selam kızlar uzun zamandır gıremedım gecmıse soyle bı baktım malesef olumsuz haber var ranacım ne denır kı boyle bı durumda Rabbım sabrını verır ınsallah melegın kendılıgınden gelır sana uzmeden senı...bızde memleketteydık kızlar bayram derken esımın amcası vefat ettı cenaze tazıye derken uzadı eve ancak gelebıldık ptesı ıse baslıyorum bı kac gundur bakıcıyla vakıt gecırıyor kızım bakalım ıyı gıbı Rabbım ıyılerle karsılastırsın...
ben cok kotuyum kızlar ablam rahatsız gecen yazda olmustu gectı dıyorduk ama yıne basladı ve de bu kez daha fazla bı sekılde tıpta major depresyon dıyende var bıpolar dıyende var ama sanırım 3 harflılerle ılgılı harketlerı cok farklıymıs bana gostermıyorlar uzuntuden sutum kesılır dıye...bugun bı hocaya goturecekler gecen sene onun sayesınde duzelmıstı, ıse yaramazsa artık hastaneye yatıracaklar nolur bılmıyorum kac gundur perısanız aglamaktan baska elımızden bıseyh gelmıyor ılacı ıgnesı yok kı gecsın....guzelım ablam goz -gore gore elımızden gıdıyor....
midyecim eşinin amcasına Allah rahmet eylesin..
bakıcıda inşallah bebişine çokk çok iyi bakar ..
ablanada geçmiş olsun canım inşallah hoca vesile olurda şifa bulur
benimde bir tanıdığım vardı durmadan başı ağrırdı doktor hastane ilaç hiç bir işe yaramazdı
senede bir hocamı ocakmı diyorllarya oraya gider iyileşirdi
inşallah ablanın ve tüm hastaların Allah yardımcısı olsun hayırlı acil şifalar versin.......