- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
fatoş abla evet aynen öyle diyor:) ama hiç faliyet yok ...ama hakkım haram zıkım olsun millette duysun biz gittik mahvolduk başkaları mahvolmasın .... abla resimlerin süper inşallah biran önce kucagına aldıgın fotograflarıda görürüz ....
çok şirin olmuşsun fatoşcum :)
nasıl gidiyor hamilelik bulantılar tiksintiler kokular iyice bittimi. benimkisi baya azaldı ama hala soğan ve salça konusunda hassasım
sana ve tüm hamilelere bi sorum var tarama testi yaptırdınızmı canım. bana hiç bişey yapmadılar. zaten sadece kan alarak yapıyorlarmış onu bile yapmadılar. Sonuçta Rabbime güvenip sığınıyoruz Rabbim hayırlısını versin inşallah.
allah razı olsun ne güzel yapıyorsunuzopuyorumnanaktan insan ne yapacağını kimden yardım alacağını bilemeyince çok yıpranıyo..buldum diyene kadar da bazen ne yazık ki iş işten geçiyor:gitme: bende bu yaz koyaya geleceğim inş.. iki kez aşılama yaptık olmadı kısmet değilmiş... sosyal güvencemiz var ama evlilik süremiz yetersiz geliyo henüz birbuçuk yıl oldu..yani ücret ne olur karşılamakta zorlanırmıyız diye ed tereddüt ediyorum ama meslek icabı da bu yaz bu sıkıntıyı aşmamız gerekiyo yoksa öbür yaza kadar ertelemek durumunda kalacağız... daha önce burada okumuştum ödemelerde taksit falan olabildiğini bilginiz var mı acaba bu konu da??a.s.
slm kizlar nasilsiniz ben ayniyim bulantilar kusmalar devam dr belki gecer diyo ama gececek gibi degil
insallah en kisa zamanda gecer cok zor bir sey yemek bile istemiyo cnm zorla yiyorum
bebislerim de iyiler allaha sukurler olsun dr dinleneceksin dedi bende yatiyorum
kendinize iyi bakin bebislerede
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/7/2139.jpg
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/7/2170.jpg
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/7/2176.jpg
kızlar bakın bize :) dün çekindik...
nasıl gidiyor hamilelik bulantılar tiksintiler kokular iyice bittimi. benimkisi baya azaldı ama hala soğan ve salça konusunda hassasım
sana ve tüm hamilelere bi sorum var tarama testi yaptırdınızmı canım. bana hiç bişey yapmadılar. zaten sadece kan alarak yapıyorlarmış onu bile yapmadılar. Sonuçta Rabbime güvenip sığınıyoruz Rabbim hayırlısını versin inşallah.[/QUO
Desacım benim yaşım 38 olduğu için ikili ve üçlü test yapıldı. İkili test yaşımdan dolayı riskli çıktı. Üçlü test de temiz çıktı, yaşımdan dolayı risk grubuna girdiğimi ve amniyo sentez yapılması gerektiğini söyledi Dilek Hanım. Ben yaptırmadım. Sonuçta amniyo sentez tedaviye yönelik bir uygulama değil. Var ya da yok diyecekler. Bebeğim ultrasonda gayet sağlıklı görünüyor,kafa, burun ve bacak ölçüleri haftasına göre normal gidiyor, kaldı ki amniyo sentezin sonrasında yaşanan sıkıntılar daha fazla...Ben Rabbime sığındım. Allah büyük, bunca yıldan sonra meleğimi gönderdi bize... İnşallah sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza...
canım bizde bulantı bitti :) 17. haftada veda ettik. inşallah gelmez bi daha..
banada yapılmadı canım. ikiz gebeliklerde yapılmıyor. yapılsa bile doğru sonuç vermiyor. sadece bana 12. haftalarda ense kalınlığı ölçümüne bakılmıştı oda normal çıktı..
başkada bişeye bakılmadı..
dr 4 boyutluya gir dedi ama onada giresim yok... ne bilim drun biri çıkar bişiy der doğum zamanı gelmek bilmez..
bizim gebelikler eski usul gebelikler gibi oluyo :))) sadece usg gir çık o kadar :)
Oh oh maşallah fatoşcum.. Kocaman olmuş göbüş şimdiden... Ben de çektireyim fotoğrafımı... Ama benim karnım top gibi önde, seninkine bakınca küçük bile... Herkes oğlan mı diye soruyor. Doktorum da ısrarla kız diyor:)) Hayırlısı bakalım.
