Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

inşallah canım... sıra sende zaten... Vakitli gelsin de bebişler, zaman geçer gider merak etme...

öyle canım zaman geçiyo hayırlısı oolsun sağlıkla gelsinler

gece gündüz sağdan soldan dürtüp duruyorlar uykumdan uyandırıyorlar beni delikafadulden

az önce irem hanım beni aradı

dün akşam aklıma geldi dedimki dilek hanımı arasam görüşsem kızlarım olucanı söylesem...

onlar benden önce davrandı

o kadar mutlu oldumki........

halen arayıp sormalarına... iyki bu ekibe güvenmişim.. zaten sonuç ortada...

biraz önce gebelik resimlerimden gönderdim.. bebekler olunca onların resimlerinide göndericem inşallahhhhh.........

bu arada murat bey burayı okuyormuş :)

irem hanım bende okuycam bundan sonra dedi :)

amin inşallah canım dogumu dogum evinde yaptım canım aniden tansiyonum yükseldivede bana ve bebeklere yogun bakım gereke bilşr dediler bizde başkente gittik bebeklere küvez var ama sana yogun boş yogun bakım bölümü yok dediler farabiye gittik ordada bebeklere yok dediler dogum evinde bulundu yer Allahıam şükürler olsun bebeklerde bende yogun bakıma girmedik darısı başınıza canım

amin canım inşallah darısı başınıza inşallah

amin inşallah canım aynen bende altını açıyorum öpüyorum kokluyorum birşekilde uyandırıyorum doktorlar ayagını sık uyanır diyorlar ama ben kıyamıorum

ay canım yaa.. ne güzel koklaşmaya başlamışsınız bile

:)

artık güzel günler var inşallahhhhhhhhh

resim istiyozzzzzzz senden ve deryadan..........

slm kizlar nasilsiniz
ben iyiyim sukurler olsun kusmalarim azaldi sukur sadece biraz bulantim var ama o daa gececek allahin iziniyle
ROSE ve DERYAcim allahim anali babali buyutsun bebislerinizi darisi bizlere insallah bizde sizin gibi saglikla kucagimiza alip koklariz bebeklerimizi allahin iziniyle

meryemcim 1-2 hafta sonra hiç bişeyin kalmıycak herşeyden yicek içicek aşermeye başlıycaksın :)))))))

çok sevindim iyi olmanıza..

ayy çok tatlı anlatmışsınnnnn maşallahhhhh

sütaş haa :roflol: çok güzelmiş bu :roflol:

Fatoşcum evcilik oynar gibi :)) Bütün gün ve gecenin nasıl geçtiğini bilmiyorum... Darısı sizlere inşallah.. Ben bir tanesiyle böyle oynuyorum sizler napcaksınız artık?.. Hayatımın en keyifli zamanlarını yaşıyorum Meleğimle...Allah isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguları...

Teşekkür ederim canım. Meryemcim bol bol uyu... dinlen... İnşallah yakında rahat rahat yiyeceksin de... Keyifli günler yakın sayılır senin için de...

Yanlış hatırlamıyorsam doğum sırası Fatoş Hanım, Desa ve sen ... Hadi hayırlı haberlerle inşallah...

Resim ekleyemedim Fatoşcum. Sen daha önce resimler göndermiştin.. Tarif edersen ben de gödereyim kızımın resimlerini...

Resim ekleyemedim arkadaşlar ama kızımın sütaşını ararken çektiğimiz fotoğrafını resim olarak yükleyebildim:)))

Fatoscum insallah cnm allahin izniyle daha iyi olurum
deryacim kizin cok tatli masallah benim yerimede oyna op melegi

Canım beni de aramışlardı, nasıl olduğumu öğrenmek için, yaşadıklarımdan bahsetmiştim, doğum olduğunda bizi arayıp haber verirmisiniz demişlerdi. Ben de doğumdan hemen sonra aradım. Kızımızın küvezde olduğunu, genel olarak durumumuzun iyi olduğunu söyledim. Doktorlarımıza söyleyecez, sizi arayacaz dediler. Aradan 18 gün geçti nasıl oldunuz diye bir kere bile aranmadım. Madem Murat Bey okuyor burdan sitemimi söylemek istedim. :umursamaz:

deryacım kızın çoook tatlı maşallah maşallah maşallah

yaşadıklarınız çok güzel inşallah Allah kızını analı babalı büyütmeyi nasip eder canım.

inşallah ben ve tüm özlem çekenlerde bu doyumsuz zamanları yaşarız sağlıkla.

