Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

slm arkadaşlar yaklaşık 2 aydır sizi takib ediyorum yazdıklarınız kimi zaman yüzümü güldürdü,kimi zamanda gözyaşına boğulmama sebep oldu..teker teker hamile hbrleriniz eşime ve bana umut oldu..bende 4 yıldır bebek hasretiyle yanıp tutuşan biriyim.gezmediğim hastane gitmediğim doktor kalmadı konyada..en son çareyi eurofertılde buldum rabbime bin şükür..bende allahın izniyle martın 10 u gibi aşılama tedavisine başlıyorum.dilek hnm ilk etabta aşılama deneyelim diyor hayırlısı bakalım..çıktık bizde bi yola dualarınızda benide unutmayın..

Canım hakkında hayırlısı olsun bende 5 yıllık evliyim istanbuldaki euro fertile görüşmeye gittik ilk etapta üroloji doktoru hakan bey ile görüştük ilk eşimin tedavisi olacak sonra benim tedavime başlanacak hayırlısı olur inş.Çok korkuyorum ama birde diğer taraftan içim kıpır kıpır

Canım hakkında hayırlısı olsun bende 5 yıllık evliyim istanbuldaki euro fertile görüşmeye gittik ilk etapta üroloji doktoru hakan bey ile görüştük ilk eşimin tedavisi olacak sonra benim tedavime başlanacak hayırlısı olur inş.Çok korkuyorum ama birde diğer taraftan içim kıpır kıpır

seninde hakkında hayırlısı olsun cnm.. inşallah rabbim tez zamanda bizimde yüzümüzü güldürür..:Saruboceq:

kızlar selammmmmmmm

bebişlerimden birisi prensesmişşşşşş :emir_bebek:

diğeri göstermedi..

poposunu dönmüş yatıyodu istifini bozmadı :))))))))) opuyorumnanaktan

slm arkadaşlar yaklaşık 2 aydır sizi takib ediyorum yazdıklarınız kimi zaman yüzümü güldürdü,kimi zamanda gözyaşına boğulmama sebep oldu..teker teker hamile hbrleriniz eşime ve bana umut oldu..bende 4 yıldır bebek hasretiyle yanıp tutuşan biriyim.gezmediğim hastane gitmediğim doktor kalmadı konyada..en son çareyi eurofertılde buldum rabbime bin şükür..bende allahın izniyle martın 10 u gibi aşılama tedavisine başlıyorum.dilek hnm ilk etabta aşılama deneyelim diyor hayırlısı bakalım..çıktık bizde bi yola dualarınızda benide unutmayın..

Gulcel inşallah senin de hamile haberini alırız.. Başlamak bitirmenin yarısı derler, Allah yardımcın olsun... Gelişmeleri merakla bekliyorum:)

kızlar selammmmmmmm

diğeri göstermedi..

Canım çok sevindim... Allah sağlıklısını versin tabi ki ama içimden geçen diğerinin de prens olması:) Hadi hayırlısı... Bakalım ne zaman gösterecek:))

Yerim ben onu:)))) Çok güzel olmuş canım. ınşallah sağlıkla kucağına alırsın, giydirirsin prensesine....

saol deryacım.. amin

cümlemiz sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimize..

saol deryacımmm

inşallah erkektir ama hiç farketmez :)) şükür rabbime binlerce kez..

size haftasonu kızım için ördüklerimi göstermek istiyorum

inşallah sağlıkla giydirmekte nasip olur..

ayyy onasıl güzel bir elbise öyle:)) allahım sağasalim içini doldursun inş..

fotoşcugum sen hangi hastaneye gidiyorsun ve doktorun kim ve hastane fiyatları nekadar yazabilirmisin canım

kızlar selammmmmmmm

diğeri göstermedi..

fatoşcum hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı olurlar .Allah gönlüne göre versin diğerinide.

bulantıların nasıl oldu canım. tamamen geçtimi?

şimdide ben bekliyorum bulantılarımın geçmesini :) bütün gün midem bulanıyor dışarı çıkma yok bende ama soğan ve yemek kokularına tahammülüm yok. hayatımın en iştahsız dönemi herhalde bu.

fotoşcugum sen hangi hastaneye gidiyorsun ve doktorun kim ve hastane fiyatları nekadar yazabilirmisin canım

selam rosecim.

ben özel farabi hastanesine gidiyorum. suna soydemire.
muayene ücreti 12 lira+devlette 10 lira alıyo biliyosun özel hastanelerden.. yani 22 lira

ama 10 gün boyunca gidişinde para alınmıyo.. kan+idrar+usg bunlarada hiç para vermedim..

doğumun ücretinide sordum. ben ssk lıyım 380 lira sezeryan

oda ücretleride 2 kişilik oda günlük 100 lira

özel oda 150 lira.

Son düzenleme:
fatoşcum hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı olurlar .Allah gönlüne göre versin diğerinide.

bulantıların nasıl oldu canım. tamamen geçtimi?

şimdide ben bekliyorum bulantılarımın geçmesini :) bütün gün midem bulanıyor dışarı çıkma yok bende ama soğan ve yemek kokularına tahammülüm yok. hayatımın en iştahsız dönemi herhalde bu.

selam canım :)

benim kusmalar 9. haftada başlamıştı..

halen arada kusuyorum ama en azından o illett bulantı sürekli yok.

soğan+yağ+salça

ve karnıbahar..

halen bu kokuyu alsam kusuyorum :1no2: kafamçokkarıştı

merhaba arkadaslar benim ismim seyda

bir tanidigimiz erdem hastanesinde calisiyor ve bana orani tavsiye etti sizlerden yardim istiyorum sizce en iyi tup merkez istanbulda hangisi
benim icin parasi onemli degil sadece iyi bir mekez istiyorum

inshallah hepimiz anne olacagiz en yakin zamanda
eger turkcem cok iyi degilse af edersiniz:çok üzgünüm:

merhaba istanbulda merkez arıyormuşsun ben amerikan hastanesinde yaptırdım bülent urmana yaptırdım şu anda 5 yaşında ikizlerim var ben memnun kaldım diğer hastanelere göre fiyatı yüksek ama çok profesyoneller tavsiye ederim ama yinede sen bilirsin allah yardımcın olsun:emir_bebek:

Back
X