Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Valla sağol benim sormak hiç aklıma gelmemişti arkadaşım.komiksin...

senin problemin ne bilmiyorum ama arkadaşım hırsını ve sinirini buradan çıkarman hiç hoş değil arkadaşlarıma söylediklerin canımı acıttı biz burada dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşıyoruz sen beğenmemiş olabilirsin amenna ama bunu arkadaşlarıma saldırarak ve hakarete, küçümsemeye vardırarak yapman can sıkıcı senin sorularına yanıt vermiş insanlara "komiksin, avukatmısın sen, kuyruğuna bastıysam" gibi tabirler kullanman hiç hoş değil kavga etmek istiyorsan git başka başlık bul biz burada sukunet istiyoruz senin sorunun merkezi beğenmemiş olman değil başarısızlığının hırsını birilerinden çıkarmaya çalışman bence

arkadaşlar ne yazarsa yazsın "KUZU 1453" rumuzlu arkadaşa cevap vermeyin başka başlıkta arasın derdinin dermanını boşverin dikkate almayın

Kızlar sayfamıza sahip çıkalım bu sayfa bize ait iyisiyle kötüsüyle yaşadıklarımızı bizler biliyoruz kim ne derse desin biz yine üzüntülerimizi ve sevinçlerimiz paylaşalım

arkadaşlar ne yazarsa yazsın "KUZU 1453" rumuzlu arkadaşa cevap vermeyin başka başlıkta arasın derdinin dermanını boşverin dikkate almayın

sen kimsinde beni dikkate almama uyarısı yapıyorsun ...ayrıca yasadığım sey benim yada merkezin basarısızlıgı değil nasip kafan basarsa o kadarına tabi...

Son düzenleme:
sayfa yöneticisi...dikkat!!!!! kuzu1453 sayfadan uzaklaştırılsın lütfen'''''''''''''''''''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sen kimsinde beni dikkate almama uyarısı yapıyorsun ...ayrıca yasadığım sey benim yada merkezin basarısızlıgı değil nasip kafan basarsa o kadarına tabi...

önce personelin ilgisizliğinden yakınıp labaratuarı beğenmemişsiniz
sonrada nasip demişsiniz
kendi kendinizle çeliştiğinizin farkında mısınız ??

slam kızlar bu topikte rana diye bir arkadaşımız vardı merak ettim onu 6. tüp yolundaydı hatırladığım kadar ondan haber alan varmı

canım nasılsın hatırladın mı beni bi aralar çok dertleşmiştik sizlerle naptın hatırladığım kadar sende hamiş değildin değişiklik var mı

kızlar bu arada bu merkezde mikroenjeksiyon mu yapıyorlar tüp bebek mi

merhaba forumu çok boş bıraktık anlaşılan sinekler çoğalmış:)))))))))))))))))))))
ranayı bende merak ediyorum girsede yazsa neler yaptığını

Merhaba kızlar bende konyada yaşıyorum ve tüp bebek yöntemiyle hamile kalabileceğim söylendi nisan ayında başlamayı düşünüyoruz ben ankara ve konya arasında çok kararsız kaldım konyada selçuk ünv de bi doktoru tavsiye etmişlerdi fakat bilemiyorum gideceğim yerin çok önemli olduğunu biliyorum ilk denemem olacak sizlerinde fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinicem.

hatırladım canım hatırlamazmıyım
yok ne değişikliği olacak aynı kırmızılarla yaşayıp gidiyoruz
4 ay önce genetik testi verdik adetliydim kan verirken bu ay 4. adetimi gördüm
ama hala sonuçlar çıkmamış (daha doğrusu benim sonuçlar çıkmışta eşimin daha çıkmamış)
eşiminki de çıksında ona göre gidip öğreniriz
bakalım onlar çıkınca ne olacak Allah bilir

Öncelikle Allah yardımcın olsun diyeyim
gidip bir öngörüşme yaparsan daha iyi olur
beğenirsen başlarsın tedaviye beğenmezsen başka yerler araştırırsın ...

merhaba forumu çok boş bıraktık anlaşılan sinekler çoğalmış:)))))))))))))))))))))
ranayı bende merak ediyorum girsede yazsa neler yaptığını

sende yoktun epeydir nerelerdesin ??
hani ekim gibi mehmete kardeş düşünüyordun vaz mı geçtin ??

merhaba canım.
hangi genetik testleri verdiniz??
yadımcı olabilir misin acaba?
ve hangi hastanede?
tıp fakültesinde mi?
özel hastanelere de verebilir miyiz bu testleri.
mesela kızılay ya da medicana ya oralarda daha hızlı mı çıkar.

bizi eurofertilden dr.fuat ali bey gönderdi selçuklu tıp fakültesine
tüm kromozom analizi ve başka bir test daha vardı adını hatırlamıyorum
başka nerelere verildiğini bilmiyorum ne kadar zamanda çıkacağınıda
bizden ikişer tüp kan aldılar sonuçlar ne zaman çıkar diye sorduğumuzda
biri 10 günde biri 2 haftayla 6 hafta arası çıkar demişlerdi ama 4 ay oldu
benimki 2 3 hafta önce çıkmış eşiminkini bekliyoruz

sende yoktun epeydir nerelerdesin ??
hani ekim gibi mehmete kardeş düşünüyordun vaz mı geçtin ??

Haklısın düşünüyordum ama ben henüz hazır değilmişim psikolojim kaldırmaz diye erteledim nasip bakalım sen sonuç bekliyormuşsun okudum canım inşallah bir an önce sonuçlar gelirde sende yol haritanı çizersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…