Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

selam kızlar uzun zamandır gıremedım gecmıse soyle bı baktım malesef olumsuz haber var ranacım ne denır kı boyle bı durumda Rabbım sabrını verır ınsallah melegın kendılıgınden gelır sana uzmeden senı...bızde memleketteydık kızlar bayram derken esımın amcası vefat ettı cenaze tazıye derken uzadı eve ancak gelebıldık ptesı ıse baslıyorum bı kac gundur bakıcıyla vakıt gecırıyor kızım bakalım ıyı gıbı Rabbım ıyılerle karsılastırsın...
ben cok kotuyum kızlar ablam rahatsız gecen yazda olmustu gectı dıyorduk ama yıne basladı ve de bu kez daha fazla bı sekılde tıpta major depresyon dıyende var bıpolar dıyende var ama sanırım 3 harflılerle ılgılı harketlerı cok farklıymıs bana gostermıyorlar uzuntuden sutum kesılır dıye...bugun bı hocaya goturecekler gecen sene onun sayesınde duzelmıstı, ıse yaramazsa artık hastaneye yatıracaklar nolur bılmıyorum kac gundur perısanız aglamaktan baska elımızden bıseyh gelmıyor ılacı ıgnesı yok kı gecsın....guzelım ablam goz -gore gore elımızden gıdıyor....

midyecim eşinin amcasına Allah rahmet eylesin..
bakıcıda inşallah bebişine çokk çok iyi bakar ..
ablanada geçmiş olsun canım inşallah hoca vesile olurda şifa bulur
benimde bir tanıdığım vardı durmadan başı ağrırdı doktor hastane ilaç hiç bir işe yaramazdı
senede bir hocamı ocakmı diyorllarya oraya gider iyileşirdi
inşallah ablanın ve tüm hastaların Allah yardımcısı olsun hayırlı acil şifalar versin.......

kızlar hamile olduğumu öğrendiğim günden beri sevincimi doya doya yaşayamadım. sebebide ne biliyormusunuz. cahil, anlayışsız, ailem. hemde benim kendi ailem. hepsinden tedavimi saklıyorum, ve bunu yapacam derkende stres üstüne stres yaşıyorum. değil ikizlerimi daha hamile olduğumu bile söyleyemedim.
ablam telefon konuşmamı duymuş şüpelenip bana" bebekmi koydurttun" dedi. ya böylemi söylenir allah aşkına. bizim cahil insanlar tüp bebeğe o kadar kötü gözle bakıyolarki anlatamam. başkasının çocuğu diye düşünenler bile var. inanın bunları yazarken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.
zaten bizler bu tedavide maddi manevi çok zorluklar çekiyoruz. dertleşmeye morale ihtiyacımız var. bunların moral vermesinden falan geçtim moral bozmakta üslerine yok.
eşim ve aileside tam tersine inadına anlayışlı insanlar.4 yıl çocuğumuz olmadı 1 kere bile bişey sormadılar. kayın validem şimdi herkes tedavi oluyo ayıp bişeymi. nasıl hasta olunca doktora gidiyoruz buda aynısı diyo.
eşim isterse dünya yıkılsın umrumda değil biz sağlıkla bebişlerimize kavuşalımda isteyen istediğini desin diyo.
bugün yine çok canım sıkıldıda sizlerle dertleşeyim dedim. sizinde moralinizi bozduysam özür dilerim.

canım üzülme boşver çok şaşırdım insanın kendi ailesi böylemi yapar allahım bize bu şekilde nasip etcekmiş napalım.... böyle düşünüyorkar diye bebeksizmi kalalım yaa ....benim ailem tam ters hep yanimda oldular halada yanımdalar hepsi etrafımda pervane oldular ....boşver üzülme ne güzel ikizlerine hamilesin üzme meleklerinini iyi bak onlara ...
bende tam iki aylık hamileydim k.valideyle kavga ettim ve o sitresle bebeğimi kaybettim ...
sana diceğim hiç kafaya takma hiç sitres yapma kimseye bişi olmuyor olan bize oluyor........

