Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

merhaba arkadaslar bende konyalıyım 3 kere dusuk yaptım sımdı ıse 9 aydır hamıle kalmayı beklıyorumm gıtmedıgım dokotr kalmadı hepsıde bır sorun yok dıyor ne bende ne esımde.
gecen dedık bıde eurofertıle gıddelım.alı samı ydı galıba doktorun ısmı ona muayene oldum yumurrtlaıklarım rahmım cok guzel dedı sadece 1 tane kıst buldu bu ay ılac ıcıyorum daha sona klomen vercek bana ama doktor gencmıs bıraz ya bıde ben adetlıydım cok utandım.
sızlerde bebıs ıcın ugrasıyosunuz ınsallah allah hayırlı sonuclar verır .

inşallah canım rüyamda çift çekirdekli hurma gördüm geçenlerde inşallah ikiz diycez ikimizde

canım geçmiş olsun benim de bikaç muayenede kist çıkmıştı. ama adet döneminde kendiliğinden gitti. ali sami bey gençtir ama iyi bir doktordur. o açıdan endişen olmasın. doktorların hepsi çok iyiler sağolsunlar. bu arada sakın utanma. bizler tüp bebek tedavisi gördük. zaten adetliyken muayene yapıyorlar ilk başta. yani onlar için doğal şeyler. tıpta ayıp olmaz.

bana kıstkımın kucuk oldugunu ama adetle atılabılecegını soylemdı hemen ılac yazdı.

doktorun teşhis konusunda çok iyidir.ben öncedende tanıyorum.sağlık bu olacak böyle şeyler.hakkında hayırlısı olsun inşallah.

evet biz tüpbebek yaptırdık evde günümüzün gelmesini bekliyoruz benim transferime sami beyde vardı. ultrasonda.sami beyde ilgili bir doktor.

ınsallah sızınde soncularınız hayırlı olur.
doktorlara guvemekten baska bısey yapamıyoz zaten.

kızlar nerdesiniz benim bugün biraz akıntım var sizce neden

Arkadaşlar misafirlerim vardı, bir süredir bilgisayarın başına oturamadım. Yeni arkadaşlar katılmış aramıza. Hayırlı uğurlu olsun hepinize. Asii ikizlerin olacakmış çok sevindim. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Diğer arkadaşların da darısı başına inşallah. Hiç stres yapmayın arkadaşlar, inşallah güzel haberleriniz duyarız sizin de buradan. Salı günü misafirimi gezdirirken Eurofertile de uğradım. Doğumdan sonra ilk kez uğrayabilmiştim. Doktorum Fuat Ali Beydi. Salonda karşılaştık, hemen hatırladı, kucağımda Meleğimi de görünce çok sevindi, kucağından indirmedi. Biraz sohbet ettik, fotoğraf çekindik. Çok güzel duygular, Allah razı olsun bütün ekipten, ilk günkü sıcaklıkla karşıladılar, kendi evim gibi rahat ettirdiler...Allah başarılarını daim etsin...

derya cım iyiki bu sayfayı açmıssın sana bu konuda tesekkür edrim.iyi dileklerin için de tesekkurler .allah insaallah meleklerinle sana saglık ve uzun ömür versin canım

derya cım iyiki bu sayfayı açmıssın sana bu konuda tesekkür edrim.iyi dileklerin için de tesekkurler .allah insaallah meleklerinle sana saglık ve uzun ömür versin canım

amin canım.. darısı size inşallah. Bu sayfa ile güzel arkadaşlıklar kuruldu, devamlı olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…