Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

selam kızlar nasılsınız transferden sonra bu dorduncu gunum sonucu öğrenmek için yedi gunum kaldı nasıl gececek bılmıyorum korku ve umıt arasında sıkıstım kaldım...inşallah guzel haberler alacgım .korkuyordum ya herkese ne dıyecegımden doktorum onıkıgun boyunca yatmana gerek yok dedı ıkı gun dınlenıp kalkarsın normal yasamana devam edersin demişti dunden berı ayaktayım işte ben de .bı de tutunamadıysa dıye korkuyorum yınede bıraz oturup bıraz yatıyorum....allhım herkesin yuzunu guldursun bizim yuzumuzu de inşallah......

Hadi hayırlısı, hamiş haberini verirsin inşallah...

deryacım çok acil yardım lütfen sende eurofertıel da yptırdın tüp bebeği net olarak ne kadar mal oldu hepsi içinde

deryacım çok acil yardım lütfen sende eurofertıel da yptırdın tüp bebeği net olarak ne kadar mal oldu hepsi içinde

pazarlık yapsak acaba düşürürler mi derya 3500 galiba şimdi bi 2000 de ilaç 1000 hastanede tahlil parası gidip gelmesi falan filan bi 8 000 lazım oda bende yok 6000 tl anca var sıkıntı başladı hadi hayırlısı bakalım

teşekkur ederim DERYA cım...inşallah mutlu donerım ben de..sen nasılsın bebişin nasıl geçti mi gaz sorunu...

Allah Allah bu fiyatlar ne böyle... İnan şaşırdım kaldım, uçmuş bu rakamlar... Biz 18 Ağustos 2010 da pazarlık yapmıştık. Kampanya varmış o tarihlerde. 1000 Tl ilaçlara ödedik peşin. 500 tl peşin verdik. Yumurta toplama günü de geri kalanı ödedik. 1800 Tl. Yani 2300+1000 TL idi. Allah yardımcınız olsun arkadaşım. İnşallah emeklerinizin karşılığını hayırlısıyla alırsınız.

Tahlillerden para alıyorlar mı? Bizim zamanımızda bebeğin kalp atışını duyana kadar yapılan tahlil ve muayenelerden para alınmıyordu.

teşekkur ederim DERYA cım...inşallah mutlu donerım ben de..sen nasılsın bebişin nasıl geçti mi gaz sorunu...

İnşallah canım güzel bir haber verirsin sen de. Bebeğim iyi bugünlerde çok şükür. Gaz sorunu normale döndü, inşallah böyle devam eder.

Doğumu yaklaşan hamişler nerelerdesiniz? nasılsınız? Sesiniz çıkmıyor... Bebeişler nasıl arkadaşlar?...

benim de 3. günüm.seninle aynı karmaşık duyguları taşıyorum ,2.denemem 3. gün embriyosuydu ve 8 hücreliydi.hiç belirti falan da yok.
hamile arkadaşalr sizde belirti olmuş muydu?olmayıp da pozitif sonuç alanınız var mı

slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur hersey yolunda
dun dr a gittik kizlarimi gordum dr cok iyiler dedi simdilik hersey yolunsa
allahim insallah sonuna kadar boyle gider
deryacim masallah kizina buyumus
ben hep dinleniyorum fazla giremiyorum ama sizleri de merak ediyorum arada giriyorum

merhaba kızlar doktora gittiik başlıyoruz bakalım 3500 tüp bebek 1000 tl sanırım ilaç tahliller içindeymiş paket çok güzel dedik ama bi problemle karşılaştık eşimin tahlilinde hiç sperm çıkmadı maalesef tese olması gerekiyormuş oda 1200 tl miş ben yarın tahlil vermeye başlıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

Maşallah Meryemcim... Kaç haftalık olmuştunuz? İnşallah sonuna kadar herşey yolunda gider, sıkıntısız, kolayca alırsın kızlarını kucağına...

Belirtiler için çok erken zamanlar arkadaşlar... Bende tam tersine hastalanacam sanmıştım.İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.

hayırlı olsun canım inşallah tedavin kolay ve sorunsuz gecer allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah biz de aylar sonra hamileliğimizden bahsederiz....

benim bu daha ilk denemem kaç hucreli onu falan bılmıyorum sadece gayet ıyı olduklarnı soylemıslerdı...ben kendımı dınleyıp belırtı de aramak istemıyorum cunku sonu husran oluyor ve kendimi kotu hıssedıyorum...bekleyıp goreceğiz bakalım neler olacak...yapacak baska birşey yok galiba....

hayırlı olsun canım inşallah tedavin kolay ve sorunsuz gecer allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah biz de aylar sonra hamileliğimizden bahsederiz....

İnşallah arkadaşım... Rabbim bebek hasretiyle yanan bütün kullarını sevindirsin, bebişlerine kavuştursun inşallah...

deryacim 22 haftalik olcaz allahin izniyle insallah canim saol
tedavideki arkadaslar allah yardimciniz olsun

canım hiç belirti arayıpta kendini strese sokma benim hiç belirtim olmamışdı inşallah hamilesindir

slm endişe nasıl gidiyor canım ikimiz hemen hmen aynıydık 6. günüm bnm bugün cuma test ypcam inşallah hayırlı sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…