€şinizin Sevdiginiz ve sevmediginiz huylari nelerrdir ???

Konu sahibi ilk mesajda düzeltme yapar mısın herkes burcunu da sonuna eklesin :)
Eklesin ki biz yalnız kuşlara da en azından fayda dokunsun
İstatistiksel çıkarım vs yaparız.
Basak ben --->koc esiim
Cokk zitiz hep tartisiriz bu yuzden 1 gun iyisek 2 ikigun didisiriz

Çom mükemmelliyetçi... yemeğe misafir gelecekse yaptığım yemeğin yanında hani meze arasıcak ne olacak vs çok karışır...

Benim sevdigim yonleri;
İsine cok duskundur
İckisi,sigarasi,gece hayati yoktur
Namazinda abdestindedir
İbadetlerine elinden gelince yapar
Harami/helali cok ayirir
Kimsenin malinda mulkunde gozu yoktur
İsten eve evde isedir cok sukur
Aileme gitmeme karismaz
Arkadaslarimla gorusmeme karismaz
İsten donerken mutlaka arar ne lazim diye
Misafirlige gitmeyi gelmelerini sever
Bur yani cocuk gibifir sakalasmayi sever

Sevmedigim yonleri;
Hic romantik degilfir
Hic surpriz yapmaz
Ailesine laf soylrtmez
Ev islerine cok yardim etmez
Hamileyim ama esim yorgundur demez

Beni kirdiginda gonlumu almaz

hangi birinden bahsetsem ki... bencil, ailesine düşkün, kendi çevresinden başkasını önemsemez, maddiyatını anlatmayı sever, hamile olduğum ve bu hamileliği uzun tedavi sürencinden sonra elde etmemize rağmen kıymet bilmez, bir kere nasılsın diye sormaz, hafta sonu yorgunsam uyuyorsam yemediğim laf kalmaz, temizlik yapılmamışsa hiç susmaz söylenir, bari bana bunları söyleyen adam çıkarttığı pijamasını katlamayı bilse, bilmez.. kendini beğenmiş, ukala ve en sevmediğim yönü bencil olması, annesinin burnu aksa dünya durur koştur koştur gideriz yanında kalırız saatlerce karnım burnumda olmama ve rahat oturamadığı bilmesine rağmen gece yarılarına kadar hizmet et, çay getir, meyve götür, ama benim ailem ya da arkadaşlarıma bi geçmiş olsuna gidilecekse genelde gidilmez çok nadir de olsa gidilirse de burnumdan gelir.. 1günümü özet geçeyim size, sabah 6 da kalkarım evin içinde dolaşıp hazırlanırım bu adam kalkar ne günaydın ne bişey surat 5 karış, giyinir çıkar, asansöre biner ne bi kapı tutmak ne bi önce bayanlar kibarlığı hiçbişey yok, inerken de karım arkamda kapıyı tutayım bari demez kendi çıktı arkadaki umrunda değil, ha oldu da şaş kaza ben ondan önce indim asansörden arabaya gittim bekliyorum, kar yağmur fırtına farketmez arabanın kapısına gelene kadar kapılar açılmaz yani ben bekliyorum ıslanıyorum üşüyorum umrunda değil.. ya belki basit şeyler ama önemsenmemek görmezden gelinmek çok kötü bi durum, evliliğimizin başından beri kaç kere boşanma aşamasına gelip birbirimizi seviyoruz düşüncesiyle yeniden barıştık ve şimdi bi bebek bekliyoruz.. bebek evliliği düzeltir diyorlar ama bu adamın kişiliği bu bencil bi insan bu düzelecek bişey değil... iyi taraflarına gelirsek günümüz geçiyor işte bana şöyle de bi güzellik yaptı diyeceğim aslında var beni 2 kere yurtdışına tatile götürdü hakkını yememek lazım tabi her seferinde yüzüme vurdu bunu.. bi umut düzelir diye bekliyorum şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…