Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Endise evet cnm 3 tane embriyo transfer ettiler uucude tuttu yeni yasa cikmis herhalde simdi
tek embrio transferi oluyo
sarikiz allahim saglikla zamaninda dogum nasip etsin insallah

saol deryacım. Ali Bey in çok iyi olduğunu duymuştum zaten. sadece meram tıpın ortamı iyi değil. doğumhanedeki asistan doktorların davranışları hiç hoş değil. nst bile çekmeyi bilimyolar. insanın psikolojisini bozuyolar. Allah kızını sana ve eşine bağışlasın. banada dua etmeyi unutma. dualarınız eksik etmeyin.

Saol meryem. teşekkürler. senin üçüzler haftalık. nasıl gidiyor hamilelik. şikayetlerin sorunların var mı. ben şu an mide şişkinliği sorunu çok yaşıyorum.

merhaba arkadaslar nasılsınız nasıl gıdıyor hayat ...benım de tedavım devam edıyor ıste perseme allahın izniyle yumurta toplama işlemi olacak bu tecrubeleri yasayanlar lutfen bızı bıraz rahatlatın gecelerı uyuyamaz oldum heycan korku umut hepsi birbirine karıstı...ne yapacagım bılmıyorum buyuk bır merakla transfer gununu beklıyorum inşallah olur bizim de sizler gibi yuzumuz guler ...allah hepımızın yardımcısı olsun....

Endişe lütfen bu kadar germe kendini. Sonuçta herşey olacağına varır, boşyere kendini üzersin. Ben 13 yıl uğraştım, burda tedaviye başladığımda bu da tutmazsa diye korkarak gittim. Fuat Ali Hocayla korkularımı paylaştığımda söylediği bir söz beni çok rahatlattı. "Tutmazsa kaybedeceğin bişey yok ki, zaten bebeğin yok, tutmazsa yine yok diyeceksin" gibi bişeylerdi. Olumsuz düşünürsen sadece kendini üzersin... Sakin ol, Rabbim gününü tamamladıysa bu denemeyle bebeğin olacaksa olacaktır, herşey sebep. Sen sebebini işle, gerisini Allah'a bırak... Allah'ın her işinde bir hayır vardır...Tabi biz ne desek boş, sen yine stres yapacaksın...Sakin olmaya çalış. Dualarım seninle...Allah yardımcın olsun.

selamlar

bugün doğum öncesi izne ayrıldım

bebişlerimden birisi 28+5
diğeri 29+5 miş

birisi 900 gr diğeri 1000 gr mış

biraz öncen gidiyoz maşallah normalda sata görde 28+1 iz çünkü

net cafeden yazıyorum

hepinizi öpüyorum...

canım deryacım cok tesekkur ederım soyledıklerın benı cok rahatlattı hepsını bılıyorum ama işte dusundukce ister istemez bı tuhaf oluyorum ... ben de sizler gibi bu mujdelı haberı herkese vermek ıstıyorum hepınızın yazdıklarını okudum bastan sona tanımaya calısıyorum sizleri neyse canım boyle işte allah hepimize kolaylık versin...yardımcısı olsun....

Maşallah maşallah... İzne ayrıldığına sevindim canım... çoğu gitti az kaldı... Allah yardımcın olsun....

valla sizleri okuyunca çok umutlandım çok güzel şeyler yazmışsınız dilek hanımdan randevu aldım 5 hazirana inş girmiş bulunmaktayız sabırlı ve zorlu bi yola allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize allahım ağlatmasın hiç birimizi

merhaba arkadaşlar nasılsınız...mutlu sayılırım ben de ..perşembe yumurta toplama işlemi gerçekleşti...onyedı yumurta toplandı cok heycanlıyım inşallah transfer de iyi gecer ve hamilelik gerceklesir hayırlısıyla...hala agrılarım devam edıyor sizce normalmı sızler de nasıl olmustu insallah kotu bısey olmaz...

benimde cuma günü toplandı bende konyada yaptırıyorum allaah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

teşekkür ederim n83..insallah hayırlı olur hepımız için butun emek çekenlerin allah emegini boşa cıkarmasın insallah..senin durumun nasıl agrı sızı varmı...

teşekkür ederim n83..insallah hayırlı olur hepımız için butun emek çekenlerin allah emegini boşa cıkarmasın insallah..senin durumun nasıl agrı sızı varmı...
sadece cuma günü ağrım oldu canım şimdi iyiyim çok şükür sadec vajınada yanma var bende jelden mi oluyo oda bilmiyorum kaç yumurta döllenmiş bilgi alabildin mi

evet canım bilgi alabildim.ondordu işleme alınmış onuc tanesi dollenmiş...senin yumurta sayın nasıldı ve kac embrıyo transferi olacak bılıyor musun...

tecrübeli hanımlar sizlere sesleniyorum....meryem hanım derya hanım nerlerdesınız...yarın transfer için gıdecğim cok heycenlıyım nasıl oluyor bu transfer işi çok mu zor neler yasadınız transferden sonra neler oluyor neler yapmamız gerekıyor sonrasında.bıldıgım kadarıyla oniki gun hiç kalkılmayacak ve bu surede herkese ne dıyecegım bilmiyorum...cevaplarınızı bekliyorum hoşcakalın...

endise, N83 hayırlı olsun arkadaşlar... kızımın gaz sorunu var, (darısı sizlere inşallah) sıkıntılı bu aralar, bilgisayarı açamadım vakit bulup da... Transferin olmuştur endise. Önemli olan bundan sonrası. Sakin bir şekilde, stres yapmadan, Allah'tan hayırlısını isteyerek geçecek bu 12 gün. Ben hiç bir iş yapmadım, hep yattım. İlk 4 günden sonra kalkan gezmeye gidenler bile olmuş, ama benim riske atacak durumum yoktu, bu yüzden çok dikkat ettim, misafir kabul etmedik, eşim yemekleri yaptı, evi toparladı. Ben hiç kimseden saklamadım, bu yüzden ne diyeceğim sıkıntısı yaşamadım. Allah yardımcınız olsun, İnşallah hamile haberlerinizi alırız sizlerin de...

Hayırlı olsun arkadaşım.. Allah yardımcınız olsun...

arkadaşlar bişey duydum bilginiz varmı dün televizyonda bi doktor çıktı bunu herkes bilmez ben söyleyeyim dedi eğer yaptırdığınız tüpbebek tutmadıysa o merkez ödediğiniz fiyatın yarısını vermek zorunda dedi ben bunu eurofertile sorcam varmı gerçekten yani sizlerde öyle olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…