Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deryacım kan testi sonucunda hamile olup olmadığın hemen anlaşılmıyormu. bir takım rakamsal değerlerden bahsediliyor.ultrasonda bebeğin gelişimyle ilgilim bişeyler söylüyorlar yoksa hamilelik o zaman mı belli oluyor.
sarıkız canım sonucunu büyük bir heyecenla ve umutla beklıyorum canım inşallah hamilesindir canım kan testinde hemen anlaşılır canım hamile oldugun ve doktorun sana söyler hamile oldugunu
deryacım kan testi sonucunda hamile olup olmadığın hemen anlaşılmıyormu. bir takım rakamsal değerlerden bahsediliyor.ultrasonda bebeğin gelişimyle ilgilim bişeyler söylüyorlar yoksa hamilelik o zaman mı belli oluyor.
derya sana kaç transfer yapılmıştı. kahverengi leke kaç gün sürdü. ben salı yada çarşamba teste gidicem. ama karnım ve göğüslerim çok ağrıyor. özellikle geceleri göğüslerim dokunulmayacak kadar ağrı oluyor. karnım da ise bikaç saniye süren kramp tarzı bişeyler oluyor. ayrıca karında şişkinlikte var. sende bu veya buna benzer belirtiler oldumu? saol canım.
bebişin kaç aylık bilmiyorum ama inşallah kucağına aldığın günleri ve daha daha sonralarını görürsün. yarın test günüm.inşallah güzel sonucu bildiririm.
bebişin kaç aylık bilmiyorum ama inşallah kucağına aldığın günleri ve daha daha sonralarını görürsün. yarın test günüm.inşallah güzel sonucu bildiririm.
kızlaaar anca haber verebildim.kusura bakmayın. hamiş oldum. test sonucum 300 çıktı.doktor bu çok iyi bir değer dedi. cuma bir daha gidecem. 10 gün sonrada ultrasona gidecem. teşekkürler dualarınız için. Allah isteyen herkese nasip etsin. Allah hepinize bebişlerinizi elinize almayı nasip etsin.