selam kızlar nasılsınız transferden sonra bu dorduncu gunum sonucu öğrenmek için yedi gunum kaldı nasıl gececek bılmıyorum korku ve umıt arasında sıkıstım kaldım...inşallah guzel haberler alacgım .korkuyordum ya herkese ne dıyecegımden doktorum onıkıgun boyunca yatmana gerek yok dedı ıkı gun dınlenıp kalkarsın normal yasamana devam edersin demişti dunden berı ayaktayım işte ben de .bı de tutunamadıysa dıye korkuyorum yınede bıraz oturup bıraz yatıyorum....allhım herkesin yuzunu guldursun bizim yuzumuzu de inşallah......
deryacım çok acil yardım lütfen sende eurofertıel da yptırdın tüp bebeği net olarak ne kadar mal oldu hepsi içinde
pazarlık yapsak acaba düşürürler mi derya 3500 galiba şimdi bi 2000 de ilaç 1000 hastanede tahlil parası gidip gelmesi falan filan bi 8 000 lazım oda bende yok 6000 tl anca var sıkıntı başladı hadi hayırlısı bakalım
pazarlık yapsak acaba düşürürler mi derya 3500 galiba şimdi bi 2000 de ilaç 1000 hastanede tahlil parası gidip gelmesi falan filan bi 8 000 lazım oda bende yok 6000 tl anca var sıkıntı başladı hadi hayırlısı bakalım
teşekkur ederim DERYA cım...inşallah mutlu donerım ben de..sen nasılsın bebişin nasıl geçti mi gaz sorunu...
selam kızlar nasılsınız transferden sonra bu dorduncu gunum sonucu öğrenmek için yedi gunum kaldı nasıl gececek bılmıyorum korku ve umıt arasında sıkıstım kaldım...inşallah guzel haberler alacgım .korkuyordum ya herkese ne dıyecegımden doktorum onıkıgun boyunca yatmana gerek yok dedı ıkı gun dınlenıp kalkarsın normal yasamana devam edersin demişti dunden berı ayaktayım işte ben de .bı de tutunamadıysa dıye korkuyorum yınede bıraz oturup bıraz yatıyorum....allhım herkesin yuzunu guldursun bizim yuzumuzu de inşallah......
slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur hersey yolunda
dun dr a gittik kizlarimi gordum dr cok iyiler dedi simdilik hersey yolunsa
allahim insallah sonuna kadar boyle gider
deryacim masallah kizina buyumus
ben hep dinleniyorum fazla giremiyorum ama sizleri de merak ediyorum arada giriyorum
benim de 3. günüm.seninle aynı karmaşık duyguları taşıyorum ,2.denemem 3. gün embriyosuydu ve 8 hücreliydi.hiç belirti falan da yok.
hamile arkadaşalr sizde belirti olmuş muydu?olmayıp da pozitif sonuç alanınız var mı
merhaba kızlar doktora gittiik başlıyoruz bakalım 3500 tüp bebek 1000 tl sanırım ilaç tahliller içindeymiş paket çok güzel dedik ama bi problemle karşılaştık eşimin tahlilinde hiç sperm çıkmadı maalesef tese olması gerekiyormuş oda 1200 tl miş ben yarın tahlil vermeye başlıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
benim de 3. günüm.seninle aynı karmaşık duyguları taşıyorum ,2.denemem 3. gün embriyosuydu ve 8 hücreliydi.hiç belirti falan da yok.
hamile arkadaşalr sizde belirti olmuş muydu?olmayıp da pozitif sonuç alanınız var mı
hayırlı olsun canım inşallah tedavin kolay ve sorunsuz gecer allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah biz de aylar sonra hamileliğimizden bahsederiz....
benim bu daha ilk denemem kaç hucreli onu falan bılmıyorum sadece gayet ıyı olduklarnı soylemıslerdı...ben kendımı dınleyıp belırtı de aramak istemıyorum cunku sonu husran oluyor ve kendimi kotu hıssedıyorum...bekleyıp goreceğiz bakalım neler olacak...yapacak baska birşey yok galiba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?