Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

çok teşekkür ederim rosecim ınşallah sağlıklı bir gebelik geçiririz ve Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.

Allah isteyen herkeze nasip eder inşallah.

Heyecanla bekliyorum ikinci kan testini.:Saruboceq:

Canımmm çok sevindim... kaydirigubbakcemile5 Gözlerim doldu okurken haberini... Allah'ım tamamına erdirsin... Hoşgeldin aramıza... :dance: Darısı diğer arkadaşların başına....

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

biliyodummmmmmmmmmmmmmmmm

çok sevindim canım tebrik ederim

kaç çıktı değerin??hihoyyythihoyyythihoyyyt

meryemi merak ediyorum ben

meryem lütfen okursan bunu mesaj yaz canım....

selam kızlar umarım herkes iyidir daha da iyi olmanızı diliyorum ben dondurulmuşlarla tedaviye başladım lütfen bana dua edin herşey gönlünüzce olsun..........

artritcim inşallah herşey yolunda gider sende pozitif sonucu alırsın...

gittikçe çoğalıyoruz ne güzel :)))

artritcim inşallah herşey yolunda gider sende pozitif sonucu alırsın...

gittikçe çoğalıyoruz ne güzel :)))

inşallah canım sağol güzel dileklerin için yine bişey olucak diye çok korkuyorum inşallah bende iyi sonuçlar alırım

selam kızlar umarım herkes iyidir daha da iyi olmanızı diliyorum ben dondurulmuşlarla tedaviye başladım lütfen bana dua edin herşey gönlünüzce olsun..........

Canım Allah yardımcın olsun... İnşallah hamile haberi verirsin sen de... Hep dualarımdasınız...

derya canım geçmiş olsun inşallah 36 haftalara kadar gidersiniz canım deryacıgım canım kasılmalar nasıl oluyor agrımı oluyor

Canım ağrı kasıklarıma giriyor ve bir daha geçmiyor. Şiddeti bazan çok oluyor, bazan daha az oluyor. Girip çıkan bir ağrı değil, sürekli... Ama dayanılmayacak bir ağrı değil...Karnımda sertleşiyormuş, onu ben anlamadım, Tülin Hanım söyledi.. Ağrıyı hissettiğm anda Buscapan içiyorum ama banamısın demiyor, geçmiyor... Serumla birlikte damardan iğnesini yapıyorlar, bir süre sonra rahatlıyorum...

Canımmm çok sevindim... kaydirigubbakcemile5 Gözlerim doldu okurken haberini... Allah'ım tamamına erdirsin... Hoşgeldin aramıza... :dance: Darısı diğer arkadaşların başına....

çok çok teşekkür ederim deryacım. İnşallah Allah hepimizin hamileliğini tamamına erdirir::Saruboceq: Mutluluğumuz devam eder İnşallah. Sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız İnşallah.

Darısı çocuk hasreti çekenlere..

canım tedavin hayırlı olsun inşallah istedigin gibi gitsin inşallah

sagolasın canım bilgiler için Buscapan
denilen ilaç ne için canım banada başka bir kadın dogumcuya gitmişdim geçenlerde o vermişdi böbrek kumu döküyon diye ama benim agrım olmadıgı için kullanmadım

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

biliyodummmmmmmmmmmmmmmmm

çok sevindim canım tebrik ederim

kaç çıktı değerin??hihoyyythihoyyythihoyyyt

evet canım güzel kalbinden geçen oldu. çok teşekkür ederim. değer:169
şimdilik hiç belirti yok. ama ben kendimi iyi hissediyorum. dua ediyorum içimden hep:Saruboceq: herşey yolunda gitsin diye.
ikinci testi bekliyoruz inşallah iyi çıkar.

fatoşcum sen hep çalıştığını yazmıştın bana doktor dinlensen daha iyi olur dedi sanada demişmiydi? bide bulantılar ne zaman başladı canım.

inşallah canım sağol güzel dileklerin için yine bişey olucak diye çok korkuyorum inşallah bende iyi sonuçlar alırım

artritcim daha önce yaşadıklarını okumuştum canım. hayırlı olsun canım inşallah sende güzel müjdeyi verirsin yakında bizlere..

desacım dr benim çalıştığımı biliyordu. sordu işin ayaktamı yoksa masa başımı diye. masa başı dedim.. sakınca yok dedi.. şuana kadarda çalıştığım için kötü bişey yaşamadım.. ama sana öyle dediyse rapor al canım.....

dr un dilek hanımdı dimi....

benim değerim 12.gün sabah 197ydi.. tek demişti ilk başta dr değere bakarak ama iki taneymiş.. bu bhcg kişiden kişiye değişiyor.. gönlünden kaç tane geçiyosa, hakkında kaç tane hayırlıysa o olsun :)

benim bulantılar 5. haftanın ortalarında başladı 5+3 falandı galiba..

inş sende olmaz ama, şimdiden et, balık çok tüket sonradan yüzlerini görmek istemiyceksin :)))

artritcim daha önce yaşadıklarını okumuştum canım. hayırlı olsun canım inşallah sende güzel müjdeyi verirsin yakında bizlere..

güzel dileklerin için teşekür ederim canım hamileliğin hayırlı olsun minişine hayırlısıyla kavuşman dileğiyle.....

Canım Allah yardımcın olsun... İnşallah hamile haberi verirsin sen de... Hep dualarımdasınız...

amin canım çok sağol inşallah güzel haberlerimi yazarım sizlere kendine ve kızına dikkat et seninde allah yardımcın olsun...

2. testin sonucunu şimdi aldım 432 çıkmış. Herşey yolunda gider inşallah doktorum fuat ali bey ama dilek hanımda her aşamada bulundu sayılır ikiside çok iyi doktorlar. Dua ediyorum Allaha şükrediyorum.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…