Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

merhabalar..ben 13 yıllık evliyim,daha önce 2 kez deneme yaptık,istanbul ve ankarada..şimdi konya eurofertilde tedaviye başladım,doktorum fuat bey,son derece iyi ilgi ve alaka var merkezde,personelinden doktoruna herkes profesyonel..benim eurofertili tercih etmemdeki en önemli nokta bir tanıdığımın ordan gebe kalması oldu,şu an 2,5 aylık hamile:)inşallah allah hepimizin gönlüne göre verir..lütfen burdan bilgi paylaşımında bulunalım..

bende euro fertılda yaptım ve çok pişmanım.2 kez denedim 2.de düşük oldu.orası ortam temiz ve düzenli.ama tedavide bence çok eksikleri var.psikolog yok,destek yok,motivasyon yok.
1-eski hormon testlerimi kabul ettiler.denedikten sonra yüksek oldugunu öğrendim.
2-hsg ye gerek yok dediler.denedikten sonra sol tüpümde hidrosalpenks çıktı başarıyı etkilermiş.
ayrıca paramda ziyan oldu.zaten ne zorluklarla denedim.daha ne diyeyim.

slm herkese.Ben konyada oturuyorum.6 yıldır evliyim. 3kez tüp bebek tedavisi gördüm konyada ve ankarada fakat başarısız sonuçlandı.artık yaptırmamayı düşünürken eurofertil tüp bebek merkezinin konyaya gelişi ve arkadaşlarımında tavsiyeleriyle tedaviye başladım.doktorum fuat bey ve diğer çalışanlarla çok güzel ilişkiler kurduk.Allah onlardan razı olsun.eşim ve bana tedavi sonunda çok güzel haberler verdiler.Allah herkese böyle güzel haberler nasip etsin.çünki şuan 2 aylık hamileyim.

ne kadar güzel darısı başımıza inşallah :) bende yeni başladım fuat ali beye.. iyi birine benziyor sen böyle yazınca dahada rahatladım desem yalan olmaz .. Allahım saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin:dance:

merhaba;ben konya da yeni bir merkezle tanıştım adı eurofertil tüp bebek merkezi.Bu merkeze geldiğimizde o kadar bir ilgili ile karşılaştık ki anlatamam.İnanın beklemiyordum.Personeli, doktorları, bütün personeli çok ilgi gösterdiler bizi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.Biz burada tedaviye başladık ve 1 aylık gebeyim çok mutluyum.Herkese bu merkezi tavsiye ediyorum. Bütün ekibe ve doktorlarına teşekkür ediyorum.

selamun aleykum arkadaslar

ben almanyadan Fatma 7 yillik evliyim 3 yildan beri cocuk istiyoruz burda cok doktora gittim ama hepiside bana sagliklisin bekle olur dediler ama malesef olmadi.
ben aslen gaziantepliyim 2008 yazin gaziantebe gittigimde eurofertil tüp bebek merkezine gittim muayene etiller ve tüplerimin tikali oldugunu söylediler amaliyat da oldum orda ama malesef acamadilar cok ilerlemis yani dogal yoldan hamile kalamiyorum sadece tüp bebekle olurmus. ben eurofertilden cok memnun kaldim 3 yil bosu bosuna bekledim burda ki doktorlar türkiyedeki gibi tecrübeli degiller. suan halen eurofertildeki doktorum sayin
atmaca beyle görüsüyorum telefonla bizimle cok ilgilendiler allah onlardan razi olsun.
bu yilin icerisinde burda 2 kere tüp bebek yaptirdim ama malesef olmadi sali günü insallah 3 ye baslicaz. bu kez cok umutluyum insallah olur, olmazsa bundan sonrakileride türkiyede yaptiricam.
Ha arkadaslar bide sunuda söylemek istiyorum eger allah bize cocuk nasip ettise o zaman olur , yok eger kismetimizde yoksa dünyanin en iyi doktorlarina gittsek dünyanin parasini döksek önlerine yinede olmaz. Ben böyle düsünüyorum hersey kismet allahin dedigi olur ama ALLAH KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN; ALLAH KIMSEYI EVLATSIZLIKLA SINAMASIN bu o kadar zor biseyki cekmeyen bilemez ALLAH KIMSEYE CEKTIRMESIN.
hamile olan arkadaslara gözünüz aydin diyorum hayirli olmasini diliyorum ve darisi bizlerein basina diyorum.

