slam kızlar bu topikte rana diye bir arkadaşımız vardı merak ettim onu 6. tüp yolundaydı hatırladığım kadar ondan haber alan varmı
kızlarr merhabaaa,
ben istanbulda oturuyorumm 9 yıllık evlıyım son 3 yıldır bebek dusunuyoruz fakat olmuyor karar verdık en sonunda pendik de bir hast. gıttık hormon testı ve hsg ıstedı yaptırdımm sol tüpümde bir yapısıklık hafıf bır tıkanıklık vardı acıldı cok sukur.hormon testınde de bısey yok sukur.fakat gel geleım benım esımın sperm testı 1.5 yıl once yaptırmıstık normaldi dr tekrar ıstedı.yaptırdık fakat baya bır duşus oldugunu gordu ve ürolog'a gıdılmesı gerekıyor dedndı.erkek mılletını bılırsın bayanlar gıbı degıller once bır kabullenmeme durumu oldu gıbı..dr da dedıkı tüp bebek merkz gıdın hıc oyalanmayın yas gecmesın daha fazla dedı benım yasım 30 esımın 36 u arada.neyse dr.altunızade euro fertil tüp bebek merk yonlendırdı..fakat arada kaldım benı neler beklıyor nasıl bır yer emre beyı bılen tanıyan hastası olan varmıı cok ıhtıyacım varrrrrr..yardımcı olun banaaa..
kızlar beni merak etmişsiniz:)) teşekkür ederim iyiyim henüz tedaviye başlamadım 2ay önce adet olunca gel başlıyoruz demişti drum tüp bebege bende korktum( birdaha aynı şeyleri yaşamaktan hayal kırıklıgı vs ve vücudumdaki okadar ignenin yerleri yeni geçti diyebilirim inanın öbek öbek duruyordu düşmesin diye 4 igne yiyordum bebegimi
napıcam bilmiyorum yaz geliyor tekrar başlamak istiyorum tabiki ama bikaç ayım var önümde toparlayabilirsem kendimi başlamak istiyorum düşüklerimden sonra muhabbet kuşu almıştı eşim yavruydu daha büyüttüm konuşma ögrettim ilk kelimesi annecimdihala sesi kulaklarımda malesef onuda kaybettim buda beni etkiledi
biyerden başlamak gerek tabiki yaşımız çok geçmeden feriha sen naptın canım? başlamıyormusun?
sevimli inş bişey çıkmıyacak tahlillerde nezaman başlıyorsun sen?
yngenç canım seninde kardeş zamanı gelmemiş daha demekki öp mehmeti bizim için
artık okadar yazan olmuyor buraya bende uzun zamandır girmiyordum ayrıca sizlerle tanışmakta istiyorum keşke mümkün olsa hakkımızda hayırlısı ALLAH a emanet olun.
hatırladım canım hatırlamazmıyım
yok ne değişikliği olacak aynı kırmızılarla yaşayıp gidiyoruz
4 ay önce genetik testi verdik adetliydim kan verirken bu ay 4. adetimi gördüm
ama hala sonuçlar çıkmamış (daha doğrusu benim sonuçlar çıkmışta eşimin daha çıkmamış)
eşiminki de çıksında ona göre gidip öğreniriz
bakalım onlar çıkınca ne olacak Allah bilir
kızlar beni merak etmişsiniz:)) teşekkür ederim iyiyim henüz tedaviye başlamadım 2ay önce adet olunca gel başlıyoruz demişti drum tüp bebege bende korktum( birdaha aynı şeyleri yaşamaktan hayal kırıklıgı vs ve vücudumdaki okadar ignenin yerleri yeni geçti diyebilirim inanın öbek öbek duruyordu düşmesin diye 4 igne yiyordum bebegimi
napıcam bilmiyorum yaz geliyor tekrar başlamak istiyorum tabiki ama bikaç ayım var önümde toparlayabilirsem kendimi başlamak istiyorum düşüklerimden sonra muhabbet kuşu almıştı eşim yavruydu daha büyüttüm konuşma ögrettim ilk kelimesi annecimdihala sesi kulaklarımda malesef onuda kaybettim buda beni etkiledi
biyerden başlamak gerek tabiki yaşımız çok geçmeden feriha sen naptın canım? başlamıyormusun?
sevimli inş bişey çıkmıyacak tahlillerde nezaman başlıyorsun sen?
yngenç canım seninde kardeş zamanı gelmemiş daha demekki öp mehmeti bizim için
artık okadar yazan olmuyor buraya bende uzun zamandır girmiyordum ayrıca sizlerle tanışmakta istiyorum keşke mümkün olsa hakkımızda hayırlısı ALLAH a emanet olun.
ah canım ah okadar anlıyorum ki sizleri bebek için herşeyimizi feda ediyoruz tatlım ama sonucu olmayınca yıkılıyoruz ayy çok üzüldüm kuşuna ay bide annecim mi diyordu rabbim yüzünü güldürsün inş tatlım kendiliğinden gelsin bebeğin
canım bana gelince benim umutlarım heyacanların hepsi uçtu gitti 3. denememi ocak ayında yaptırdım ama olmadı tatlım çok yıkıldım çok ağladım ama elden ne gelir bidaha nasıl başlarım bilmiyorum alt üst oldu hayatım kaldıramadım negatifi dilek hanımla görüşmeye gittiğimizde hiç ağlamamıştım tutamadım kendimi çok ağladım kaldıramıyorum ben hayatım bi tedavi adına kurlu kaldı işte böyle tatlım senin 6. tüp olcaktı demi hiç umudum kalmadı olmayınca olmuyor
sorma canım üst üste çok yıprandım ama benim umudum da kalmadı artık bida yaptırcam elbet durmak daha acı olur o merkeze gitmek bile bana umut veriyor acısını unutun ca insan tekraren umutlanıyor ama bende kalmadı artık o umut kendi kendime yaptım birazcık ta arka arkaya kaldıramadım tedaviyi nasip bakalım artık yanlız olmadığımı biliyorum canımcanım ne ara yaptırdın 3.yü çok şaşırdımsorma keşke ögretmeseydim o kelimeyi küçük yüregiyle kocaman sevgi sıgdırmıştı yüregime herşeye katlanıyoruz en azında yaşayıyoruz aglarken gülemeyiz diyoruz ama kahkaha atıyoruz çok ilnginç demi ..