slam kılar nasılsınız yarın dilek hanıma gitcem büyük ihtimal tedaviye başlıyorum içimde bi korku bi sıkıntı hem çok üzülüyorum hemde çok seviniyorum bide taşınma sorunu var tedavideyken taşınacam büyük ihtimal offf offf

kızlar hamile olduğumu öğrendiğim günden beri sevincimi doya doya yaşayamadım. sebebide ne biliyormusunuz. cahil, anlayışsız, ailem. hemde benim kendi ailem. hepsinden tedavimi saklıyorum, ve bunu yapacam derkende stres üstüne stres yaşıyorum. değil ikizlerimi daha hamile olduğumu bile söyleyemedim.
ablam telefon konuşmamı duymuş şüpelenip bana" bebekmi koydurttun" dedi. ya böylemi söylenir allah aşkına. bizim cahil insanlar tüp bebeğe o kadar kötü gözle bakıyolarki anlatamam. başkasının çocuğu diye düşünenler bile var. inanın bunları yazarken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.
zaten bizler bu tedavide maddi manevi çok zorluklar çekiyoruz. dertleşmeye morale ihtiyacımız var. bunların moral vermesinden falan geçtim moral bozmakta üslerine yok.
eşim ve aileside tam tersine inadına anlayışlı insanlar.4 yıl çocuğumuz olmadı 1 kere bile bişey sormadılar. kayın validem şimdi herkes tedavi oluyo ayıp bişeymi. nasıl hasta olunca doktora gidiyoruz buda aynısı diyo.
eşim isterse dünya yıkılsın umrumda değil biz sağlıkla bebişlerimize kavuşalımda isteyen istediğini desin diyo.
bugün yine çok canım sıkıldıda sizlerle dertleşeyim dedim. sizinde moralinizi bozduysam özür dilerim.

canım kendini hiç üzme.. bak ne güzel hamilesin tadını çıkar
hem bizimkide bir nevi hastalık ..hastalar nasıl gidip tedavi ameliyat oluyorlar bizimkide aynısı
Allah kimseye yaşatmasın da boşver bizi anlamasınlar
biz birbirimizi anlıyoruz neler yaşadığımızı sadece biz biliyoruz canım
bak ne güzel kayınvalidende destekmiş
bakma ailene onlarda bebişleri görünce söylediklerinden utanacaklardır ..
biz burdayız canım sen sıkıldıkça buraya yaz derdinide sevincinide paylaşırız:13::70:

dilek hanımla aramızda özel ortak bi yan olduğunu öğrendim çok mutlu oldumm:16:

ben de yaza doğru eurofertilci gibiyim kızlar burda yazdılarınızı hep okuyorum idman yapıyorum
kızlar konyaya medicana açılıyor ya nasıl acaba tüp bebek sayfalarında oranın da ismini görüyorum..

geçen eğitim araştırmaya gitmiştik acile tüp bebek merkezi oranın da varmış eşim söyleniyor önünden geçerken milleti yaptıkları aşılarla kısırlaştırdılar şimdi de tüp bebek yapıyorlar.. hep dış mihraklar heppp diye...

slm kızlar form baya hareketlenmiş müjdeli haberler var çok mutlu oldum :16::16: sudenaz tebrik ederim canım rabbim kucagına almayı nasip etsin ikizlerini:16: başka varmı hamiş olan bakamdım inş vardır yeşim oh kardeş ne güzel olur bekle canım seneye birlikte başlayalım :)):54:

ironik malesef negatif almak yıkıyor insanı ama daha ilk denemen canım inş 2.kez anne olursun :34:
midye çok üzüldüm ablana of konuşulmazda bu konuda gözleri olanın gözü çıksın:19:

mersenem oof canım kadermi diyim ne diyim artık şoklardayım neyapacagımı şaşırdım bebegimin genetik sonucu aldım hiçbir sorun yoook kısmetimde yokmuş buda ama saglıksız diye alıştırmıştım kendimi hem kalbi durdu vs diye buda kızmış benim güzel prensesim olacakmış olmadıı çok üzgünüm çoook kızlar:43::43:
daha druma sonucu göstermedim adet olunca rutin kontrolüme gidince gösterecegim şimdilik bişey yok yazıyor drum ne diycek bakalım:14:

selam kızlar uzun zamandır gıremedım gecmıse soyle bı baktım malesef olumsuz haber var ranacım ne denır kı boyle bı durumda Rabbım sabrını verır ınsallah melegın kendılıgınden gelır sana uzmeden senı...bızde memleketteydık kızlar bayram derken esımın amcası vefat ettı cenaze tazıye derken uzadı eve ancak gelebıldık ptesı ıse baslıyorum bı kac gundur bakıcıyla vakıt gecırıyor kızım bakalım ıyı gıbı Rabbım ıyılerle karsılastırsın...
ben cok kotuyum kızlar ablam rahatsız gecen yazda olmustu gectı dıyorduk ama yıne basladı ve de bu kez daha fazla bı sekılde tıpta major depresyon dıyende var bıpolar dıyende var ama sanırım 3 harflılerle ılgılı harketlerı cok farklıymıs bana gostermıyorlar uzuntuden sutum kesılır dıye...bugun bı hocaya goturecekler gecen sene onun sayesınde duzelmıstı, ıse yaramazsa artık hastaneye yatıracaklar nolur bılmıyorum kac gundur perısanız aglamaktan baska elımızden bıseyh gelmıyor ılacı ıgnesı yok kı gecsın....guzelım ablam goz -gore gore elımızden gıdıyor....
canım başınız sağolsun... ablanada çok üzüldüm inanki iyi bilirim insanın sevdiği birinin kötü durumda olupta sizin elinizden birşey gelmeyişini Allahım acil şifalar versin inş..
bakıcı konusuna gelince önemli olan bebeğin ısınabildimi bakıcısına canım ikisinin aralarındaki durum nasıl ona dikkat bence daha çok o önemli olan benimkiler benden kaçıp bakıcı teyzelerine gidiyolar onların anlaşabilmesi senin içinde önemli olacaktır canım.. inş. iyi olur bakıcı ablanızda...
canım senin şuan ilk düşünmen gereken şey bebeklerin ne uğraşlarla,zorluklarla onlara kavuştun kimsenin seni üzmesine izin verme kim ne derse desin kulak asma duymuş olsa bile ablan yanlış duymuşun öyle birşey yok de geçsin boşver bilmesinler stres biz bebek sahibi olamayanlar için en büyük düşmanımız aman diyeyim eşin ve sen mutlumusun gerisi dış kapının dış mandalı olarak kalıyor kusura bakmasınlar bizler ne zorluklarla ne acılarla onlara kavuştuk bizden daha iyi kimse anlayamaz bizlerin onun içinde kimseye birşey anlatmaya gerek yok canım üzme kendini bebişler etkilenir senden unutma canım....

canım ben 4 sefer denedim ilk üç sefer hap aksilikler oldu transfer olamadan tedavilerim iptal oldu
dördüncüde transfer oldu ama maalesef negatif :(
doktorum dilek hanım evet
iğnen kalçadan yokmu ? sadece göbekten mi var ?
benim hem göbek hem kalça hem koldan dı iğnelerim hepsini eşim yapıyordu saatlerini ona göre ayarlıyorduk

canm rabbm hayırlısını versin şu an sadece göbekten yapıyorum gonalf 225lik daha iğnem var ama onlar ne iğnesi bilmyorum henüz ben kendm yapıyorum iğnemi alıştırdm

tedavin hayırlı olsun canım..merkez fiyatı aynı canım ilaçlar 850tl aldım eczanede 1200 tutmuştu ama ben ilaç deposundan aldım arada çok fark var eczane en son 1000 tl yapalım dedi..bence depo daha hesaplı..tedavi aşamasındaki iğnelerden hiç korkma canım incecik ucu hissetmiyorsun bile ama ben şuan kan sulandırıcı vuruyorum çok kötü bir iğne doğuma kadar vurucam inş.. rabbim dayanma gücü versin..

