ev aldık

herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.sadece epey üzüldüm eşimin ailesi akrabaları eskiymiş filan dediler çok üzüldüm hevesimi kaçırdılar resmen .

kira öder gibi mülk sahibi olmuşsunuz...bence pişman olmayın...
yeni evler çok uçuk fiyatlarla satılıyor

Ben 20 yillik binada oturuyorum istanbuldayım binamizin disi kaplama ayretten icten be distan isi yalitimi var
Ankastre mutfak hepimizin laminatli asma tavanli oldukca büyük evimiz
yeni evlere kiyasla sadece camlarimiz uzin degil fakat kaplama yapilirken gundeme geldi diyattan dolayi yaptirmadik
yazin yei bir ev daha alicaz daha merkezi 1 aydir evlere bakiyoruz küçük kucuklugunden ziyade ne bilim fayanslar laminatlar kapolar birbiriyle uyumsuz bende dert edindim evime doyamadim diye derr yaniyorum buara suanda 1000 lira kira kira getirisi var evimin satmayi dusunmuyoruz
demem o ki cok bosuna uzuyorsun canini

Soyle ornek verim muhitimden 10yil once ev aldim 40.000e 4 yil once baska bir dairem vardi ona gecim aldigimi kiraya verdim suan muhtemelen 14yillik falan ve 200.000tl ediyo cunku kentsel donusum var bi anda parladi semt kârım ortada
Dusunmyin bence boyle seyleri

Benim oturduğum ev 40 yıllık
Bırakıp yeni eve taşınırken 40 defa düşünürüm
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

Evin değeri eskimekle pek düşmez önemli olan muhittir
Oturduğum ev 45-50 yıllık 1400 lira kira ödüyorum evin heryeri yamuk perdelerin bi ucu havada duruyo
Almaya kalksam 600 bin ediyo

Sen muhitine bak buarada hangi şehirdesin?

Hayırlı olsun eviniz
Boşa dert ediyorsunuz
Prim yapan evin yaşı değil muhitidir
Misal Şişli'deki binalar en az elli yıllık ancak 400 milyara 2+1 bile alamıyorsunuz
Dert etmeyin güle güle oturun

herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.sadece epey üzüldüm eşimin ailesi akrabaları eskiymiş filan dediler çok üzüldüm hevesimi kaçırdılar resmen .
Hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla, huzurla oturmayı nasip etsin, hiç hevesiniz kaçmasın, profilinize göre İstanbul'da yaşıyor görünüyorsunuz, bu zamanda İstanbul'da ev sahibi olmak kolay mı? İsterse ev 50 yıllık olsun, siz alınterinizle kendi çabalarınızla yuvanızın sahibi olmuşsunuz, ağız tadıyla oturun inşaallah, öyle hısım akrabanın söylediklerine de kulak asmayın

Eviniz içinize sinmişse neden borcu bittikten sonra satmayı düşünüyorsunuz?
Rabbim huzurla oturmayı nasip eylesin.

Önemli olan içinize sinmesi , kimseye kulak asmayın..
benimde erkek arkadasım sıfır bir ev aldı ama büyük konusmayayım ama o evde yaşamak istemiyorum, yaşamak istediğim bir site var burda 5 yıllık bina ve onun sıfır evinden 40 milyar civarında pahalı..
Ona bazen ima ediyorum pek oralı olmasada ordakini sattırıp ,aradaki farkı da ben verip istediğim yerden aldırma gibi bi niyetim var:)

25 yıllık baba evinden çıktım sıfır eve taşındım,şimdi sorsan hala isterim o evi ,babam satıyor şimdi ,sıfır daire parasına gidiyor o muhitteki eski evler.epey kar ettiler ,hatırlıyorum da 70 milyona almıştık . Yani 70 tl şuanki para ile.

Aman iki göz odan olsun , kendi evin olsun

1.5 yıl önce bizdé ev aldık. aldığımız ev 37 yıllık. Benden büyük:)) hiç aklıma gelmedi ev çok eski diye. Planını çok beğendim daha da önemlisi şehrin merkezinde. Benim için önemli olan da buydu. Allah hepimizin yuvasına sağlık ve huzur versin. Gerisi boş...

İnsanlar başımı sokacak evim olsunda ne olursa olsun diyor siz alt tarafı 7 senelik ev almışsınız üzülüyorsunuz sonuç olarak sıfır ev alsanz daha uzun süre ödemek zorunda alacaktınız neredeyse aynı mantığa çıkacaktı borcu bitene kadar belki o kadar olacaktı yaşı da. Binanın yaşını boşverin içi güzelse kullanışlıysa sorun değil. Bizim oturduğumuz bina 1970 yapımı birkaç sene önce üstümüzü satın aldılar, birkaç ay öncede alt kata biri taşındı satın alıp önemli olan ev sahibi olabilmek bu zamanda ev alabilmek kolay değil. Evim merkezi, kullanışlı insanlar ev alırken pek de buna bakmıyor.

Aksoydaki ev dimi? :)

Şükredin ev sahibi olmuşsunuz
10 yıl sonra satmak için mi aldınız evi

Bence bosuna canını sıkıyorsun. 17 yıllık bına eskı bına sayılmaz 10 yıl sonra. Bızde 2 yıl once 3 yıllık ev alcık, borcu bıttıgınde 13 yıllık olacak. Yatırım yatırımdır, ev her zaman satılır. Ayrıca ev eskı bıle olsa hatta 30 yıllık bıle olsa o evde arsa payınız var. Herseyı gectım belkı 5 sene sonra sıkılacaksınız o evden ve satacaksınız. Kredıyle alınan ev de satılabılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…