Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Welike ne yaptın canım,inş. transferin çok güzel bir şekilde gerçekleşmiştir.Şimdi bekleme zamanı artık.10 Gün sonunda güzel haberi alıcağına eminim inş.

Welike ne yaptın canım,inş. transferin çok güzel bir şekilde gerçekleşmiştir.Şimdi bekleme zamanı artık.10 Gün sonunda güzel haberi alıcağına eminim inş.

iyi dileklerin için sağol.evet dün transferim yapıldı.çok güzel geçti.4embiryo koydular.07.07.2009 da test günüm.genelde yatıyorum hayırlısıyla 10 günün geçmesini bekliyorum.yerimsenibenyerimseniben

hayırlısı olsun welikecım ne güzel umarım 7 temmuzda müjdelı haberını alırız buradan.ilk 3 gün mutlaka yat tuvalet harıcınde kalkma derım sonrakı günler yavaş yavaş ayaklanabılırsın fazlada kendını sıkma rahat ol olacagı varsa olur sen rabbıne dua et

Welike hayırlı olsun canım.ınş. çift çizgiyi görüp sende aramıza katılırsın canım.Bu 10 gün çok dikkat et kendine.Mümkünse fazla bişey yapma.ıstirahat et.En önemlisi moralini hep yüksek tut.

hepiniz sag olun arkadaşlar size bişey sorcan bu bekleme böneminde her hangi bi belirtiniz oldumu bide idrar testi yaptınız mı çok heycanlıyım yatmak çok zor allah kimseyi yatak hastası yapmasın dua edin arkadaşlar öptüm hepinizi

Welike canım;aslında tüp bebekte kendimce işin en zor kısmı bu test süresini beklemek.Bana sorarsan bunları kafana takma yoksa her dakika bile sana bir gün gibi gelir ve kesinlikle idrar testi yapma derim.Mümkün olduğunca olumsuz düşüncelere kapılma.Test gününe odaklan ve istirahatini yap.

arkadasım hiçbir belırtı olmuyo yanı bende olmadı sadece transfer sırasında belım çok ağrımıstı benım idrarımı tuttuğum için ve o ağrı bırsüre sonra gectı.süreklı de yatma ve baska seyler düşğünmeye caklış ben öyle yaptım ilk 3 gün çok dikkat etmıstım sonrasında toz bile aldım yemegımı yaptım olacagı varsa oluyo zaten

merhaba kızlar bende diyarbakır eurofertilde tedavi oldum dü 12. günümdü değerim:199 çıktı maşallah.

hayırlısı olsun canım bende tebrık ederım canım benım 12.günü 516 çıkmıştı çoğul olmayabılır de ama hayırlısı neyse o olsun

selam kızlar welikecim inşallah bebişini :ecrin_bebek:kucağına sağ salim alırsın canım ama lütfen düşünmemeye çalış desemde zor bişeydir heralde bende eurofertile gittim dilek incesu hanım doktorum tüp bebek demişti ama ben kışın gittim veee kızlar bu gün aradım doktorumu adetimin 5 gün geciktiğini söledim kan tahlili yaptırmamı söledi akşam yaptırcam okadar sabırsızlanıyorumki inşallah olmuştur haa bide size bi sorum olcak dr sormayı unuttum :bbo: kasıklarımda ağrı var sizce nedenki:sm_confused: ALLAHIM inşallah bu sefer olsun rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizlere kaldıramayacağımız yük vermesin :Saruboceq:

allahım beklemek nekadar zor birşeymiş saatler geçmiyor eğer buda olmazsa 10,12 gün ben nasıl sabretcem yarabbim penses welike rose papatyacım eşinizin ve sizlerin tahlilleri nasıl peki bizde eşimin spermi var ama hareketli azsenağlama

evet canım dün akşam yaptırdım 1 de belli olcak sonuç ALLAHIM inş... bu sefer olmustur tüp bebeğe gerek kalmaz inş.. rehberiniz evet adetinin 3. günü gidiliyor rabbim hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

Back
X