tedavide böyle bişey işte canım toparlayınca kendimizi tekrar bir umut işte ara verseydin keşke üstüstede aynı sonuçlar çıkabiliyor bişey olmaz desede drlar bizzat yaşadım biliyorum tüh kısmet degilmiş üzüldüm inş en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize destegiz birbirimize burda yalnız degiliz canım
yngenc saol canım ibrahim oglumda bebekleri alıp buluşma yapacaktık bende gelecektim anneler günü kutlamasına merama ofya yarım kaldım hep yanımda oldugunuzu bilmekte çook güzel inan iyiki varsın
sorma canım üst üste çok yıprandım ama benim umudum da kalmadı artık bida yaptırcam elbet durmak daha acı olur o merkeze gitmek bile bana umut veriyor acısını unutun ca insan tekraren umutlanıyor ama bende kalmadı artık o umut kendi kendime yaptım birazcık ta arka arkaya kaldıramadım tedaviyi nasip bakalım artık yanlız olmadığımı biliyorum canım
canım birdahaki anneler gününe katılırsın daha çoook kutlamalar yapar bir araya geliriz inşallah yeterki sen umudunu yitirme dualarım seninlecanım ne ara yaptırdın 3.yü çok şaşırdımsorma keşke ögretmeseydim o kelimeyi küçük yüregiyle kocaman sevgi sıgdırmıştı yüregime herşeye katlanıyoruz en azında yaşayıyoruz aglarken gülemeyiz diyoruz ama kahkaha atıyoruz çok ilnginç demi ..
tedavide böyle bişey işte canım toparlayınca kendimizi tekrar bir umut işte ara verseydin keşke üstüstede aynı sonuçlar çıkabiliyor bişey olmaz desede drlar bizzat yaşadım biliyorum tüh kısmet degilmiş üzüldüm inş en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize destegiz birbirimize burda yalnız degiliz canım
yngenc saol canım ibrahim oglumda bebekleri alıp buluşma yapacaktık bende gelecektim anneler günü kutlamasına merama ofya yarım kaldım hep yanımda oldugunuzu bilmekte çook güzel inan iyiki varsın
öperim teyzesi haklısın bende göze alamadığım için bir süre erteledimmerhaba kızlar uzun zamandır buraya uğrayamadım bende baya problemli kötü dönemlerden geçiyorum Allahım hakkımızda hayırlsını versin...
Canlarım inş. en kısa zamanda Rabbim sizlerede meleklerinizi göndersin inş. Herşeyin hayırlısını dileyin kızlar....
benim kuzularım büyüyolar çok şükür Rabbim onların sıkıntısını göstermesin sağlıklarını bozmasın ben başka birşey istemiyorum herşey olup gidiyor önemli olan sağlığımız...
yeşimcim Mehmete kardeş için acele etme inanki iki bebeğe bakmak kadar zor birşey yok biraz daha bekle derim canım benim..
çok öp Mehmedi benim yerime...
canım birdahaki anneler gününe katılırsın daha çoook kutlamalar yapar bir araya geliriz inşallah yeterki sen umudunu yitirme dualarım seninle
öperim teyzesi haklısın bende göze alamadığım için bir süre erteledim
slm
arkadaşlar ben tüp bebek yaptıracağım ve bir türlü karar veremedim başkentmi.fuat ali bey mi ne olur birileri bana yardım etsin ne olurrrrrrrrrrr.coook caresizim
slm
arkadaşlar ben tüp bebek yaptıracağım ve bir türlü karar veremedim başkentmi.fuat ali bey mi ne olur birileri bana yardım etsin ne olurrrrrrrrrrr.coook caresizim
başkentte hangi doktor ? 3-4 sene evvel ben gittiğimde cemalettin akyürekti doktorum
emel hanım ayla hanım ve ceylan hanım vardı sonra ben 1.5 -2 sene ara verdim hastane doktor işlerine
ve iki sene evvel eurofertilde dilek hanıma başladık geçen sene martta bir transferim oldu maalesef negatifdi
(onun dışında 4 denemem daha var transfer aşamasına gidemediğim ) en son denemem kurban bayramından önceydi
maalesef tek yumurtam çıktı döllendi ama embriyonun gelişimi durdu ve transfer olmadı
şimdi fuat ali beye geçtik yarın merkeze gidicem ben tavsiye ederim
başkentin tüp bebek tedavisiyle ilgili çalışmalarını bilmiyorum
sen git ikisiylede görüş hangisi gönlüne yatarsa orada devam edersin
Allah yardımcımız olsun
merhaba canım bizde konya eurofertilde yaptıracağız
1 ay önce gittik gerekli tahliller yapıldı
eşimde sperm hızı sıfır çıktı morfolojide 1 olunca üroloji doktoru 7 haftalık bir tedavi verdi
haftada 1 gonal f vuruluyor
sonra sperm tahlili ileri hız çıkarsa spermler dondurulacak
çıkmaz ise 3 aylık bi tedavi daha oda olmaz ise tese
senin tedavin ne aşamada
merhaba,
eurofertilde ki fiyatlar hakkında bir bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?