aranizda olmak cok güzel
insallah birbirimize güzel haberler vermek dilegiyle

Fatma

esmanur ve ceren pelin ikinizinde hamileligi hayırlı olsun sizleri duyunca bizde umutlanıyoruz işallah bebeklerinizi saglıkla kucagınıza alın bizede bol bol dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş bende fuat beyde lucrine başladım

slm a.s.
bende gazieurofertilde başladım :1rolleyes: ve bugün transferimin 10.günü :CüvCüv:
benimde doktorum ruşen bey herşeyden önce ciddi biri ve işini iyi yapıyor bende 3 yıl kendi memleketimde doktorlarda süründüm ankaraya bile gittim hemde prof.a ama bize sebepsiz infertilite dendi laparoskopi bile oldum ama yok bişey bulamadılar ve bu arada benim hep sol kasığımda bir ağrı vardı bunu her gittiğim doktora sorardım ama bişey yok derlerdi klava:

ruşen beye gittiğimdede söyledim ve ilk muayenede sol yumurtalığımın rahime yapışık olduğunu söyledi ve o kadar gözle görünür bişeydi ki ultrasonda banada anlatarak gösterdi ben bile anladım :1shok: bunca yılki sol tarafımın ağrısı ondanmış :1no2: biz zaten tüp bebek yapacaktık onu bilmeden önce neyse en azından sebebini öğrenmiş olduk inş.hepimizin tedavileri hayırlı haberlerle pozitiflerle sonuçlanır :CüvCüv: aminnn :Saruboceq:

Arkadaşlar;tedavisi devam edenler,yeni tedaviye başlıcaklar ve hamiş olanlar;Allah'ım hepimizin dileklerini yerine getirsin,kucağımıza bebişlerimizi almayı nasip etsin.

arkadaslar nasıl gidiyo epeydır giremedım bende benımde bebeklerın cınsıyetı bellı olacak inşallah tabı gösterırlerse bu pazartesı bakalım hayırlısı çok heycanlıyım yaa inşallah görürüz

penses biz tedaviye başladık heycanlıyız herhalde cinsiyetlerini ögrenecek olsak dahada heycanlanırdık allah gönlüne göre versinhayırlı saglıklı bebeklerine kavuş canım arkadaşim........papatya sen ne zaman ögreniyorsun cinsiyetlerini hadi bakalım gelinimiz mi olacak yokya yakışıklı damatlar mı hayırlısı bakalım

Bende ıstanbul altunizadedeli Eurofertil hastanesinde ilk tüp bebek tedavimi yaptırdım. Ama bi daha orda yaptırmayı düşünmüyorum. Neden diye sorarsanız dünden beri kanama şikayeti ile hastaneyi arıyorum ama kendi doktorum bile doğru dürüst bir bilgi yada yol gösterimi yapmadı. ılk hastaneye gittiğimizde o kadar iyi davranmışlardı ki işte doğru yerdeyim demiştim. Ama demekki iyi davranmalarda parayı cepe koyana kadarmış. O yüzden kesinlikle tavsiye etmiyorum bu hastaneyi

boncukboncuk arkadasım senı bidahakıne konya eurofertıle beklerız sen buraya gelde buradakı ılgı alakayı gör sasırıp kalacaksın ben öyle olmuştum cünkü.ilk denemem ve suan ikizlere hamıleyım allah nasıp ederse .

boncuk kaçıncı gününde başladı kanaman tam kanama mı yoksa leke şeklinde mi benim 10 gün başladı bugün 12.gün hala devam ediyor yarın test günüm ama korkuyorum negatif diye çünkü idrar testlerim negatif çıktı senağlama
benim kanama leke şeklinde azar azar ve sancılı oluyor tam kırmızı değil kahveyle kırmızı karışımı mafoldumben

arkadaslar papatya 42 ve bı arkadasım daha vardı adını hatırlayamadım yenı tedavı görüyodu size haberlerım var .allah bağışlarsa bugün bebısımın birinin cinsiyetını öğrendım erkekmış diğerıne gelınce o da sırtüstü yatıyodu doktor göremedı onuda bidahakı ay öğrenırsın dedi bakalım hayırlısı

Penses çok sevindim canım.ınş. ikiside sağlıklı bir şekilde dünyaya gözlerini açarlar.Ya benimde karnımda bir ağrı var ve bir-iki damla lekem geldi.Drum bugün izinliymiş yarın kontrole gidicem.Moralim bozuk biraz.ınş. önemli bişey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…