- 22 Kasım 2020
- 6.466
- 91.807
- 498
- 32
- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Evet onlardanizher sene ev alan Almancılardan mısınız:)
her sene ev alan doktor müşterimi bir de yurtdışında yaşayan Tükleri asla unutamıyorum :)
Almancı deyimini sakın yanlış anlamayın kötü manada kullanmıyorum :)
Mesela hangi markalarbazı markalar çok abartıyor
yerli üretim butik tarzı yerler var 1000-1500 tl aralığında
çok memnunum
Seneye bana bir yazlık alır mısınEvet onlardaniz
Severim ben emlağı
Kendim de zamaninda aldim, ama şimdi alamam
Param yok param alamam dedim ya artikin baya fakirlestimSeneye bana bir yazlık alır mısınhıdır geçen sene vermedi de
1+1 de olur 3+1 istemiyorumParam yok param alamam dedim ya artikin baya fakirlestim
Mesela hangi markalar
Evet onlardaniz
Severim ben emlağı
Kendim de zamaninda aldim, ama şimdi alamam
evden ne beklediğinle de ilgili bişey bu.Elbette varlıklı aileden gelenlerden ve iş insanlarından bahsetmiyorum. Memur olan ya da özel sektörde çalışan birçok tanıdığım kısa sürede ev sahibi oldu. Yıllardır çalışıyorum maaşımda asgari ücretin üzerinde fakat hiç harcamayıp yıllarca biriktirsem bile (ki bunun mümkünatı yok) asla ev sahibi olunamıyor. Bir yerde yanlış mı yapıyorum, ticaret yapmadığım için mi yoksa birikim yapmanın farklı yolları mı var artık hiç şeyden haberim yokben anca sabah 8 akşam 5, fikirlerinizi alırım dostlar
Merhaba banka ne kadar kredi verdi acaba?evden ne beklediğinle de ilgili bişey bu.
biz istanbul dışı bi yerden 45 yıllık bi daireyi 2 milyona aldık, içinde masraf yok, bizim beklentilerimize uyacak şekilde yapılı içi.. kelepir denir sanırım buna... 1 milyon peşin ödedik, 1 milyon kredi çektik.. karıkoca çalışıyoruz, kızımız kreşte, evimize henüz geçmedik kiradayız. 34 bin kredi ödüyoruz, 10 bin kira ödüyoruz, 9 bin tl kreş ödüyoruz. aylık gelirimiz 75 bin tl.
1 milyon istedik, 1 milyon verdiMerhaba banka ne kadar kredi verdi acaba?
Ev alma treni kacali cok oldu. Artk ev almak mumkun degil. 2021 in ortalarina hadi ittirerek sonlarina dogru alanlar kardalar. Orta duzeyde maas alan 2 insanin biri maasini kredi koyup digeriyle ev gecindirilirdi. Simdi 2 maasla insanlar zorlaniyolar.Elbette varlıklı aileden gelenlerden ve iş insanlarından bahsetmiyorum. Memur olan ya da özel sektörde çalışan birçok tanıdığım kısa sürede ev sahibi oldu. Yıllardır çalışıyorum maaşımda asgari ücretin üzerinde fakat hiç harcamayıp yıllarca biriktirsem bile (ki bunun mümkünatı yok) asla ev sahibi olunamıyor. Bir yerde yanlış mı yapıyorum, ticaret yapmadığım için mi yoksa birikim yapmanın farklı yolları mı var artık hiç şeyden haberim yokben anca sabah 8 akşam 5, fikirlerinizi alırım dostlar
Kalan 20 binle nasıl geçiniyorsunuz?evden ne beklediğinle de ilgili bişey bu.
biz istanbul dışı bi yerden 45 yıllık bi daireyi 2 milyona aldık, içinde masraf yok, bizim beklentilerimize uyacak şekilde yapılı içi.. kelepir denir sanırım buna... 1 milyon peşin ödedik, 1 milyon kredi çektik.. karıkoca çalışıyoruz, kızımız kreşte, evimize henüz geçmedik kiradayız. 34 bin kredi ödüyoruz, 10 bin kira ödüyoruz, 9 bin tl kreş ödüyoruz. aylık gelirimiz 75 bin tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?