hayırlı olsun tek derdiniz bu olsun inşallah ne diyeyim ben 13 yıllık evliyim bırak sıfırı 50 yıllık ev olsun benim olsun razıyımm
herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.sadece epey üzüldüm eşimin ailesi akrabaları eskiymiş filan dediler çok üzüldüm hevesimi kaçırdılar resmen .
Hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla, huzurla oturmayı nasip etsin, hiç hevesiniz kaçmasın, profilinize göre İstanbul'da yaşıyor görünüyorsunuz, bu zamanda İstanbul'da ev sahibi olmak kolay mı? İsterse ev 50 yıllık olsun, siz alınterinizle kendi çabalarınızla yuvanızın sahibi olmuşsunuz, ağız tadıyla oturun inşaallah, öyle hısım akrabanın söylediklerine de kulak asmayınherkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.sadece epey üzüldüm eşimin ailesi akrabaları eskiymiş filan dediler çok üzüldüm hevesimi kaçırdılar resmen .
Aksoydaki ev dimi? :)Bir önceki oturduğumuz ev 1970 yılında yapılmıştı. Hayatım boyunca oturduğum en güzel, en sağlam, en kullanışlı evdi. İki sene önce evlenince mecburen taşındık. Hala önünden geçerken içim gider. Bu arada biz çıkınca ev sahibi 320 milyara sattı 1+1 evi. 40 küsür yıllık ama hala oldukça değerliydi. Evin değeri yaşıyla orantılı olarak düşmüyor ki.
Bence bosuna canını sıkıyorsun. 17 yıllık bına eskı bına sayılmaz 10 yıl sonra. Bızde 2 yıl once 3 yıllık ev alcık, borcu bıttıgınde 13 yıllık olacak. Yatırım yatırımdır, ev her zaman satılır. Ayrıca ev eskı bıle olsa hatta 30 yıllık bıle olsa o evde arsa payınız var. Herseyı gectım belkı 5 sene sonra sıkılacaksınız o evden ve satacaksınız. Kredıyle alınan ev de satılabılıyormerhaba arkadaşlar
Eşimle ev aldık ama malesef hiç mutlu değilim ev 7 yıllık içime dert oldu 10 yıllık banka kredisi ile aldık acaba hata mı ettik diye düşünüyorum.10 yıl sonra borcu bitince ev 17 yıllık iyice eski bina olacak satamazsak diye üzülüp duruyorum.çok moalim bozuk .ailem iyi yaptın iyiki aldınız diyo ama hala çok üzgünüm içim sıkılıyor .
Hıhı, çok sevimliydi image ya.Aksoydaki ev dimi? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?