Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

slm endişe nasıl gidiyor canım ikimiz hemen hmen aynıydık 6. günüm bnm bugün cuma test ypcam inşallah hayırlı sonuçlar alırız

ay gercekten mi belkı karsılasırız saat kaçta geleceksin senin nasıl gıdıyor hep yatıyor musun
ben ayaktayım ama umarım bır sorun olmaz
inşallah tutunmuştr bebeğim...
bebeğimiz...
bebeklerimiz....

deryacım kızın çok tatlı olmuş maşallah. ınşallah iyisinizdir.

biz iyiyiz çok şükür. çalışıyorum hala ama artık zorlaştı gidip gelmem. iş yerinde öğleden sonra uyuklayarak geçiyor.

bütün tedaviye başlayan arkadaşlara güzel dualarımı gönderiyorum. :Saruboceq:

12 günlük bekleme sürecinde bende her dakika belirti aradım kendimde ama benimde hiç belirtim olmamıştı.Benim hamilelik belirtim 8. haftadan sonra başladı.

ya kızlar siz jelleri kullanırken neler olmuştu veya neler oluyor benım cok akıntım var ve idrarımı yaparken yanma oluyor sizler de neler olmustu yanı bunlar jelden olabılr mi....

n83 MONAROSA nasıl gıdıyor beklemek sıkıcı degıl mı i
iki gun kaldı sayılır
her gece yatağa yatarken seviniyorum
bir gün daha bitti diye
bakalım neler olacak
artık ne çıkarsa bahtımıza
ama inşallah biz de hamileyiz dir....
sizler yatıyomusunuz ve herkesin haberi var mı bu süreçten...

slm kızlar nasılsınız eşim bugün tese oldu eurofertıel da allaha şükür 5 tane sperm bulundu çokmutluyum bende gonal f 450 ye başladım 2. vurunuşum 225 ml vurunuyorum çok merak ediyorum koldan vurulan bir tanede iğne verdi nasıl vurucam korkuyorumm hepinizi öptümm

selam arkadaşlar

bende temmuz ayında aşılama yaptırcam konyada ama kararsızım yaptıracagım yer konusunda
selçukta mı yoksa eurofertildemi karar veremedim
sizler eurofertilden memnunsunuz anladıgım kadarıyla
bana konyada önerebileceginiz iyi bir doktor var mı?

Konyada benim önerebileceğim tek yer eurofertil. başarı oranı oldukça yüksek. geldiğinizde sizde bütün merkezleri gezip ön görüşme yapabilirsiniz, daha sağlıklı karar verirsiniz.

selam kızlar nasılsınız
bugun bı aksılık oldu
hafif kanama oldu ve hemen doktorumu aradım yarın gel bakalım dedi
yanı yarın gebelık testım yapılacak
kızlar lutfen dua edin
yarın ben de hamileyim diye yazmak istiyorum...
aramıza yeni katılanlar var hoşgeldiniz umarım iyi haberler alırız...
allahım bizi de güldür....

Panik yapma, sakin ol arkadaşım.. İnşallah sonuç olumludur... Hayırlısı olsun...

neyse arkadaşlar sizlere kolay gelsin ben birdaha girmem herhalde bu kısa tanışıklığımız da burda bitti hoşçakalın kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...

Merhaba arkadaşlar bende 15 aylık evliyim.Evliliğimin 2. ayından beri korunmuyoruz.Bende polikistik over eşimdede spermde hareketsizlik varmış.İlk 1 kere aşılama yapıldı olmadı.Bende euro fertil e gitmeyi düşünüyorum ama ordaki doktorları bilmiyorum hangisini tavsiye edersiniz?

malesef canım sonuccccc negatifffff....üzgünüm şaşkınım umutsuzum.......

canım benim allah sabır versin inş en kısa zamanda tekrar dener ve hamile kalırsın üzülme diyecem anlamsız duygularını tahmin edebiliyorum ben inanıyorum denemekten yılma bir gün sende anne olacakksınnnnn

canım ben eurofertıel gidiyorum dilek incesu doktorum şimdilik memnunum daha 4 gündür iğne vurunuyorum galiba 21 de yumurta toplanacak inş seninde hayırlı haberlerini duyarız şimdiden başarılar

asiii8837 inşallah haylısı olur senin için sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.eurofertil paket oluyomuş herhalde nekadar ödicksin toplam ilaçlarla

Son düzenleme:
asiii8837 inşallah haylısı olur senin için sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.eurofertil paket oluyomuş herhalde nekadar ödicksin toplam ilaçlarla

amin inşallah canım evet paket oluyo 3500 tüp bebek tahliller içinde benim ilaçlar 860 tuttu yaşım küçük olduğu için az ilaç yazdı işte bide biz tese ameliyatı oldu eşim hiç spermi çıkmadığı için 1200 o tuttu

ben kızılaya gittim hemen tüp bebek yapmamız gerek dedi ben ilk aşılama diye düşünmüştüm çok güvenemedim açıkcası.2800 dedi fiyatınada.birde eurofertille görüşmeyi düşünüyorum.

Arkadaşlar eurofertilin SGK anlaşması yapılmış.1250 yi devlet ödüyomuş.Sizler yaptırdığınızdada anlaşması varmıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…