merhabalar..ben 13 yıllık evliyim,daha önce 2 kez deneme yaptık,istanbul ve ankarada..şimdi konya eurofertilde tedaviye başladım,doktorum fuat bey,son derece iyi ilgi ve alaka var merkezde,personelinden doktoruna herkes profesyonel..benim eurofertili tercih etmemdeki en önemli nokta bir tanıdığımın ordan gebe kalması oldu,şu an 2,5 aylık hamile:)inşallah allah hepimizin gönlüne göre verir..lütfen burdan bilgi paylaşımında bulunalım..bende konyada oturuyorum ve eurofertille görüştüm.Tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve üstelik peşinatta verdik ama benim hala bazı tereddütlerim var.Sonucu pozitif olan var mı hiç?Başka bir arkadaşım orda yaptırdı ama onun da sonucu negatif çıktı
kızlar bide transferden sonra yattınız mı hep....a.s.. yumurta toplanırken genel anestezi mi yapılıyor
slm herkese.Ben konyada oturuyorum.6 yıldır evliyim. 3kez tüp bebek tedavisi gördüm konyada ve ankarada fakat başarısız sonuçlandı.artık yaptırmamayı düşünürken eurofertil tüp bebek merkezinin konyaya gelişi ve arkadaşlarımında tavsiyeleriyle tedaviye başladım.doktorum fuat bey ve diğer çalışanlarla çok güzel ilişkiler kurduk.Allah onlardan razı olsun.eşim ve bana tedavi sonunda çok güzel haberler verdiler.Allah herkese böyle güzel haberler nasip etsin.çünki şuan 2 aylık hamileyim.
Bende İstanbul altunizadedeli Eurofertil hastanesinde ilk tüp bebek tedavimi yaptırdım. Ama bi daha orda yaptırmayı düşünmüyorum. Neden diye sorarsanız dünden beri kanama şikayeti ile hastaneyi arıyorum ama kendi doktorum bile doğru dürüst bir bilgi yada yol gösterimi yapmadı. İlk hastaneye gittiğimizde o kadar iyi davranmışlardı ki işte doğru yerdeyim demiştim. Ama demekki iyi davranmalarda parayı cepe koyana kadarmış. O yüzden kesinlikle tavsiye etmiyorum bu hastaneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?