- 10 Nisan 2013
- 1.148
- 1.606
- 333
- Konu Sahibi melekfatma
-
Uuuuuuuuvvvvvv bu ne?Eki Görüntüle 1866594 Delonghi kullanıyorum.Ekte görseli var çok ama çok memnunum.Fiyatı da 400 civarında.
hangi marka olursa olsunEvet arkadaşlar bir ütüye ihtiyacım var fakat tecrübesizim hangi marka almam gektiği konusunda bir derdim var.10 yıllık tefal marka ütüm var fakat epey eskidi ve düşürdüm birkaç kez.400e kadar limitim var fazla para verecek durumum yok açıkcası ve alıpta pişman olmak istemiyorum internetten araştırdım ara karar veremedim ve bana çok büyük bir dert oldu çünkü beğenmezsem bidaha ütü alacak param yok malesef.Lütfen ütüsünden memnun olan arkadaşlar yardım edin hangi marka ?
bende hem philipsin ütüsü var hem de tefali kazanlı ütüsü. her seferinde bir çamaşır için kazanlıyı çalıştırmayayım diye normalden de almıştım.
philips çok kullanışlı ve güzel. bu ütülemedi kazanlıyı açıyim derdim olmadı daha. haliyle diğerini hiç kullanmadım tefali
http://www.hepsiburada.com/philips-...k-kapanma-ozellikli-buharli-utu-p-EVTRNCTE168
çok memnunum tavsiye ediyorum.
philipsin azur serisi çok iyi diyolar işte malum ütüsüz giymiyorum eşimde öyle pantolon gömlek ee büyük kızında okul kıyafetleri hep ütülenir ee küçük kızında mikroplar ölsün diye ütülenir çarşaftır şudur budur anlıyacağınız bir donumu ütülemiyorum o yüzden hem uygun fiyat arıyorum hemde memnun olanların fikirlerini istiyorum pişman olmamak için.Eğer iyi çıkmazsa eşim laf eder biliyorum malesef sen aldın der kafamı yer.bütün gece ütü meselesini düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?