Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

saol canım içerim. ben 3 yıldır hiç hasta olmamıştım şimdiyi buldu. buna da çok şükür artık.

deniz geçmis olsun.seninkiler erken baslamıs senden kalsiyum almaya genelde hamileler de de olurmuş o. vitamin kullanıyorsun demi.sıkıntımı ettin yoksa bogazın ondanda olabilirvereliniortakvereliniortak

deniz geçmis olsun.seninkiler erken baslamıs senden kalsiyum almaya genelde hamileler de de olurmuş o. vitamin kullanıyorsun demi.sıkıntımı ettin yoksa bogazın ondanda olabilirvereliniortakvereliniortak

folic plus içiyorum canım siz ne alıyorsunuz? sıkıntı ister istemez oluyo belki de dişten olmuştur boğazım

içinde kalsiyum da var o yüzden yaralı olur diye düşünüyorum çünkü bebeklerin kalsiyuma ihtiyacı var yediklerimizin yanında destek olur.

evet canım hamilelik boyunca alınıyor
.benim bugün adet olacak gibi ağrılaım oluyor.

o bende de var endişelenme. normal hamileliklerde de aynı şey oluyor. adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı çünkü. birçok insandan duydum ben bunu. gönlünü rahat tut.

aynı benimde su gibi bişey geliyor evet canım normalmiş bazılarında kahve bile oluyormuş.güğüs ağrımda azaldı.

aynı benimde su gibi bişey geliyor evet canım normalmiş bazılarında kahve bile oluyormuş.güğüs ağrımda azaldı.

ewet benim de azaldı. ben de endişeleniyordum hatta. çünkü benim normalde adetten bir gün önce azalırdı. acaba adet mi göreceğim diye ama demek ki bu da normalmiş tatlım.

benim eltim 9 aylık hamile 9 ay boyunca sürekli elevit kullandı ondada diş agrısı oldu.birde kan hapı verdi doktor pazartesi kızımız olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…