Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

zelakd üzülme ve stres yapma canım inşallah tutunur bebişlerin sana sımsıkı kabak çekirdegi ve kivi ye canım onlarda iyi olurmuş tutunmaya birde sürekli ya vekilde Allahı vekil kıl Allahım hakkımızda hayırlısı nasılsa o bizden iyi bilir

deryacım kan testi sonucunda hamile olup olmadığın hemen anlaşılmıyormu. bir takım rakamsal değerlerden bahsediliyor.ultrasonda bebeğin gelişimyle ilgilim bişeyler söylüyorlar yoksa hamilelik o zaman mı belli oluyor.

sarıkız canım sonucunu büyük bir heyecenla ve umutla beklıyorum canım inşallah hamilesindir canım kan testinde hemen anlaşılır canım hamile oldugun ve doktorun sana söyler hamile oldugunu

sarıkız canım sonucunu büyük bir heyecenla ve umutla beklıyorum canım inşallah hamilesindir canım kan testinde hemen anlaşılır canım hamile oldugun ve doktorun sana söyler hamile oldugunu

inşallah rose . inşallah hayırlısı ile doktorum hamile olduğumu söyler. normalde 22-23. gün hasta olurum bugün 23. gün ve hasta olmadım. eğer yarında olmazsam iyice ümitlenicem. salı yada çarşambada test yaptrımaya gideceğim.

deryacım kan testi sonucunda hamile olup olmadığın hemen anlaşılmıyormu. bir takım rakamsal değerlerden bahsediliyor.ultrasonda bebeğin gelişimyle ilgilim bişeyler söylüyorlar yoksa hamilelik o zaman mı belli oluyor.

Kan tahlili 45 dakika içinde çıkıyor, benim sonucum 238 çıkmıştı, ama hangi değerden sonra hamilesin diyorlar onu tam olarak bilemiyorum. Bana bu değerle hamilesin demişlerdi, kahverengi leke geldiği halde. Moralini yüksek tut sarıkız ve hep olumlu düşün. Eğer vakti geldiyse Rabbim nasip edecektir sana da bebişlerini.

derya sana kaç transfer yapılmıştı. kahverengi leke kaç gün sürdü. ben salı yada çarşamba teste gidicem. ama karnım ve göğüslerim çok ağrıyor. özellikle geceleri göğüslerim dokunulmayacak kadar ağrı oluyor. karnım da ise bikaç saniye süren kramp tarzı bişeyler oluyor. ayrıca karında şişkinlikte var. sende bu veya buna benzer belirtiler oldumu? saol canım.

derya sana kaç transfer yapılmıştı. kahverengi leke kaç gün sürdü. ben salı yada çarşamba teste gidicem. ama karnım ve göğüslerim çok ağrıyor. özellikle geceleri göğüslerim dokunulmayacak kadar ağrı oluyor. karnım da ise bikaç saniye süren kramp tarzı bişeyler oluyor. ayrıca karında şişkinlikte var. sende bu veya buna benzer belirtiler oldumu? saol canım.

aynı sıkıntılar ben de de oldu. Kahverengi leke tam adet görmem gereken gün akşam başladı. Kan tahlilinden birgün önce. 10 gün kadar aralıklı sürdü lekeler. Tam kesilmişti üç dört gün, bir sabah kalktım kırmızı leke gelmiş. Panik halde fuat ali Hocayı aradım. Proluton yaptır sırt üstü yat dinlen, Pazartesi tekrar beta Hcg bakalım kanda dedi. İğneyi yaptırdığım birkaç saat sonra leke kahverengiye döndü, akşama da kesildi. Çok şükür bir daha delmedi. Bana dört tane transfer edildi. Şimdi bir tane bebişim var, inşallah onu kucağıma alırım, darısı sana ve senin gibi bütün arkadaşlarıma inşallah. Ağrılar oldu bende de, hala devam ediyor, göğüslerim büyüyor ve çok ağrıyor. Sen bunları kafana takma, sakin bir şekilde tahlil gününü bekle. Sonuçta biz hormonlu hamilelik yaşıyoruz, bu ağrıların olması da çok normal.

bebişin kaç aylık bilmiyorum ama inşallah kucağına aldığın günleri ve daha daha sonralarını görürsün. yarın test günüm.inşallah güzel sonucu bildiririm.

bebişin kaç aylık bilmiyorum ama inşallah kucağına aldığın günleri ve daha daha sonralarını görürsün. yarın test günüm.inşallah güzel sonucu bildiririm.

