:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
mucukkkkkkkkkkkkkk
bende olumlu şeyler duymamıştım ama genede bi deneyelim dedik nasip değilmiş olmadı.özel bir hasta muamelesi yok yani doktorun senle ilgili özel hiç bişey bilmiyor rutin yumurta takibi toplama transfer...ayrıca gerekli gereksiz bir sürü ilaç veriyorlar benim alerjim yada pıhtılaşma sorunum olmadığı halde hepsinin ilacını kullandım koca bir poşet ilaç boşuna...
Valla sağol benim sormak hiç aklıma gelmemişti arkadaşım.komiksin...
arkadaşlar ne yazarsa yazsın "KUZU 1453" rumuzlu arkadaşa cevap vermeyin başka başlıkta arasın derdinin dermanını boşverin dikkate almayın
Kızlar bizde ocak ayında konya eurofertilde tüp bebek denedik sonuç negatif.ilgili gibi göründüklerine bakmayın sonuçtada sebep için bilgilendirilmedik tek dertleri bir daha tüp bebek yapmanızı sağlamak.yani burada abartıldığı gibi dehşet bir ilgi alaka yok ayrıca labaratuarlarıda çok gelişmiş değil.imkanınız varsa gerçekten labaratuar konusunu iyi araştırın bi kaç bin tl farka bakmayın.
sen kimsinde beni dikkate almama uyarısı yapıyorsun ...ayrıca yasadığım sey benim yada merkezin basarısızlıgı değil nasip kafan basarsa o kadarına tabi...
teşekkürler yönetici:))sayfa yöneticisi...dikkat!!!!! kuzu1453 sayfadan uzaklaştırılsın lütfen'''''''''''''''''''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
önce personelin ilgisizliğinden yakınıp labaratuarı beğenmemişsiniz
sonrada nasip demişsiniz
kendi kendinizle çeliştiğinizin farkında mısınız ??
teşekkürler yönetici:))
canım nasılsın hatırladın mı beni bi aralar çok dertleşmiştik sizlerle naptın hatırladığım kadar sende hamiş değildin değişiklik var mı
kızlar bu arada bu merkezde mikroenjeksiyon mu yapıyorlar tüp bebek mi
Merhaba kızlar bende konyada yaşıyorum ve tüp bebek yöntemiyle hamile kalabileceğim söylendi nisan ayında başlamayı düşünüyoruz ben ankara ve konya arasında çok kararsız kaldım konyada selçuk ünv de bi doktoru tavsiye etmişlerdi fakat bilemiyorum gideceğim yerin çok önemli olduğunu biliyorum ilk denemem olacak sizlerinde fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinicem.
merhaba forumu çok boş bıraktık anlaşılan sinekler çoğalmış:)))))))))))))))))))))
ranayı bende merak ediyorum girsede yazsa neler yaptığını
hatırladım canım hatırlamazmıyım
yok ne değişikliği olacak aynı kırmızılarla yaşayıp gidiyoruz
4 ay önce genetik testi verdik adetliydim kan verirken bu ay 4. adetimi gördüm
ama hala sonuçlar çıkmamış (daha doğrusu benim sonuçlar çıkmışta eşimin daha çıkmamış)
eşiminki de çıksında ona göre gidip öğreniriz
bakalım onlar çıkınca ne olacak Allah bilir
merhaba canım.
hangi genetik testleri verdiniz??
yadımcı olabilir misin acaba?
ve hangi hastanede?
tıp fakültesinde mi?
özel hastanelere de verebilir miyiz bu testleri.
mesela kızılay ya da medicana ya oralarda daha hızlı mı çıkar.
sende yoktun epeydir nerelerdesin ??
hani ekim gibi mehmete kardeş düşünüyordun vaz mı geçtin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?