- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
inşallah canım... sıra sende zaten... Vakitli gelsin de bebişler, zaman geçer gider merak etme...
ayyyyy inanmıyorum
canım çok tebrik ederim gözünüz aydın
allahım analı babalı büyütsün..
artık bu sayfada sıra bende :teytey:
doğumu nerde yaptın, hangi doğum şekliyle yaptın, bebeklerin ne kadar doğdular detay yazabilirsen seviniriz... öpüyoruz sizii a.s.
rosecim çook tebrik ediyorum. Allah analı babalı büyütsün kuzularını . ne güzel sağlıklı olmuşlar darısı bize inşallah. sırada fatoşcum sonrada ben varım inşallah burdan hep böle güzel haberleri paylaşırız. :Saruboceq:
Canımmm.... Allah analı babalı büyütsün... Hepinizin sağlıklı olmasına çok sevindim... Birtanesinin küçük olması önemli değil, seni emdikçe toparlar o da annesi... Canlarım ya.. Ben uyandıramayınca altını açıyorum... Çok hoşuna gidiyor, gözlerini açıp sağa sola kafayı çevirip sütaşını arıyor :))) Hemen veriyorum ben de sütaşı... Hadi Allah yardımcın olsun canım... Darısı diğer arkadaşların başına...
ayy çok tatlı anlatmışsınnnnn maşallahhhhh
sütaş haa :roflol: çok güzelmiş bu :roflol:
slm kizlar nasilsiniz
ben iyiyim sukurler olsun kusmalarim azaldi sukur sadece biraz bulantim var ama o daa gececek allahin iziniyle
ROSE ve DERYAcim allahim anali babali buyutsun bebislerinizi darisi bizlere insallah bizde sizin gibi saglikla kucagimiza alip koklariz bebeklerimizi allahin iziniyle
Canım beni de aramışlardı, nasıl olduğumu öğrenmek için, yaşadıklarımdan bahsetmiştim, doğum olduğunda bizi arayıp haber verirmisiniz demişlerdi. Ben de doğumdan hemen sonra aradım. Kızımızın küvezde olduğunu, genel olarak durumumuzun iyi olduğunu söyledim. Doktorlarımıza söyleyecez, sizi arayacaz dediler. Aradan 18 gün geçti nasıl oldunuz diye bir kere bile aranmadım. Madem Murat Bey okuyor burdan sitemimi söylemek istedim. :umursamaz:az önce irem hanım beni aradı
dün akşam aklıma geldi dedimki dilek hanımı arasam görüşsem kızlarım olucanı söylesem...
onlar benden önce davrandı
o kadar mutlu oldumki........
halen arayıp sormalarına... iyki bu ekibe güvenmişim.. zaten sonuç ortada...
biraz önce gebelik resimlerimden gönderdim.. bebekler olunca onların resimlerinide göndericem inşallahhhhh.........
bu arada murat bey burayı okuyormuş :)
irem hanım bende okuycam bundan sonra dedi :)
Resim ekleyemedim arkadaşlar ama kızımın sütaşını ararken çektiğimiz fotoğrafını resim olarak yükleyebildim:)))
Canım beni de aramışlardı, nasıl olduğumu öğrenmek için, yaşadıklarımdan bahsetmiştim, doğum olduğunda bizi arayıp haber verirmisiniz demişlerdi. Ben de doğumdan hemen sonra aradım. Kızımızın küvezde olduğunu, genel olarak durumumuzun iyi olduğunu söyledim. Doktorlarımıza söyleyecez, sizi arayacaz dediler. Aradan 18 gün geçti nasıl oldunuz diye bir kere bile aranmadım. Madem Murat Bey okuyor burdan sitemimi söylemek istedim. :umursamaz:
bu şekildede görmüş olduk canım maşallah çok tatlı kuzun..
eğer yüklemek istersen http://www.hizliresim.com/ burdan canım
deryacım kızın çoook tatlı maşallah maşallah maşallah
yaşadıklarınız çok güzel inşallah Allah kızını analı babalı büyütmeyi nasip eder canım.
inşallah ben ve tüm özlem çekenlerde bu doyumsuz zamanları yaşarız sağlıkla.
Yüce Rabbim bu duyguyu tatmayan ve tatmak isteyenlere nasip eder inşallah.
Bide canım şimdi sen tecrübeli bir anne olarak kızına en çok ne giydirdin yani nelere çok ihtiyaç duydun
hastanede ve evde meleğinle yaşarken. Ben sadece lcw'dan yeni doğan seti ve 3'er tane body ama
bodylerin küçüğü piyasada varmı bilmiyorum en düşük 0-3 aylık olanlarından bulabildim.
Tecrübelerinden yazabilirsen çok seviinirim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?