Ben 9+4 haftadayım. Darısı sana ve yıllarca evlat hasretini çeken tüm annelere. Güzel haberlerini bekliyoruz sarıkız...

Şu anda hamile olan arkadaşlarla bir sorunumu paylaşmak istiyorum.Ben 9+5 teyim. Kasıklarımın hemen üzerindeki bölgede ağrılarım oluyor, geçen hafta buyüzden bir gece hastanede yattım, serum takıldı, rahimde kasılma olmuş dedi doktorum, serumla rahatlarsın dedi. Ama ağrılar bugün yine başladı. Biraz önce sanki rahimin içinde bişey yırtıldı gibi bişey hissettim, canım yandı ama ağrılar geçti, şimdi ağrı çok hafif arada girip çıkıyor. Böyle sıkıntılar yaşayan oldu mu içinizde.

kızlaaar anca haber verebildim.kusura bakmayın. hamiş oldum. test sonucum 300 çıktı.doktor bu çok iyi bir değer dedi. cuma bir daha gidecem. 10 gün sonrada ultrasona gidecem. teşekkürler dualarınız için. Allah isteyen herkese nasip etsin. Allah hepinize bebişlerinizi elinize almayı nasip etsin.

kızlaaar anca haber verebildim.kusura bakmayın. hamiş oldum. test sonucum 300 çıktı.doktor bu çok iyi bir değer dedi. cuma bir daha gidecem. 10 gün sonrada ultrasona gidecem. teşekkürler dualarınız için. Allah isteyen herkese nasip etsin. Allah hepinize bebişlerinizi elinize almayı nasip etsin.

Tebrikler canım... Allah tamamına erdirsin, çok sevindimmm.... İkiz galiba... :)

ay canım teşekkürler. dilek hanımda öyle söyledi. inşallah Allah isteyenlere nasip etsin.ama kesin olarak 10 gün sonra belli olur dedi. hala çok şaşkınım.

deryacım ben daha bugün öğrendim ama. bugünüe kadarda son bir haftadır göbeğimin altında kasığımın üstünde sağ ve sol tarafta sağda fazla olmak üzere böyle kramp gibi bişeyler oluyodu. isim koyamıyorum ama sangi bişey çekiliyomuş gibi ya da sancı gibi bişeyler. uzun sğrümüyodu kısa kısa olup geçiyordu.senin sorununla aynı mı bilmiyorum ama ben de de böyle durumlar vardı.

Onlar bende de olmuştu. Sonradan geçti. Benim şu anda yaşadığım ağrılar sürekli. Ağrı girdiği zaman geçmiyor uzun süre. Ama dayanılmayacak bir ağrı değil. Ben mi fazla kendimi dinliyorum bilmiyorum. En son dünkü ağrılardan sonra bulantım da kesildi. Hayırlısıyla bir yarın olsaydı, doktorla tekrar konuşcam, bebişimi görsem içim rahatlayacak...

hiç merak etme öyle vesveselik yapma. herşey yolunda merak etme. aksini düşünme
biliyomusun yarın bende gidicem öğleden sonra tahlil için. belkide görürüz birbirimizi. tabi tanımadan.

sarıkız canım inan bana çok sevindim canım Allahım tamamına erdirsin kucagına almayıda nasip etsin canım inşallah kızlar yarın bende gideceğim Allahım izin verirse inşallah eurofertile sabah 9:30 da randevum var

Arkadaşlar ben yarın konya hospital'e Tülin Hanıma gidicem. Yaklaşık 4 haftadır Tülin Hanıma da gidiyorum. Eurofertildeki randevum 20 Kasım öğleden sonra. O gün randevunuz olursa görüşürüz inşallah.

bende anıta naciye hanıma gidiyorum bugün eurofertile gittim bebişler Allahıma şükürler olsunki gayet sağlıklılar kıpır kıpırlar tekrar 26 kasımda eurofertile gidecegim sarıkız sen naptın canım gittinmi bugün hastaneye ne dediler

Back
X