Yüce Rabbim bu duyguyu tatmayan ve tatmak isteyenlere nasip eder inşallah.

Bide canım şimdi sen tecrübeli bir anne olarak kızına en çok ne giydirdin yani nelere çok ihtiyaç duydun

hastanede ve evde meleğinle yaşarken. Ben sadece lcw'dan yeni doğan seti ve 3'er tane body ama

bodylerin küçüğü piyasada varmı bilmiyorum en düşük 0-3 aylık olanlarından bulabildim.

Tecrübelerinden yazabilirsen çok seviinirim canım.

murat bey burayı okuycaktır inş :)

irem hanım bende okuycam demişti...

neden aramadılar ki.......

bilmiyorumkismile

Teşekkürler canım... Allah herkese tattırsın bu muhteşem duyguları... Hep dua ediyorum...
0-3 aylık bodyler benimkine biraz büyük oldu ama çok kullanışlı. Üstüne de bir tane zıbın. Penye battaniyeye de sarınca yeterli oluyor. Tabi şapkası eldiveni şart. Ben ilk zamanlarda önlük lazım olmaz demiştim ama oluyor.. Az da olsa bazan çıkarıyor, süt kesiği gibi. Bunun iyi olduğunu söylüyorlar, sütün yarıyor diyorlar... Yeni doğan seti gerçekten çok işe yarıyor ama bir iki tane yetmiyor. Bana da çok alma hemen küçülür falan dediler ama üç tane vardı yetmediğini gördüm. tekrar aldım hoş zaten yenidoğan setleri bebeğime çok büyük oldu. Prematüre setler de çok küçük. Arada bişey bulmak çok zor. Büyük falan giydiriyorum mecburen. Şimdi kilo almaya başladı çok şükür. Sen etrafın ne dediğine bakma, bırak küçülsün. Elinin altında kıyafet bulundur. Hastaneye bir tane yenidoğan takımıyla gitme yedekde battaniye de dahil olmak üzere yanında bulunsun. Bebekler altını açına tekrar çiş yapmayı çok seviyor, hazırlıksız yakalanırsan herşey batıyor:)) Ben alt açma setini süslü püslü bişey almıştım, sonra alt açmaya kullanamadım. Alt açma seti alırken daha kullanışlı olmasına dikkat et derim. Kendin için de yanına üst olarak yedek mutlaka fazlasıyla al canım. Ben hayatımda böyle terlemedim, Acayip terliyorsun ilk zamanlarda sonradan normale dönüyor. Emzirme sütyeni falan hikaye ben kullanamadım. Göğüs pedi çok daha kullanışlı. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ha bir de bana Humana bitki çayını tavsiye etti pediatri doktoru. Süt için, sütü artıryormuş, hem de daha sağlıklı oluyormuş, onu kullanıyorum. Aklınızda olsun...

Arkadaşlar bir de ıslak mendil kullanmayın. Zaten doktorlar uyarıyor, 3-4 aylık olana kadar kesinlikle kullanmayın diyorlar. Ilık suyla ıslatılmış bezlerle silin diyorlar bebeğin poposunu, yüzünü. Ben dondurma kabına ılık su dolduruyorum yetecek kadar. Pamuğu ıslatıp siliyorum altını. Yüzünü de pamuğu sıcak suyla ıslatıp iyice sıkıyorum. Ilık olunca yüzünü siliyorum.

deryacım bu güzel bilgiler için teşekkür ederiz canım çok yardımcı olucak bizlere..

çok teşekkür ederim deryacım. sen yazdıkça bir an evvel zaman geçsin bende kuzularımla kavuşmak istiyorum.

Rabbim bu mutluluğu bizede tatırsın inşallah sağlıkla:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…