çok sükür dün yenı doktoruma gittim nacıye sandıkcı süper bi doktormuş yaa 20 dk bızle ilgilendı sasırdım valla içeri giren hastasıyla çok güzel ilgilenıyo kesınlıkle konyalı arkadaslara tavsiye ederım çok memenun kaldım ve gidende memnun kalacagına emınım .bebeklerımı gördüm gayet iyiler dedi burun kemığı olsmus ikisininde ve çok iyimış burun kemıgının olusması ense kalınlıgı ölçüldü oda gayet iyi dedi yalnız bizde 2lı test yapılmıyomuş ikiz oldukları için kafama takıldı ama umarım sağlıklı gelırler cenabı allaha kalmış birde birisi kıza benziyo da diğeri biraz çıkıntı var mama bidahakı ay gelısınde öğrenırsın ikisinide tam olarak dedi bakalım hayırlısı allahtan allah isteyen herkese nasıp etsın bu duyguyu
merhaba windy hoşgeldin bende yarın d kontrol hapına başlıcam tedaviye ....euro fertille bende görüştüm ilk muayeneden para almıyorlar benim hoşuma gitti çok ilgilendiler fiyat konuşunda devlet bizi ödemiyor 3750 tl dediler ilaçlar hariç.............işallah sende en kısa zamanda bebegine kavuşursun.
slm kızlar bende diyarbakır eurofertille görüştüm gidecez araşyırıyorum ilkdefa yaptıracaz tüp bebeği benimde eşimde sorun var tese gerekecek hayırlısı hakkımızda
Merhaba arkadaşlar, euofertilde dilek hanımımı yoksa fuat ali beyimi tavsiye ediyorsunuz ilk görüşmeye gidecegiz, hangisine gidip başlayalım ?
diyarbakırda yaptıran varmı arkadaşlar
diyarbakırda yaptıran varmı arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?