Ev aldık ama çok pişmanız

evi satın uğraşmayın

Ben de koridorda tepinerek yürümeyi deniycem alt komşu gelip parke yaptırın yarısını biz karşılıcaz derler diye bi umut

bence eve daha fazla yatirim yapmayin,
cok acele etmissiniz,
bu tarz durumlarda evde bir sure yasadiktan sonra masraf isine girismek daha iyi oluyor, hem fikrin degisebiliyor hem de boyle durumlar sebebiyle cayma durumu olusabiliyor.

yerinizde olsam hic bir sey yapmadan bir sure evde otururum.

Kaç gündür ağlıyorum paramız boşa gitti, kendi evimiz de uyuyamıyoruz. Satmaya kalksam müşteri geldiğin de sesleri duyarsa kaçar gider. Kimse gürültü dinlemeye para vermez.
Canim forumda boş boş gezerkez başliga denk geldim okuyunca eşim iç dekorasyon isiyle ugrasiyo ona sordum icten cam yunuyle yalitim yapilirsa sorun kalmazmis tavani bitmiş hali 6 bucuk 7 cm asagi cekermiş ama

Canim forumda boş boş gezerkez başliga denk geldim okuyunca eşim iç dekorasyon isiyle ugrasiyo ona sordum icten cam yunuyle yalitim yapilirsa sorun kalmazmis tavani bitmiş hali 6 bucuk 7 cm asagi cekermiş ama
Taş yunu de olabilir telefonla arayip sordum tam aklimda tutamadim

Gayette anlayisli davranmissiniz yapici davrandiginizi düşündüm ben. Ama onlara da diyecek yok 5 çocuk düşünemiyorum

Kesinlikle benim evim en üst herkes yok yazın sıcak kışın soğuk olur dedi öyle aşırı derecede bir eksisjni görmedim gürültüden iyidir kafam rahat en azından rutubet olayı olmadıktan sonra

allah gerçekten herkese hayırlı komşu versin benim ev sahibim altımda oturuyor. yeni taşındık. kendileri yaşlı, sessiz sakin insanlar. 1. ayımız dolduğunda yok terlikleriniz ses yapıyor, yok kapılarınızı hızlı kapatıyorsunuz, vay efendim yere bişeyler düşürüyorsunuz bilmem ne diye uyardı. tamam teyzecim dedim saygı duydum, terlikleri değiştirdim, kapılara dikkat etmeye başladık. konuşma sesimizi bile belli saatten sonra ayarlamaya çalışıyoruz ki duvarlar ipince, bütün özel hayat ortada ve bu binayı yapanların suçu. 2 aydır burada oturuyoruz. 2 haftadır torunları geliyor torunlar da küçük çocuk. evin içinde dört nala koşturup duruyorlar. ne fena sesmiş bu koşma sesi ya. şu an çocuklardan birinin ayağında hatta ayakkabı var sanırım, saklambaç oynuyorlar. ev geniş tabii. bütün gün çalış, akşam dinlenme saatinde de çocuk koşması çek, vallahi ne güzel hayat. ki alt katımdalar, üstümde olsalar daha çok ses gelirdi. onlar koştukça bina sarsılıyor. ama beni asıl rahatsız eden çoluk çocuk falan değil hanımlar, ev sahibinin yaşından başından utanmadan iki yüzlü davranması. bizden 2 tak tuk geldi diye kapıma kadar gelip beni uyaran, gece 2'de başka kattan gelen sesi benden sanıp tekrar uyaran insanlar söz konusu kendi torunları olunca üstte altta insan var, evin içinde bu saatte neden çocuk koşturur, hadi koşuyor neden ayakkabı ile koşar maşallah bunları hiç düşünmüyor. bu ne bencilliktir? her ay dünyanın parasını dökeyim avcuna, 2 tak tuk geldi diye laf etsin, çocuklar gece 12lere kadar dört nala koşsun onları duymasın. tek duam şu torunların ayda alemde bir gelen tipler olması. ara sıra olunca neyse ama sürekli geleceklerse bizim de işimiz var. gerçekten hanımlar, hadi çocuk derim, pandemi derim, koşar koşar yorulur derim ama bu iki yüzlülük için diyecek laf bulamıyorum. ben allaha havale ediyorum ve bundan sonra ben de fazla dikkat etmeyeceğim, sadece gece 12den sonra dikkat ederim ki bu alışkanlığım zaten vardır, mezara da götürürüm sorun değil ben insanlığımdan vazgeçmem. ben yaşlılar diye gün içinde bile dikkat ediyordum, bundan sonra yok.

Kesinlikle benim evim en üst herkes yok yazın sıcak kışın soğuk olur dedi öyle aşırı derecede bir eksisjni görmedim gürültüden iyidir kafam rahat en azından rutubet olayı olmadıktan sonra
biz senelerce en üst katta oturduk kiracı olarak, anneannem hala aynı evde oturuyor. izmirdeyiz. sıcak konusunu ara katta hiç deneyimlemedim, hava sıcakken her yer sıcak zaten bana göre ama çok da abartılacak bir konu değil bu. kışın ara katta komşular yakmayınca yine soğuk oluyor. binada mantolama vs yoksa yine soğuk oluyor zaten. soğukmuş sıcakmış gerçekten o kadar değil bence de. hani soğuk havada en üst kat kutup, ara kat güney sahilleri gibi bir benzetme yok. 3-4 derece değişir en fazla. gürültüden bin kat iyidir.

