şimdiden tutmazsa diye endişe etme biliyorsun moral çok önemli... allahın izniyle olucak de..kaydirigubbakcemile5
nasılsınız kızlar.
nasılsınız kızlar.
bulantı devam ediyo rosecim.
her akşam kabus(
sagolasın canım bilgiler için Buscapan
denilen ilaç ne için canım banada başka bir kadın dogumcuya gitmişdim geçenlerde o vermişdi böbrek kumu döküyon diye ama benim agrım olmadıgı için kullanmadım
inşallah canım hatta 36 haftayı 40 haftayı bile bulalım hayırlısıyla inşallah bende kum döküyormuşum ama ben ilaçları kullanmadım agrım yok cünkü Allahıma şükürler olsun
iyiyim canım heyecanlıyım ultrosanda kalp atışlarını görücemiz günü bekliyorum inşallah sen nasılsın. cetvelin çok şirin olmuş. inşallah bi kaç hafta sonra bende yaparım.
fatoşcum merkez kalp atışlarına kadar mı bakıyor? sen şu anda ne sıklıkla ve hangi doktora gidiyorsun canım.
merhaba fatoş hanım , siz konyada hangi dr. a gidiyorsunuz? fuat ali mi dilek hanım mı ? bende eurofertil diyarbakırda çalışıyorum . sizleri takp ediyorum . çok seviniyorum haberlerinize. inşallah allah tamanına erdirsin.olmayanlara kısa sürede bebekler nasip etsin.
Maşallah canım... aman olmasın, kabus gibi bu ağrılar.. Yıllarca hamile olmayı bekledim, tadını çıkaramıyorum, aylarca düşük tehdidi, şimdi de erken doğum tehdidi... Napalım, kucağıma alayım da sağlıklı bir şekilde dayanacaz herşeye... Mevlam neylerse güzel eyler, kızım benim yorulmamı istemiyor demek ki, yat dinlen annecim diyor :) ...
ben 2 gün hastanede yattım
3 kg verdim.
dr serum taktı.. ne yesem çıkıyor.. hiç iyi değilim.. 12. haftayada geldim ama geçmiycek galiba
ben 2 gün hastanede yattım
3 kg verdim.
dr serum taktı.. ne yesem çıkıyor.. hiç iyi değilim.. 12. haftayada geldim ama geçmiycek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?