaldınız sizin şuan hamilelik falan konularında takılıyor olmanız gerekmezmiydi sadece meraktan soruyorum

burda arkdşlrım var gebe olup olmadıklarını yada tedavi görüp görmedklerini yazarlar dye arada grip bakıp çıkıyorum gebelk sayfalarına gelnce hamile olduğum için netle pek uğraşmıyorum o yuzden oralara grip yazmak uzak bana ama en başından beri bu sayfada dertleştiğim konuştuğum arkdşlar var yazınızı görünce fikrimi sölmek istedm bu kadar hem neden dr kim olduğunu söylemiyorsun bende yaptırdm başka yerlerde ama asla kötülemedm kmseyi bnm kızdığım bu

Son düzenleme:
eurofertıl de ön görüşme için muayne ucretı alıyorlar mı?

eurofertıl de ön görüşme için muayne ucretı alıyorlar mı?

selam bu topik konya eurofertil topiği
eğer sen istanbul sandıysan diye uyarmak istedim
bizden öngörüşmede ücret almamışlardı
gittik danıştık düşündük ne zaman ki tedaviye karar verdik o zaman aldılar ücreti
Allahım yardımcınız olsun size bize ve bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin inşallah .....

Son düzenleme:
yaptığın şeyin ve açıklamalarının saçma olduğunu düşünüyorum belki sen sonuç alammadın ama burda yüzlerce insan bebk hayali kurarken senin konuşmaların hoşuma gitmedi burası eurofertile ait değil eğerki menun değilsen gider bizzat merkezde şikayetini dile getirirsin....
benim abim 22 yıldan sonra bu merkezden baba oldu...
ben 2. denemem için gün sayıyorum
demişsin ya rabbimin ol demesi önemli diye yüce rabbim ol dedikten sonraeurofertil yada doğum evi farketmiyor......................
burda merkezden memnun kalmadım diyerek insanları etkilemenin bi faydası yok
isteyen gider istemeyen gitmez bu kadar
ben şahsen çok ilgilendiklerini düşünüyorum gecenin 3 de aradığımda bile rahat bi şekilde yanıt verildi
allahım isteyen herkezi anne baba yapsın inşallah...

ne kadarda avukatı var bu merkezin siz çok memnunuz diye çığlık atarken insanları etkilemiyorsunuzda ben avam bi merkez diyincemi etkiliyorum....yazdıklarıma bu kadar tepki verip saçmalayan sizsiniz objektif olun azıcık merkez hiper süper bir merkez değil.

Son düzenleme:

bizde zaten hiper yada süper demedik iyi oku yazdıklarımızı evet avukatım varmı bi itirazın.............

bizde zaten hiper yada süper demedik iyi oku yazdıklarımızı evet avukatım varmı bi itirazın.............

bende beğenmedim senin bi itirazınmı var.ayrıca şahsına ağır hakaretler edilmiş gibi davranmanda komik.oturup 800 küsür sayfayı okuyacak halim yok bu benim yorumum sana saçma falan deme hakkını kim verdiki.kuyruğuna bastıysam o ayrı tabi şekerim...

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…