Dinsizin hakkından imansiz gelir derler ya aynen oyle sizin yüzünüzü yumuşak bulurlarsa iyice arsizligi ele alırlar sesleri çıktımı alın bı fırça sobasini vurun tavana gücünüz yetene kadar bak bakalım bı daha yapıyorlar mi

Kabahatler kanununa göre komşuyu gürültü ile rahatsız etmenin cezası 4000 falan.
Arayın polisi yesinler cezayı ortada sorunlu komşu kalıyor mu bir bakın.
Muz cumhuriyeti gibi gücü yeten yetene.
Ne demek istemiyorsan gidersin.
Sen git o zaman!

Son ses müzik açın , rahatsız olurlar heralde ,
Siz gürültü yapmayın ,bende müzik açmıyım deyin..
Kimsenin evinede parke falan yaptırmayın ne münasebet.
Hertürlü artık gıcık kapmışsınız,satın gitsin.illa bir alıcısı çıkar.

Şimdi üst kat komşuyu savunacak olan grup da gelir kesin.Ne zaman böyle konular açılsa hemen ne yapsın yani yürümesin mi çocuğu koşmasın mı diye laf kalabalığı yapanlar.
Anlamıyorum gerçekten bi çocuk biz de mi var ya da komşu.Avrupada çocuk yok mu?Ya da komşu.Haa bu arada avrupada herkes sıfır evde mi oturuyor 40 50 yıllık evlerde oturuyor.Şunu kabul edelim artık bu konu sadece görgü kültür ve birbirine saygı ile alakalı.onlarda bizde çok yok.Çünkü toplum olarak atarlıyız inatçıyız yanlışımızı kabul etmeyiz.Kadıncağız tüm iyi niyetiyle gitmiş öneri bile sunmuş karşıdaki insan saygılı ve gerçekten çaresiz mahcup olsaydı iyi niyet gösterirdi çıkın gidin demezdi.Eminimki inatla daha da fazla gürültü yapmaya başlamıştır.Bizim eğitilmeye ve başkalarının alanlarına saygı duymaya daha çook ihtiyacımız var.

Tamam ev almaya karar verdiğimiz zaman alt üst yan komşuların bi kapısını çalacağız anlaşıldı

ama demek ki evden kaynaklanıyor

yani alt katınız da size gelmiş ama gürültü yok olağan yaşam

muhtemelen üst kattaki de öyledir

esasen çözüm yok galiba

gece tuvalete kalkıyorlar topuklarını vuruyorlar vs gibi yorumlar da var

kimse gece tuvalete kalktığında alttaki de kalksın diye topuğunu vurmaz ki o kişinin yürüyüşü

hep yazıyorum üst kattaki yürümesin mi yavaş yürüsün deniyor da yavaşı o işte

gece 3 te uykulu halimle tuvalete gidişim en minnoş yürümemdir

biraz hatta fazlaca tolore etmek gerekiyor zira özellikle evlerin sessiz olduğu gece saatlerinde en ufak bir ses bile yankılanıyor

Bu tarz komsunun tek cozumu tasinmak. Kavga da etseniz polis de cagirsaniz cozum olmuyor tecrubeyle sabit. Arsiz insanla ugrasilmaz cunku. Ben de sabirla tasinacagim gunu bekliyorum Allaha havale ettim, bazen beddua da ediyorum ne yalan soyliyim

Valla sizi o kadar iyi anlıyorum ki, buna benzer bir sorunu biz de yaşamıştık.İnsanın hayatı zindan oluyor çünkü elinden bişey gelmiyor.Bu durumda eğer mümkünse siz de evi satın derim evet zor bir karar masraf da var ama o masrafı da katıp satmaya çalışın o bir çözüm değilse de artık mecbur katlanacaksınız..

Daha detaylı bilgi verirmisiniz lütfen ben ben zabıtayi aradım defalarca gelmediler.Jandarma bölgesindeyiz aradım gürültüye gelmiyoruz dediler.Gelin dinleyin lütfen oturamıyorum evimde dedim tutanak falan tutun bende onla savcılığa gidiyim dedim yok gelmediler.Zabıta git savcıya çık gerek görürse o da ses ölçüm cihazı takılır dedi...Savcılığa gidersem hiç ciddiye alınmam gibime geliyor lütfen detaylı anlatirmısınız.5 senedir çekiyorum ben

e-devletüzerinden cimere başvuruda bulunabilirsiniz.para cezası ile karşı karşıya kalacaklarına dair bir uyraı aldıklarında sesi azaltıyolar.bnunla ilgili konu açtım.takip edebilirsiniz.
bu arada asma tavan olayını bizde araştırdık.hem pahalı hemde inşaat pisliği olacak ve çözüm olamayacağına dair bilgi aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…