Realisttt öncelikle tedavinin yarım kaldığına üzüldüm.Kesinlikle haksız bişey yaptılarsa cezalarını çeksinler.Ama son satırda yazdığın cümle beni üzdü.Sonuçta bende eurofertile gittim ve tedavi oldum.Sonuçta herkes bir hayal uğruna gidiyor.Kısacası merkezi kötülüyebilirsin ama oraya giden insanlara pısırık demen yanlış.
realist arkadasım sıkıntını anlıyorum fakat düzgün cümleler kurarsan biraz daha iyi olacak .sen memnun kalmamıs olabılırsın fakat ben çok memnun kaldım allah hepsınden razı olsun .verdiğim parayada çektığım eziyete de değdi sonuçta .burada eurofertıle giden ve tercıh eden arkadaslara pısırık deme hakkına sahıp değilsin .tercıh meselesı.
merkezle ilgili fikirlerini söylerken baskalarınıda rencıde etme hakkına sahıp değilsin.....cümlelerimi nasıl kuracağımı sana soracak değilim. ben merkezle ilgili fikirlerimi söyledim. neden üstüne alınıyorsun? sen asıl bana nasıl konuşacağımı söyleme hakkına sahip değilsin. ben ne kişisel olarak nede oraya gidenler hakkında hiçbir şey söylemedim herkesin kendi tercihi. beni hiç alakadar etmez.bana göre o kurum beş para etmez. zaten sağlık bakanlığına da şikayette bulundum yakında soruşturma başlayacak orasıyla ilgili.
merkezle ilgili fikirlerini söylerken baskalarınıda rencıde etme hakkına sahıp değilsin.....
yazdığın cümleyi bir daha teyit et istersen pısırık kelımesı nereye gidiyo. evet bu hastanede tedavı olanlardan biri de benım ucu banada dokunuyo ve benım gibi orada tedavı olan herkese .senın kendı tercıhın ise oda benı alakadar etmez ama pısırk deme hakkınıda vermez .nereye şikayet edersen et benı ılgılendırmez zaten ben çok memnun kaldım alllah hepsınden razı olsun .hayatta basarılar................................................................................
Merhabalar
Yeni gördüğüm için şu anda cevap yazıyorum çok üzgünüm umarım başlamamışsındır tedaviye.Ben orada bir aşılama ve bir tüp bebek denemesinde bulundum.İkiside fiyaskoyla sonuçlandı.Başarı oranları çok düşük.Biraz araştırırsan anlarsın.Para tuzağından başka bişey değil.Benimle birlikte gidip hayal kırıklığı yaşayan bir çok arkadaş var.Sitede de yazıları mevcut.Yumurta geliştirmek için yaptıkları iğneler hiç bi işe yaramıyor ya yumurta yapamıyosun yada buyutemıyosun.Bana tüp bebek için transer ettikleri 2 embiryodan birinin zaten asla transfer edilmemesi gerektiğini üç ayrı doktordan öğrendim.çok ilgisizler ve refakat edeceğin odalar bile doğuda varoşlarda bir sağlık ocağı gibi üzerine iğrenç bi bahtaniye atıp gidiyolar.Boşuna paranı kaptırma kaporanıda al sakın yakma derim.Şu anda 11 haftalık hamileyim Brüksel tüp bebek merkezi Yücel Karaman ve ekibi sayesinde.Kesinlikle tavsiye ediyorum ilk denemem ve ikiz bebeklere hamileyim.Bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim.O arkadaşımında burada olmuş ikiz oğulları var şu anda 2 yaşındalar bir diğerinide geçen ay ikiz kızları oldu.Ben tavsiye üzerine gönderip hamile kalan 5. kişiyim.Başarı oranları çok yüksek.Tedaviye başladıysan eğer bir kereden fazla şansını zorlama bence yol yakınken dön.Fiyat olarak Brüksel tüp bebek biraz daha farklı fakat burada da ilaçlar daha uygun aynı şeye geliyo anlıyacağın.2 vaye 3 sefer deneyip boşuna para harcayıp bedenini yorucağına daha emin ellerde olmak için araştırmanı tavsiye ederim.Bol şans ve sabır diliyorum gerçekten çok ihtiyacın olucak..sevgiler....
penses ve papatya nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?