Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

bulantı devam ediyo rosecim.

her akşam kabus (

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar.

iyiyim canım heyecanlıyım ultrosanda kalp atışlarını görücemiz günü bekliyorum inşallah sen nasılsın. cetvelin çok şirin olmuş. inşallah bi kaç hafta sonra bende yaparım.

fatoşcum merkez kalp atışlarına kadar mı bakıyor? sen şu anda ne sıklıkla ve hangi doktora gidiyorsun canım.

merhaba fatoş hanım , siz konyada hangi dr. a gidiyorsunuz? fuat ali mi dilek hanım mı ? bende eurofertil diyarbakırda çalışıyorum . sizleri takp ediyorum . çok seviniyorum haberlerinize. inşallah allah tamanına erdirsin.olmayanlara kısa sürede bebekler nasip etsin.

Canım sürekli yattığım için bilgisayara bakamıyorum.. Birqz kalksam ağrılarım başlıyor, sürekli yatıyorum artık 23. haftayı bitirdik, 35. haftayı görürüz inşallah... Buscapan kasları rahatlatan bir ağrıkesici. Adet dönemi ağrılarında falan etkili oluyor, gaz kramplarında da... Bu arada benim de idrar tahlilim de kan çıktı, kum döktüğümü söyledi doktorum...

inşallah canım hatta 36 haftayı 40 haftayı bile bulalım hayırlısıyla inşallah bende kum döküyormuşum ama ben ilaçları kullanmadım agrım yok cünkü Allahıma şükürler olsun

inşallah canım hatta 36 haftayı 40 haftayı bile bulalım hayırlısıyla inşallah bende kum döküyormuşum ama ben ilaçları kullanmadım agrım yok cünkü Allahıma şükürler olsun

Maşallah canım... aman olmasın, kabus gibi bu ağrılar.. Yıllarca hamile olmayı bekledim, tadını çıkaramıyorum, aylarca düşük tehdidi, şimdi de erken doğum tehdidi... Napalım, kucağıma alayım da sağlıklı bir şekilde dayanacaz herşeye... Mevlam neylerse güzel eyler, kızım benim yorulmamı istemiyor demek ki, yat dinlen annecim diyor :) ...

evt canım 8 haftaya kadar bakıyo. sonra 12. haftada çağırıyor. ben artık gitmiyorum.

farabide suna hanıma devam ediyorum.

inş sende duyacaksın yakında kalp atışlarını

tedavim dilek hanımda oldu..

saolasın :)) amin.

ben 2 gün hastanede yattım

3 kg verdim.

dr serum taktı.. ne yesem çıkıyor.. hiç iyi değilim.. 12. haftayada geldim ama geçmiycek galiba

canm çok üzüldüm ... inşalalh herşey yolunda gider. fuat ali bey mi takip ediyor şimdi seni. inşallah herşey yoluna girecek. iyi dşün iyi şeyler olsun . kendinize iyi bakın ...... allah kötülüklerden korusun ..

güldenuz saol canım

benim euroferildeki drum dilek hanımdı.

ama artık oraya gitmiyorum başka bi dr takip ediyor.

saol ilgine. inş bi an önce geçerde rahatlarım...

ben 2 gün hastanede yattım

3 kg verdim.

dr serum taktı.. ne yesem çıkıyor.. hiç iyi değilim.. 12. haftayada geldim ama geçmiycek galiba

çok geçmiş olsun canım. sonunda bebişlerine kavuşacağını düşün canım. inşallah yakında geçer. zencefili denedinmi bulantıya iyi geliyormuş diye duydum.

bende cumartesi günü merkeze gittim kese için erkenmiş daha göremedik. İnşallah herşey yolunda gider.:Saruboceq:

yok canım denemedim

bitkisel ürünlerden uzak duruyorum hep.. bişey olur diye..

daha erken canım.. testten 10 gün sonra görünüyo kese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…