Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

saol canım benim.. inşallah sende böyle resimlerini paylaşacaksın bizlerle.. rabbim tez zamanda sana ve isteyen herkese yaşatsın inşallah. amin.

canım bizde bulantı bitti :) 17. haftada veda ettik. inşallah gelmez bi daha..

banada yapılmadı canım. ikiz gebeliklerde yapılmıyor. yapılsa bile doğru sonuç vermiyor. sadece bana 12. haftalarda ense kalınlığı ölçümüne bakılmıştı oda normal çıktı..

başkada bişeye bakılmadı..

dr 4 boyutluya gir dedi ama onada giresim yok... ne bilim drun biri çıkar bişiy der doğum zamanı gelmek bilmez..

bizim gebelikler eski usul gebelikler gibi oluyo :))) sadece usg gir çık o kadar :)

Kredi kartına taksit yapıyorlar. Biz işleme başladığımızda 500 TL verdik. İlaç parasını peşin ödedik. 1000 TL civarında tuttu. Kalanı istersek Kredi kartına taksit yapabileceklerini söylediler. Kalan miktarı yanlış hatırlamıyorsam yumurta toplama günü ödemiştik. Belki de transfer günü ödedik, hiç hatırlamıyorum. Allah yardımcınız olsun...İnşallah siz de kavuşursunuz bebişinize...

Meryemcim 13 hafta geçmiş bile... Allah yardımcın olsun... İnşallah bundan sonrası kolay geçer canım...

Fatoşcum ben girdim dört boyutlu ultrasona. Benim cimcime hep başaşağı durduğundan ve uyuduğundan çok zor birkaç saniyelik görüntü yakaladık. Rabbime şükürler olsun gayet sağlıklı görünüyor. Babasının tıpkısının aynısı:)) Bana hiç benzemiyor...

benim göbüş biraz büyük olcak sanırım deryacım :)

cuma kontrolümüz vardı

büyümüş kızlarım 500 gramlar 25 cm boyları

herşey güzel dedi dr.. maşallah hep böyle gider inşallah..

siz nasılsınız az kaldı vallahi senin yerine heyecanlanıyorum :)

maşallah canım kızına..

bende panik atak var canım.. şimdi giricem bişi dicek 3 ay baş olmuycak.. o yüzden drada söyledim oda sen bilirsin dedi.kesin karar verdim girmiycem.. ama yüzlerinide o kadar merak ediyorumki nerdeyse her gec rüyama giriyorlar...:kedi:

merhaba arkadaşlar
ben size bişileer sormak istiyorum yardımcı olursanız ve bildiğinizi cevaplarsanız çook sevinirim

eurofertil dr.ları ne de olsa kısırklık üzerine araştırma yaptılar eğitim aldılar,
bu nedenle ben bir de gidip onlara muayene olmak istiyorum
ücret ne kadar muayene ücreti onu öğrenebilirmiyim .
bir de aşılama yaptıran var mı burada
ne kadara mal olur
ben tüp bebek değil aşılama istiyorum
benim 2. bebeğim nerdeyse 2 yıldır gelmiyo o yüüzden gidip bir dce oradakilerin araştırmasını istiyorum
siz ne dersiniz

deniz39 konyadaki eurofertilde muayene ücreti 100 liraydı en son canım

inşallah sende kısa zamanda 2. bebeğine kavuşursun.

koray bey de hakan bey de tüp bebek eğitimlerini yurt dışında almışlar ve uzun yıllardır da bu işle uğraşıyorlar...görüşme ücretsiz ....muayene fiyatı galiba üsküdar ve bahçelievler şubelerin de az da olsa farklı...

Slm kizlar nasilsiniz
ben ayniyim kusmalarim devam ediyor hala gecmedi insallah gecer en kisa zamanda
kendinize iyi bakin

Insallah fatoscum gececek gibi degil dunden beri hastanedeyim serum taktilar 2 gun yemek
yok serum la besleniyorum sonra da yemekle deniceekler insallah gecer de cikarim cabucak
hastaneden

geçmiş olsun meryemcim. üçüzlerin olduğu için bulantıların bu kadar şiddetli herhalde. senin bebeklerinin cinsiyeti belli oldumu canım? benimkileri daha bilmiyorum ama inşallah gelecek hafta başka bir doktora gidicem o söler. ınşallah sağlıklı gelir bebeklerimiz.:Saruboceq:

Arkadaşlar..... ben doğum yaptımmmm.... 14 Nisan 09,45'de meleğim geldi dünyaya... Ancak bu kadar durabildi... Bugün ben taburcu oldum ama o yenidoğanda kaldı. inşallah yarın küvezden de çıkacak... Allaha şükürler olsun sağlığımız gayet iyi. Pazartesi günü kontrole gittik. suyu çok azalmış. Ayrıca tansiyonum bir anda 14/10 oluyordu sonra düşüyordu. Yüksek elektrik voltajı gibi diyordu doktorum. Hemen yatırdı. Ciğer geliştirici iğneleri yaptırdı. Ertesi gün baktı suyu yine azalmış. tansiyon 13/9 hep. başka çare kalmadı. Çarşamba sabahı yine bir umut baktılar ama suyu daha da azalmıştı. Tansiyon inip çıkıyordu. Mecbur sezeryanle aldılar. Bebişimiz gayet iyi şu anda. 2,200 doğdu. Minicik ama. Allahım herkese tattırsın anneliği babalığı. Dünyanın en olağanüstü duygularını yaşıyorum. Hepinize dua ediyorum. ısteyen herkese nasip etsin Rabbim...ılk kucağına aldığın anda dünya duruyor sanki. Gözyaşları sel oluyor... En güzel duyguyu emzirirken yaşıyorsunuz. Hoş henüz çok sütüm yok ama muhteşem bir şey. Yarın servise çıkabiliriz meleğimle. Adı Melek Ebru...Benden şimdilik bu kadar. Hepinize sevgilerimi göderiyorum dualrınızı eksik etmeyin bebişim bir an önce daha da toparlasın... Darısı hepinize inşallah...

deryacıgım gözün aydın canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah Allahım meleginizi size sizide meleginize bagışlasın inşallah biran önce evinize saglıklı sıhatli bir şekide getirin meleginizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…