Ev aldık ama çok pişmanız

Bu üst komşu sorunu bir tek ben de var sanıyordum. Evime taşına 5 ay oldu üstteku kadın canımdan bezdirdi. Gürültü, örtü sirkeleme, sigara külü, balkonumu kapatacak kadar aşağı çarşaf serme, pencere önünü silme bahanesiyle aşağı su dökme ne ararsan var. Ocak ayında gidip nazikçe uyardım orta yolunu bulalım dedim kadın kapıdan kovmaktan beter etti. 2 ay geçti dayanamadım yönetime şikayet ettim. Akşamına kadın kapıma dayandı siz nasıl şikayet edersiniz diye ama bağıra çağıra kapıyı eşim açtı buna rağmen nasıl bağırıyor bina inliyor. O gün anladım bu kadın terbiyeden anlamıyor. Artık ben de onun yaptığını yapıyorum. Elimde sopa sabah 8 de başlıyorum vurmaya. Balkonda gördüğüm an örtü falan sirkelediğini bas bas bağırıyorum. Bıktım çünkü çözüm olur mu bilmiyorum ama benim sinir stress sahıbı olacağıma o olsun.

bence çarşafı sizin balkonunuza taştığında yakın bir sigara, tek tek üstünde sigara söndürün o çarşafın. ulaşabildiğiniz her yerine yapın bunu o çarşafın. veya bir makas alıp kesin mesela. ciddiyim. pislikleri sizin balkonunuza geldiğinde süpürüp bir küreğin içine doldurun onun kapısının önüne atın. gürültü yaptığında sürekli sopayla vurun. becerebiliyorsanız yukarıya yani onun balkonuna doğru pis su falan dökün. bişey dediği zaman da seni uyarmıştım, balkonuma kadar çarşaf serersen sonucuna katlanırsın, yakarım çarşafını. balkonuma pislik dökersen hepsini senin kapına atarım. o bağırıyorsa siz de bağırın böyle insanlarla karşılaşınca dinsizin hakkından imansız geliyor kafasındayım hep. hak ettiği biçimde davranın madem insan değil.

balkonunu yıkarken bile insan dikkat eder o su aşağı taşmasın, balkon giderinden gitsin diye. illa örtü silkelenecekse balkonun içine silkelenir sonra süpürülür çöpe atılır.

Valla aynı kafada birilerinin olduğunu bğlmek

Valla aynı kafada birilerinin olduğunu bilmek ne güzel. Bugün sofrasını sirkelerken videosunu çektim utanacagı yerde bas bas bağırdı beni polise şikayet edecekmiş ardından site yönetimini aradı sesini duydum ardından ben aradım durumu anlattım tabi. Sonra eşi eşimi aramış güya karısıyla konuşmuş bir daha yapmayacakmış. Ama inat ettim ben de bu kadın ya adam olacak ya defolup gidene kadar peşini bırakmayacağım.

video çektiğinizi nerden biliyor? keşke söylemeden yapsaydınız. veya gördü mü sizi çekerken de gördünüz? direkt site yönetimine delil olarak verirdiniz ayrıca olası bir şikayet durumunda (polis vs) o çektiğiniz videoları kanıt olarak verebiliyorsunuz.
neyse en azından eşi arabulucu olmaya çalışmış
yapabiliyorsanız ona belli etmeden video çekmeye devam edin bence. sizin alanınızı işgal edecek şekilde çarşaf astığında da çaktırmadan çekin.
mesela bizim etraftaki apartmanların balkonlarında çamaşır ipi yok. muhtemelen çamaşırla alakalı komşular arasında sorun çıkmasın diye inşaat aşamasında bunu yapmamışlar.

Evet videoyu çekerken gördü zaten. Biz 5e çamaşır sermek için demir yok aslında sonradan taktırmışlar maalesef. Kanunen elimde çok koz var aslında. Ama eşim çok mülayim biri onu üzmek istemiyorum. Ama yukarıdaki kadının da peşini bırakmaya niyetim yok kabusu olacağım onun

bizim balkonda da yok öyle bir demir ama üst kat falan sonradan alıp takmış, biz de alıcaz mecburen, çamaşır telinde zorlanıyoruz zira kuruturken. çarşaf, perde, kilim gibi şeyleri asmak için özellikle. ama tabii alt katı taciz edecek şekilde asılmayacak onlar, sorun yaratmaya lüzum yok.

ev alma komşu al ...Allah yardımcınız olsun keşke biraz araştırma yapıp acele etmeseydiniz ..

ev alma komşu al ...Allah yardımcınız olsun keşke biraz araştırma yapıp acele etmeseydiniz ..
Evim Toki de kura usülü yeri belirlendi. Koca binada tek bir manyak var o da beni buldu. Ama artık takmıyorum çünkü onun yaptığını ona yapıyorum sonra da oturup kahvemi içiyorum o yukarıda sinir krizi geçirirken. Diğer komşulardan duydum benden önce 6 komşu ile kavga etmeyi becermiş. Akıl hastası yani. Bağırıp çağırınca millet ses etmemiş bu zamana kadar. Ama sert kayaya çarptı haberi yok. Muhtemelen bir kaç kere daha sinir krizi geçirecek çünkü zevk almaya başladım valla inşallah hemen gitmez

Biz de şimdilik tokideyiz. Üst komşu görgüsüz. Halını filan yıkıyor su yağmur gibi akıyor, camlar ne halde. Bir deli şeytan diyor çek halıyı düşsün yere ama korkuyorum. Buranın insanları çok agresiv, kavga dövüş çıkmasın. Gidip bir şey demenin de anlamı yok zaten insan olsa öyle şeyler yapmaz. İnsaf bari bir azcık sık. Balkonu da yıkıyor suyu akıyor bizim balkona

Eğer yönetici varsa ona belirtin en azından genel bir duyuru yapsın. Bu tür insanlara başıma bela olur korkusuyla kimse ses etmiyor zaten, bu yüzden bunlar da bildiklerini yapıyor. Dün yağmur yağdı mesela genelde yağmur yağınca su döker gizli gizli. Elimde telefon bekliyorum valla görüntü almak için.

Aaa benim tasindigim yeri siz mi aldınız diyesim geldi?
Benim de aynıydı taşındım dayanamadım.
Çünkü yapamam sizin gibi ama içim soğudu benimkine yapılmış gibi.
O çarşaf manzarasından balkonumda oturamiyordum.
Bı kere cam balkona sıkıştırdım anlamadı da.
Çünkü o çarşaf 24 saat kuruyacak.
Ben seriyorum iki kat yaptığım halde iki saate kuruyor.
Toz olmasın diye alıyordum hemen içeri.
Sofra bezi silkelerken yakaladim uyardım.
Alt komşu bana bağırdı diye ağlayıp yaygara yapmıştı binada.
Halbuki ben kibarca uyarmistim.
Böylelerine kibarlık sökmüyör.
Daha da çirkef oluyorlar.
Sopayı gostereceksin demekki.

Aynen öyle anladığı dilden konuşuyorum. Ve her gün başka bir manyaklığını öğreniyorum komşulardan. Ben ve benimki iyi niyetli komşuların intikamını alacağım bu kadından hiç merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…