Fatoşcum ben girdim dört boyutlu ultrasona. Benim cimcime hep başaşağı durduğundan ve uyuduğundan çok zor birkaç saniyelik görüntü yakaladık. Rabbime şükürler olsun gayet sağlıklı görünüyor. Babasının tıpkısının aynısı:)) Bana hiç benzemiyor...
Slm kizlar nasilsiniz
ben ayniyim kusmalarim devam ediyor hala gecmedi insallah gecer en kisa zamanda
kendinize iyi bakin
sana ve tüm hamilelere bi sorum var tarama testi yaptırdınızmı canım. bana hiç bişey yapmadılar. zaten sadece kan alarak yapıyorlarmış onu bile yapmadılar. Sonuçta Rabbime güvenip sığınıyoruz Rabbim hayırlısını versin inşallah.[/QUO
Desacım benim yaşım 38 olduğu için ikili ve üçlü test yapıldı. İkili test yaşımdan dolayı riskli çıktı. Üçlü test de temiz çıktı, yaşımdan dolayı risk grubuna girdiğimi ve amniyo sentez yapılması gerektiğini söyledi Dilek Hanım. Ben yaptırmadım. Sonuçta amniyo sentez tedaviye yönelik bir uygulama değil. Var ya da yok diyecekler. Bebeğim ultrasonda gayet sağlıklı görünüyor,kafa, burun ve bacak ölçüleri haftasına göre normal gidiyor, kaldı ki amniyo sentezin sonrasında yaşanan sıkıntılar daha fazla...Ben Rabbime sığındım. Allah büyük, bunca yıldan sonra meleğimi gönderdi bize... İnşallah sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza...
amin canım inşallah bebeklerimizde bizde sağlıklı olarak doğumumuzu yaparız. Rabbim onlara güzel kader kısmetler versin inşallah. :Saruboceq:
Bu arada senin doğumunada az kalmış hazırlıklarını yaptınmı bebeğin için neler aldın. ben daha hiç hazırlık yapmadım sadece aklımda planladım. :1hug:
Arkadaşlar..... ben doğum yaptımmmm.... 14 Nisan 09,45'de meleğim geldi dünyaya... Ancak bu kadar durabildi... Bugün ben taburcu oldum ama o yenidoğanda kaldı. inşallah yarın küvezden de çıkacak... Allaha şükürler olsun sağlığımız gayet iyi. Pazartesi günü kontrole gittik. suyu çok azalmış. Ayrıca tansiyonum bir anda 14/10 oluyordu sonra düşüyordu. Yüksek elektrik voltajı gibi diyordu doktorum. Hemen yatırdı. Ciğer geliştirici iğneleri yaptırdı. Ertesi gün baktı suyu yine azalmış. tansiyon 13/9 hep. başka çare kalmadı. Çarşamba sabahı yine bir umut baktılar ama suyu daha da azalmıştı. Tansiyon inip çıkıyordu. Mecbur sezeryanle aldılar. Bebişimiz gayet iyi şu anda. 2,200 doğdu. Minicik ama. Allahım herkese tattırsın anneliği babalığı. Dünyanın en olağanüstü duygularını yaşıyorum. Hepinize dua ediyorum. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim...İlk kucağına aldığın anda dünya duruyor sanki. Gözyaşları sel oluyor... En güzel duyguyu emzirirken yaşıyorsunuz. Hoş henüz çok sütüm yok ama muhteşem bir şey. Yarın servise çıkabiliriz meleğimle. Adı Melek Ebru...Benden şimdilik bu kadar. Hepinize sevgilerimi göderiyorum dualrınızı eksik etmeyin bebişim bir an önce daha da toparlasın... Darısı hepinize inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?