merhaba arkadaslar nasılsınız nasıl gıdıyor hayat ...benım de tedavım devam edıyor ıste perseme allahın izniyle yumurta toplama işlemi olacak bu tecrubeleri yasayanlar lutfen bızı bıraz rahatlatın gecelerı uyuyamaz oldum heycan korku umut hepsi birbirine karıstı...ne yapacagım bılmıyorum buyuk bır merakla transfer gununu beklıyorum inşallah olur bizim de sizler gibi yuzumuz guler ...allah hepımızın yardımcısı olsun....
selamlar
bugün doğum öncesi izne ayrıldım
bebişlerimden birisi 28+5
diğeri 29+5 miş
birisi 900 gr diğeri 1000 gr mış
biraz öncen gidiyoz maşallah normalda sata görde 28+1 iz çünkü
net cafeden yazıyorum
hepinizi öpüyorum...
sadece cuma günü ağrım oldu canım şimdi iyiyim çok şükür sadec vajınada yanma var bende jelden mi oluyo oda bilmiyorum kaç yumurta döllenmiş bilgi alabildin miteşekkür ederim n83..insallah hayırlı olur hepımız için butun emek çekenlerin allah emegini boşa cıkarmasın insallah..senin durumun nasıl agrı sızı varmı...
tecrübeli hanımlar sizlere sesleniyorum....meryem hanım derya hanım nerlerdesınız...yarın transfer için gıdecğim cok heycenlıyım nasıl oluyor bu transfer işi çok mu zor neler yasadınız transferden sonra neler oluyor neler yapmamız gerekıyor sonrasında.bıldıgım kadarıyla oniki gun hiç kalkılmayacak ve bu surede herkese ne dıyecegım bilmiyorum...cevaplarınızı bekliyorum hoşcakalın...
valla sizleri okuyunca çok umutlandım çok güzel şeyler yazmışsınız dilek hanımdan randevu aldım 5 hazirana inş girmiş bulunmaktayız sabırlı ve zorlu bi yola allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize allahım ağlatmasın hiç birimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?