Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Sevgili rose sana vitaminler konusunda sorum var, sen benden iki hafta öndesin, daha tecrübelisin:) Ben 12. haftayı bugün bitirdim. Doktorum multivitamin, demir ve omega3 haplarına başlattı. Önceden de folik asit, apicobal ve corasprin alıyordum. Yeni vitaminlere başladıktan sonra mide bulantısı ve ekşimesi arttı. Bu yeni vitaminlerle folik asiti nasıl içeceğimi tam anlayamadım. Önceden günde üç tane folik alıyordum, bana bir tane iç, her zaman içmene gerek yok dedi. Sen nasıl içiyorsun vitaminlerini? Hepsini sabah mı içiyorsun?

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, destekleriniz ve dualarınız için. Rabbim evlat sahibi olmak için bunca sıkıntıya katlanan bütün kullarına kolaylıkla nasip etsin evladını inşallah. Her an her dakika tedavi gören arkadaşlar için dua ediyorum, inşallah sizlerin de güzel haberlerini alacaz burdan...

amın canım dualarında bızlerı unutmadıgın ıcın allah razı olsun hamıslerın duaları kabul olurmus
kılolarada takma bos ver hamılelıgının tadını cıkar bende tedavılerden dolayı cok kılo aldım ama sımdı dıyetteyım kılo verıyorum turkıyeye gelesıye devam edıcem ınsallah yanı aralık sonuna kadar sende dogumdan sonra verırısın ınsan alısıyo dıyette ılk zamanlar zor oluyo ama sonra alısıyosun

Sevgili rose sana vitaminler konusunda sorum var, sen benden iki hafta öndesin, daha tecrübelisin:) Ben 12. haftayı bugün bitirdim. Doktorum multivitamin, demir ve omega3 haplarına başlattı. Önceden de folik asit, apicobal ve corasprin alıyordum. Yeni vitaminlere başladıktan sonra mide bulantısı ve ekşimesi arttı. Bu yeni vitaminlerle folik asiti nasıl içeceğimi tam anlayamadım. Önceden günde üç tane folik alıyordum, bana bir tane iç, her zaman içmene gerek yok dedi. Sen nasıl içiyorsun vitaminlerini? Hepsini sabah mı içiyorsun?

deryacıgım ben hepsinide akşam alıyorum yalnız folik asidi ben bıraktım kullanma dedi doktor kullanmıyorum kalsiyum ve vitamin birde kan hapı kullanıyorum ben bide bulantı hapını sabah bir akşam bir alıyorum progestannıda bu gün bıraktım midemde yanma yok şuan sadece bulantı ve tiksinti var yanma içinde şurup verdiler ama ben kulanmıyorum yanma yada ekşime olmadıgı için gerek duymuyorum

deryacım sen hangi doktora gidiyorsun. benim eurofertilde sürem bitiyor. bana doktor tavsiye edermisin. rose sen hangi doktora gidiyorsun.

merhaba kızlar

cts kontrolüm vardı

herşey güzel gidiyor..

böyle giderse bu cts yumurtalarım toplanıcakmış..

cetrodite iğne kullananınız varmı? dün akşam başladık kolum sanki felç geçirdi.. sonrada şişti.. neyseki geçti.....

fatoş senin durumun benden daha iyi galiba. ben 375 den başlamıştım. iğnelere. ama şuan ikizlerime hamişim. gerisini sen düşün artık.umarım herşey gönlünce olur ve herşey senin için çok güzel olur.

canım benim fsh 7ydi.

cts baya bi yumurta saydı.. hayırlısı olsun :)) saol canım..

:nazar::nazar:rosecim ve sarıkız allah tamamına erdirsin fatoşcum sanada hayırlı olsun eurofertil doğru bir seçim inşallah iyi olur hepimiz için k.i.b iyi dinlen doktorun ne diyorsa onu yap..:nazar:

saol sedacım. şimdilik herşey güzel gidiyor. euro fertildende çok memnunum.. birde pozitif sonuç alırsam dünyalar benim olcak :emir_bebek:

merhaba kızlar

cts kontrolüm vardı

herşey güzel gidiyor..

Böyle giderse bu cts yumurtalarım toplanıcakmış..

Cetrodite iğne kullananınız varmı? Dün akşam başladık kolum sanki felç geçirdi.. Sonrada şişti.. Neyseki geçti.....

allah yardımcın olsun canım ınsallah hep boyle sorunsuz devam eder tedavın ınsallah sonucuda guzel olur hep beraber sevınırız

deryacım sen hangi doktora gidiyorsun. benim eurofertilde sürem bitiyor. bana doktor tavsiye edermisin. rose sen hangi doktora gidiyorsun.

canım ben hala eurofertile devam ediyorum ve anıtta naciye hanıma gidiyorum yani iki hastaneye gidiyorum

Canım ben konya hospitalde Tülin Hanıma gidiyorum, çok memnunum. Ancak randevu konusunda sorun var, çok yoğun... Bir kere randevu alabilirsen sonra sorun yaşamazsın, düzene girer kontrollerin. Eurofertile bu cuma gidicem. Ara sıra eurofertile, ama düzenli kontole Tülin Hanıma gidiyorum.

merhaba kızlar

cts kontrolüm vardı

herşey güzel gidiyor..

böyle giderse bu cts yumurtalarım toplanıcakmış..

cetrodite iğne kullananınız varmı? dün akşam başladık kolum sanki felç geçirdi.. sonrada şişti.. neyseki geçti.....

Dualarım seninle fatoş hanım... Allah yardımcın olsun. Bahsettiğin iğneyi kullanmadım ben, koldan yaptığım iğnenin adı farklıydı, böyle bir sıkıntı olmamıştı, senin için de sorun olmaz inşallah...

slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim tedavi vakti yaklastikca heycanim artiyo sanki ilk tedavimmis gibi allah hepimizin yardimcisi olsun
hamislerimiz saglikla alsinlar bebislerini kucaklarina
tedavideki arkadaslarimizda insallah POZITIF sonucu gorsunuler
AMINNNNNN

slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim tedavi vakti yaklastikca heycanim artiyo sanki ilk tedavimmis gibi allah hepimizin yardimcisi olsun
hamislerimiz saglikla alsinlar bebislerini kucaklarina
tedavideki arkadaslarimizda insallah POZITIF sonucu gorsunuler
AMINNNNNN

Allah yardımcın olsun Meryem, senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...

merhabalar

büyük ihtimalle yarın yumurtalarım çatlatılacak

cts yumurta toplama olucak..

inşallah bi aksilik çıkmaz

çok heycanlıyım... heyecan korku, endişe hepsi bir arada

merhabalar

büyük ihtimalle yarın yumurtalarım çatlatılacak

cts yumurta toplama olucak..

inşallah bi aksilik çıkmaz

çok heycanlıyım... heyecan korku, endişe hepsi bir arada

Fatoş Hanım, moralini yüksek tut, heyecanlanma hiç, ameliyathaneye alınca hiçbir işlem yapmadan önce uyutuyorlar, sen hiçbişey hissetmiyorsun, sorunsuz ve çok rahat geçiyor. İnan ki korkacak hiçbişey yok...

Back
X