Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

amin canım.. darısı size inşallah. Bu sayfa ile güzel arkadaşlıklar kuruldu, devamlı olur inşallah..

insaallah canım ama ben burdaki arkadaslarla yüzyüze görüsmek istiyorum.Ama bunu nasıl yaparız bilemiyorum.olumunekankayizsmile

selam kızlar bıkac gundur forumda sıkıntı vardı gıremedım bıde rahatsızım bıraz carsamba yum toplandı cok sukur bekledıgım kadar agrı olmadı adet sancısı gıbıydı ama dun eve geldıgımden berı acayıp sıslık var baksanız 9 aylık hamıle dersınız cok rahatsız edıyo gecer dedıkce sankı daha fazlalasıyo sızce bu normal mı?ohss den korkuyorum bıde ctesı transfer var

runne arkadasım ctesı transfer var sabahtan orda olcam ınsallah sen kacta orda olcaksın

Merhaba arkadaslar ben 3 senedır cocuk sahıbı olmak istiyorum ama olmuyorum ben eurofertilde konyada tup bebek yaptırıyorum doktorum fuat alı bey cok memnun kaldım ve ınsallah bu sefer tutar cunku bır keresınde isvecte denedım olmadı insallah burda olur:CüvCüv:

ben 5000 tl yaptırdım hastaneden memnunum ınsallah sende begenırsın ne raporu ben fazla anlamıyorum turkıyenın kıyatlarını

Son düzenleme:
jklm canım yanı öbür hastanelere bakarsan eurofertıl hem ucuz hemde cok güzel doktorları vardır cana yakınlar insanla güzel ilgilenıyorlar yınede sen bılırsın canım :kedi:

Deryacim ben ilk yazdigim dan bugune kadar girmedim siteye, bugun tekrar girdim ve ilkbastan okudum taki kendi yazim cikincaya kadar, aslinda bu siteyi kullanmasini iyice bilmiyorum
Ya birde okudugum kadariyla yazanlarin yaslari benim kinden kucuk ben 41 yasindayim gecen yil TR de FSH degerim 16,67 cikti

Herkeze Allahtan hayirli bebisler diliyorum.
Seninde kizin cok tatli deryacim Allah anali babali buyutsun massalah

SLM
Bende Allahin izniyle TR de tup bebek yaptiracam 27 temmuzda TR deyim, cok kararsizim konyada mi istanbuldami yaptirim:hulya:Arkadaslar benim icin yillar, aylar degil saat oneminde yasimdan dolayi zamanim cok az. Gecen yil konyada hormon hap tedavisi oldum ve dotor 3 yumurta olustugunu soyledi ama olmadi, bu yil burda nsan ayinda denedim ignelerle 4 yumurta olustu, 2 yumurta yerlestirdiler, kan tahlinine 3 gun kala hafif kanamam basladi klinige tel actim birsey yapamayiz kan tahlinin gununu bekliyeceksin dediler zaten ogune kadar da kanamam cogaldi addet oldum, negatif cikti sonuc cok uzuldum yikildim, Allah tum bebek isteyenlerin kucagina bir evlat verir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…