ewet tatlım inişallah ikimiz de c.tesi günü hayırlı haberleri vereceğiz burdan.kaydirigubbakcemile5
merhaba arkadaslar bende konyalıyım 3 kere dusuk yaptım sımdı ıse 9 aydır hamıle kalmayı beklıyorumm gıtmedıgım dokotr kalmadı hepsıde bır sorun yok dıyor ne bende ne esımde.
gecen dedık bıde eurofertıle gıddelım.alı samı ydı galıba doktorun ısmı ona muayene oldum yumurrtlaıklarım rahmım cok guzel dedı sadece 1 tane kıst buldu bu ay ılac ıcıyorum daha sona klomen vercek bana ama doktor gencmıs bıraz ya bıde ben adetlıydım cok utandım.
sızlerde bebıs ıcın ugrasıyosunuz ınsallah allah hayırlı sonuclar verır .
merhaba arkadaslar bende konyalıyım 3 kere dusuk yaptım sımdı ıse 9 aydır hamıle kalmayı beklıyorumm gıtmedıgım dokotr kalmadı hepsıde bır sorun yok dıyor ne bende ne esımde.
gecen dedık bıde eurofertıle gıddelım.alı samı ydı galıba doktorun ısmı ona muayene oldum yumurrtlaıklarım rahmım cok guzel dedı sadece 1 tane kıst buldu bu ay ılac ıcıyorum daha sona klomen vercek bana ama doktor gencmıs bıraz ya bıde ben adetlıydım cok utandım.
bana kıstkımın kucuk oldugunu ama adetle atılabılecegını soylemdı hemen ılac yazdı.
derya cım iyiki bu sayfayı açmıssın sana bu konuda tesekkür edrim.iyi dileklerin için de tesekkurler .allah insaallah meleklerinle sana saglık ve uzun ömür versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?