Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Arkadaşlar cetvel yapmayı bir türlü başaramadım. Ticker programında cetveli yapıyorum, ordaki kodları profilime kaydetmek istiyorum, yanlış içerik diye kabul etmiyor. Hepsini denedim, olmadı. Fatoşcum siz nasıl yaptınız. Sizin yaptığınız programın cetvelini kopyaladığımda da sadece ticker factory'nin cetveli olacak diye hata veriyor. Anlaşılan ben cetvel pamadan bebeğimi kucağıma alacam...

baya uğraştım ama nasıl yaptığımı inan hatırlamıyorum

:))

deryacım ben dün yaptım cetveli gebelik cetveli yazıyorsun google yukarıdan aşağıya 2. siteyi tıkla orda ayrıntı ve çok kolay canım.

kızlar nasılsınız? ben iyiyim 10gündür evde dinleniyorum..pazartesi günü sonuç belli olacak inşallah..dualrınızı eksik etmeyin..

Slm kizlar nasilsiniz
ben ayniyim bulantilar kusmalar devam ediyor dun dayanamadim acile gittik kan aldilar
ama degerler iyi cikti sukur kusmalar da normalmis diyor dr
az az yemek ye diyo yagli yeme diyo bugun de onu denedim ama faydasi yok kuru seyler bile kusuyorum
kendinize iyi bakin
insallah en kisa zamanda gecer

teşekür ederim canım benim bu denemem dondurulmuşlarlaydı yumurta toplanmadı
dondurulmuş embriyolarımda bitti
tekrar baştan başlamak lazım
ama ben artık çok korktum sanırım
iki denememde de hastanelik oldum verdikleri ilaçların hepsini de kullandım ama
kısmet işte

artrit merhaba , baştan sona yazıların hepsini okudum.. bende başkente gidiyordum.benim ısrarımla tek yumurtam varken aşılama yapıldı gecen ay.. fakat olmadı.. artık başkente devam etmeyecem çalışdığımdan dolayı zor izin alıyorum..randevulu gitmeme rağmen gün geliyo 1 saat bekliyorum ozaman stresim kat ve kat artıyo...şimdi kızılay hast. mustafa ulusoy a gideyim dedim. fakat senin bu durumunu okuyunca tedirgin oldum.. bana yön gösterirsen sevinirim. sen devam etcekmisin mustafa bey e? gideyimmi?

kızlar buarada hepinizin yazılarını okudum.. sevindim üzüldüm.. meryem,derya,fatoş... hepinizi artık çok ii tanıyrum.. allah herkesin gönlüne göre verir inş.. bebişi olanlara allah sağlıkla kavuşmayı, olmayanlara ise tez zamanda verir..

çok uzun yazdım kusura bakmayın..

hayat_hayat

bende başkentte acı bi aşılama geçirdim

yumurtamın çatladığını bile bile bana aşılama yaptı dr...

allaha havale ediyorum başka yapacak bişeyim yok

rabbim inşallah seninde yüzünü bir an önce güldürür meleğini sana yollar sende bizim aramıza katılırsın...

artrit merhaba , baştan sona yazıların hepsini okudum.. bende başkente gidiyordum.benim ısrarımla tek yumurtam varken aşılama yapıldı gecen ay.. fakat olmadı.. artık başkente devam etmeyecem çalışdığımdan dolayı zor izin alıyorum..randevulu gitmeme rağmen gün geliyo 1 saat bekliyorum ozaman stresim kat ve kat artıyo...şimdi kızılay hast. mustafa ulusoy a gideyim dedim. fakat senin bu durumunu okuyunca tedirgin oldum.. bana yön gösterirsen sevinirim. sen devam etcekmisin mustafa bey e? gideyimmi?

kızlar buarada hepinizin yazılarını okudum.. sevindim üzüldüm.. meryem,derya,fatoş... hepinizi artık çok ii tanıyrum.. allah herkesin gönlüne göre verir inş.. bebişi olanlara allah sağlıkla kavuşmayı, olmayanlara ise tez zamanda verir..

