Slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim tedavim bitti sukurler olsun rabbime
hamileyiiiiiimmmmmmm
bugun hastaneye gittik ve degerim yukselmis simdi icim rahatladi biraz
ayin 13 de kese icin cagirdi dilek hanim cok memnun kaldim hastaneden allah razi olsun hepsinden
deryacim fatoscum beni merak ettiginiz icin sagolun kizlar evde net yok giremiyorum simdide cepten baglandim
kendinize iyi bakin dualarinizi eksik etmeyin
hamileyiiiiiimmmmmmm
ayin 13 de kese icin cagirdi dilek hanim cok memnun kaldim hastaneden allah razi olsun hepsinden
deryacim fatoscum beni merak ettiginiz icin sagolun kizlar evde net yok giremiyorum simdide cepten baglandim
hamileyiiiiiimmmmmmm
hamileyiiiiiimmmmmmm
kızlar hangi hastaneden hamiş kaldınız bilmiyorumkismileCADIARZU
derya hn merhaba , Allah tamamına erddirsin. Raporu nasıl alıyorsunuz veSSK dan bunun
parasını alabilirmusunuz.
hamileyiiiiiimmmmmmm
Yaşasınnn..... Canım ya... zemuszemus İnşallah kucağına alırsın, kolay bir hamilelik geçirirsin... Ben iki gündür hastanede yattığım için bakamadım bilgisayara, şimdi okudum, ayyy ne kadar sevindim anlatamam alkisalkisalkis
deryacım o kadar sıkıntılarım varki iğneler bal kaymak geliyor onların yanında.....
dikişi pzt attırmaya karar verdik.. 12. hafta tam bitsin diye.....
senin nasıl aran.. artık hiç morarmıyor iğne yerlerim..
çok geçmiş olsun derya umarım sorunlar sona erer ve rahatlarsın yavrunu sağlıcakla kucağına alman dileğiyle...
Amin canım... Darısı senin başına... İnşallah sen de yazacaksın hamileyim diye....
Yaşasınnn..... Canım ya... zemuszemus İnşallah kucağına alırsın, kolay bir hamilelik geçirirsin... Ben iki gündür hastanede yattığım için bakamadım bilgisayara, şimdi okudum, ayyy ne kadar sevindim anlatamam alkisalkisalkis
inşallah canım sağol dondurulmuş transferim yapıldı beklemedeyim inşallah bebeğim bu sefer tutmuştur çok merak ediyorum
inşallah canım sağol dondurulmuş transferim yapıldı beklemedeyim inşallah bebeğim bu sefer tutmuştur çok merak ediyorum
slm kizlar nasilsiniz
sonuc bekleyen arkadaslar allahim hayirli sonuclar nasip etsin insallah sizde hamile haberlerinizi verirsiniz
bizde hastaneye gittik bugun ikizlerimiz olucak allahin izniyle allahim isteyen herkese nasip etsin
ayin 25 de kalp atislari icin gidicez allahin izniyle dua edin kizlar kalp atimlarini da duyarsam tamamen
rahatlicam insallah
kendinize iyi bakin
slm kizlar nasilsiniz
sonuc bekleyen arkadaslar allahim hayirli sonuclar nasip etsin insallah sizde hamile haberlerinizi verirsiniz
bizde hastaneye gittik bugun ikizlerimiz olucak allahin izniyle allahim isteyen herkese nasip etsin
ayin 25 de kalp atislari icin gidicez allahin izniyle dua edin kizlar kalp atimlarini da duyarsam tamamen
rahatlicam insallah
kendinize iyi bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?