senn dr kmdi cnm ilk denememydi inşllh rabbm emeklermizi boşa çıkarmaz evet alışştım şu an göbekten iğneye bakalım hakkımızda hayrlısı olsun rabbm sanda sabır versin

ironik cnm rabbm hakkımızda hayırlısını versin üzme kendni vardr bundada bi bhayır evet hayal kırıklığı çok zor ama yapck bişe yok çok çok dua et sudenazcım sen boşver başkasını çocuğun olsada suç olmasada işte her ağızdan bi laf çıkıyo hiç takma hamileliğin tadını çıkar bak bebişlernde etkilenr senden ne emeklerle onlara sahip oldun şimdi cahil insanlar yüzünden ne kendini nede onları üzme kimeneki yapacak olanda bakacak olanda sensin ve o eziyetide sen çektin unutma onlar senn ne halde olduğunu bilmedkleri için anca laf kalabalığı yaparlar hiç umursama midyecm başınız sağolsun allah sabır versin ablan içinde çok çok geçmiş olsun evet onun için bi ocak oluyo 3letiyorsun faydası oluyo rabbm acil şifalar versin allahtan gelene boynumuz kıldan ince rabbm çekemeyeceğimiiz dert vermesin

yeme içme olarak olsun hareket olarak olsun nelere dkkat edeceğiz kızlar deneymlernizi paylaşırmısınz mesela ben spor yapıyorum evde bu bel ççevirme aletini kullanıyorum onun filan bi zararı olurmu rahimi tutunmaya nasıl hazırlayacağız bilgi almk istyorum

senn dr kmdi cnm ilk denememydi inşllh rabbm emeklermizi boşa çıkarmaz evet alışştım şu an göbekten iğneye bakalım hakkımızda hayrlısı olsun rabbm sanda sabır versin

canım benim doktorum Ali Sami Gürbüz..1. denemem opu dan sonra iptal oldu yumurta çıkmadığı için..2.denememde pozitifi gördüm..Rabbim isteyip dileyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar verir inşaallah...

canım benim doktorum Ali Sami Gürbüz..1. denemem opu dan sonra iptal oldu yumurta çıkmadığı için..2.denememde pozitifi gördüm..Rabbim isteyip dileyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar verir inşaallah...

opu yumurta toplama işlemi dmi cnm e peki iğnelerle tedavi olduğun esnada ultrasonda belli olmuyo mu yumurta olup olmadığı canm.inşllh bizlerde görrürüz o pozitifi.ben gonal f 225 kullandm 4 gün.daha sonra 300e çıktı 2 günde 300 kullandım yarın tekrar gideceğim dilek hanıma.

opu yumurta toplama işlemi dmi cnm e peki iğnelerle tedavi olduğun esnada ultrasonda belli olmuyo mu yumurta olup olmadığı canm.inşllh bizlerde görrürüz o pozitifi.ben gonal f 225 kullandm 4 gün.daha sonra 300e çıktı 2 günde 300 kullandım yarın tekrar gideceğim dilek hanıma.

evet canım yumurta toplama işlemi..ultrasonda görünmüyor canım 8 folikül oluşmuştu içleri boş çıktı sami bey erken çatlamış olabilir dedi...bende ilk denememde gonal f 225 kullanmıştım ve kısa protokol dü..ikincide puregon 225,menogon 1 toz 1 su kullandım.ikinci tedavim uzun protokol oldu..inşaallah sizlerde görürsünüz pozitifi..

sanırım kimse yok tedavimi paylaşacağım:( iğnelerimin dozu bugün 375e çıktı yarında koldan iğneme başlayacağım inşallah cumartesi tekrar gdeceğim sağ ve solda şuanda 13mm olmak üzere 4er tane yumurta varmış bakalım cumartesi allah kerim

evet canım yumurta toplama işlemi..ultrasonda görünmüyor canım 8 folikül oluşmuştu içleri boş çıktı sami bey erken çatlamış olabilir dedi...bende ilk denememde gonal f 225 kullanmıştım ve kısa protokol dü..ikincide puregon 225,menogon 1 toz 1 su kullandım.ikinci tedavim uzun protokol oldu..inşaallah sizlerde görürsünüz pozitifi..

kızlar ilaç dozları tüp bebek olduğu için mi bu kadar yüksek..

ben aşılama olacağımda doktor puregon 50 kullanmıştı da:44:

arkadaşlar eurofertili araştırıyorum benim ikinci denemem olacak orta tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç alan varmı lütfen cevaplarınızı bekliorum...

Back
X