meraba canım bu bebiş haberleriyle dolu güzel sayfaya bende inan çok güzel şeyler yazmak isterdim ama olmadı kısmet işte ben 6 aydır yaşadıklarımdan dolayı anne olamadığıma üzülemedim bile şimdi her yönden çökmüş durumdayım ama yinede halime binlerce şükür
ben biraz ara vericem her yönden toparlanmam lazım ben iki aydır sadece başıma gelenlerden kurtulmaya çalışıyorum enfeksiyondan dolayı hala tedavi görüyorum bi daha büyük konuşmayım ama oraya adım bile atmam sen yinede araştır istersen ben bi dahaki denememi meram da yapmak istiyorum rapor hakkımı kullanayım diye ya da ankaraya gitmeyi düşünüyorum eğer raporsuz yaparsamda büyük ihtimalle eurofertile gidicem
bak maşallah burda herkes bebişlerini bekliyo neyse uzatmayım fazla
bebiş bekleyenler inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar olmayanlarında rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin

meraba canım bu bebiş haberleriyle dolu güzel sayfaya bende inan çok güzel şeyler yazmak isterdim ama olmadı kısmet işte ben 6 aydır yaşadıklarımdan dolayı anne olamadığıma üzülemedim bile şimdi her yönden çökmüş durumdayım ama yinede halime binlerce şükür
ben biraz ara vericem her yönden toparlanmam lazım ben iki aydır sadece başıma gelenlerden kurtulmaya çalışıyorum enfeksiyondan dolayı hala tedavi görüyorum bi daha büyük konuşmayım ama oraya adım bile atmam sen yinede araştır istersen ben bi dahaki denememi meram da yapmak istiyorum rapor hakkımı kullanayım diye ya da ankaraya gitmeyi düşünüyorum eğer raporsuz yaparsamda büyük ihtimalle eurofertile gidicem
bak maşallah burda herkes bebişlerini bekliyo neyse uzatmayım fazla
bebiş bekleyenler inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar olmayanlarında rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin

Artrit inşallah biranönce iyileşir, kendini toparlarsın...

Canım Allah sana da nasip eder inşallah bu güzel duyguları... Allah yardımcın olsun...

deryacım cetvelin çok cici olmuş. maşallah

artritcim inşallah o kötü günler geride kalıcak sende güzel haberler vereceksin bize canım..

deryacım cetvelin çok cici olmuş. maşallah

artritcim inşallah o kötü günler geride kalıcak sende güzel haberler vereceksin bize canım..

inşallah canım çok sağol bir an önce bu durumdam kurtulur sağlığıma yeniden kavuşurum
ewet bende bu bebişlerle dolu sayfaya güzel şeyler yazmak istiyorum kendimi biraz toparlayım inşallah en yakın zamanda......

arkadaşlar bende biraz önce test yaptrdım sonuç negatif.. ne diyelim rabbim daha iyisini bilir hayırlısını versin inşallah..

arkadaşlar bende biraz önce test yaptrdım sonuç negatif.. ne diyelim rabbim daha iyisini bilir hayırlısını versin inşallah..

Evet hayırlısı demek lazım Gülcelcim.. Rabbim vakti gelince engelleri bir bir kaldırır ve kucağına verir meleğini.. Sonra sen bile şaşırırsın yaşadıklarına.. İnşallah bir dahaki sefere...

artrit sana yazmıştım ama görmedin heralde.... kızılay hastanesine gideyimmi cevap yazarsan cok sevinirim? sen değiştirecekmisin?

artrit sana yazmıştım ama görmedin heralde.... kızılay hastanesine gideyimmi cevap yazarsan cok sevinirim? sen değiştirecekmisin?

---artritcim saolasın bi önceki sayfada kalmış cevabın.. şimdi okudum .. hersey nekadar zor böyle.. bi umut mustafa ulusoy vardı aklımda ama artık ondanda korktum..
başkente gidiyordum aslında ii ama hem cok bekletiyo hemde sanki biraz ilgisiz gb geliyo.. nedeni; 3 ay ilaç tedavisi yapıldı yumurtalar gelişti (bende pcos var) fakat döllenme olmadı.. eşimin hareketli sperm sayısı az.. dedim aşılama yapalım mı oda tamam dedi.. yumurta gelişsin diye serephone verdi.. arkasından 2 yumurtam oluştu, fakat yeterli büyüklüğe ulaşsın diye menaon diye iğne verdi.. 2 gün yaptır.. gel.. gittim bi baktı yetişememişiz büyümüş çatlamış bile ... dedi bu akşam birlikte olun.. ben dedim ya aşılama .. ii ozaman bi tane daha var gelişen ozaman 3 gün daha yaptır catlatma iğnesini ol gel.. ertesi gün yaptı..dedi tek yumurta ben aşılamayı tavsiye etmem ama.. ee ben okadar iğneyi ne diye yaptırdım.. dedim yapalım yaptı ve sonuççç.... negatif....

derya , fatoş sizde saolunn.. umarım hersey hepimiz için yolunda gider..bu sitedeki yazıları okuyunca eşime dedim bak tüp bebek yaptıralım.. oda biraz daha bekleyelim çok takılıyosun diyor. tam 1 yıl oldu.. hiç aklıma gelmezdi bebişin bukadar kendini aratacagını..:(

buarada fatoş hnm sende mi aşılamanı mustafa ulusoy a yaptırdın?

Back
X