Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Arkadaşlar ben acayip şişmeye başladım. Pazartesi başladı tedavi, göbekten iğnelerle, hergün tartılıyorum ve her gün yarım kilo alıyorum. Özellikle göbek çevresi genişlemeye başladı. Bugün sabah 63,5 oldum. Bu iğneleri kullanan arkadaşlara soruyorum, sizde de böyle oldu mu, bu kilo alış böyle devam edecek mi?:bbo:

slm
derya51 bende şu an vitamin aspirin doğum kontrol hapı kullanyrm 1 eylülde muayene var ya senin?

Zelakd, benim tedavim kısa protokol olduğu için doğum kontrol hapı kullanmadım. İğnelerle birlikte asprin ve apikopal kullanmaya başladım. 28 Ağustosta kontrolüm var.

merhaba arkadaşlar bende konyada yaşıyorum ve şuan iyi bi tüp bebek merkezi bakıyoruz...net kararımızı vermesekte işte aklımızdan çıkmayan bş konu ....yazdıklarınızı okudum rabbim hamile olanlara sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diğer arkadaşaların tedavisinide olumlu şekilde sonuçlandırsın ...

eurofertille görüşmeye gitmeyi düşünüyoruz fiyatlarda farklılık varmı acaba ?? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

:emir_bebek:

çok fazla yok genelde 3000-4000 arası. ama sen istersen eurofertil'den şaşma.çünkü hastane bünyesindeki tüp bebek merkezleri seni çok yorar.

slm kızlar nasılsınız ben transfermi oldum test günüm 5 eylül inşallah burdan güzel haberler veririm sizlere

Benim tedavim kısa protokol başladı arkadaşlar
Pazartesi günü göbekten iğnelerle başladık. öncesinde hiçbişey kullanmadım. Şu anda vitamin ve corasprin de kullanıyorum. Zaten Önceki hafta perşembe günü gittik görüşmeye, 38 yaşımda olduğum için hemen başladı tedavi. Sanırım benim gibi ileri yaşta olanlara uygulanıyor bu tedavi. Zaten yeterince vakit kaybettik. Hayırlısı bakalım.

canım hayırlı olsun inşallah tedavin

İnşallah Rose... Allah emeklerinin karşılığını güzel bir bebişler verir inşallah...Allah yardımcın olsun...

amin cümlemizin inşallah deryacığım Allahım tüm isteyenlere içinde bizlerede hayırlı evlatlar verir inşallah

rose ALLAH yardımcın olsun inşallah olumlu olur kaçıncı denemendi bu arada istiharat ne kadar dedeiler yunurta toplama işlenmi zormu ben çok korkuyrm

slm kızlar nasılsınız ben transfermi oldum test günüm 5 eylül inşallah burdan güzel haberler veririm sizlere

canım hayırlı olsun işallah bayrama hamile girersin işallah işallah :Saruboceq:....................canım kaç tane transfer ettiler kaç yumurtan toplandı 5 eylülü sabırsızlıkla bekliyorum amannn haber vermeyi unutmagamyoncuiremsu

canım hayırlı olsun işallah bayrama hamile girersin işallah işallah :Saruboceq:....................canım kaç tane transfer ettiler kaç yumurtan toplandı 5 eylülü sabırsızlıkla bekliyorum amannn haber vermeyi unutmagamyoncuiremsu

teşekkürler canım inşallah iyi haber veririm 8 adet yumurta toplandı ve 7 oluştu 4 embriyo transfer edildi 3 tanesinide dondurduk ve 6 hücreliydi embriyoların hepside hayırlısı bakalım inşallah dediğin gibi bayrama hamile olarak girerim ama bende hiç belirti yok ve umudumda yok gibi Allahım tüm isteyenlere içinde bizlerede hayırlı evlatlar nasipetsin inşallah

rose ALLAH yardımcın olsun inşallah olumlu olur kaçıncı denemendi bu arada istiharat ne kadar dedeiler yunurta toplama işlenmi zormu ben çok korkuyrm

amin inşallah canım Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah iki gün istiraat dediler ama ben hala yatıyorum yumurta toplama işlemindende hiç korkma haberin bile olmuyor

kızlar Allahıma hesapsız şükürler olsun hamd olsun rabbimeki hamileyim11 günde degerim 282 çıktı doktorum iyi dedi ayın 12 ikisinde tekrar gideceğim Allahım izin verirse hastaneye çok güzel bir duygu Allahım herkese yaşatsın inşallah

Son düzenleme:
Back
X