- 10 Nisan 2013
- 1.148
- 1.606
- 333
- Konu Sahibi melekfatma
-
pembesu canım benim girdim baktım çok güzel görünüyor bide bu var ikiside çok hoşuma gitti açıkcası
Ben çarşaflarımı ütülemem ? Hakkaten çarşaf niye ütülenir kiphilipsin azur serisi çok iyi diyolar işte malum ütüsüz giymiyorum eşimde öyle pantolon gömlek ee büyük kızında okul kıyafetleri hep ütülenir ee küçük kızında mikroplar ölsün diye ütülenir çarşaftır şudur budur anlıyacağınız bir donumu ütülemiyorum o yüzden hem uygun fiyat arıyorum hemde memnun olanların fikirlerini istiyorum pişman olmamak için.Eğer iyi çıkmazsa eşim laf eder biliyorum malesef sen aldın der kafamı yer.bütün gece ütü meselesini düşündüm.
Çünkü makinede kırışıyor dümdüz olmalı benim çarşaflarım anemden dayak yerim sonra bacımBen çarşaflarımı ütülemem ? Hakkaten çarşaf niye ütülenir ki
OffffÇünkü makinede kırışıyor dümdüz olmalı benim çarşaflarım anemden dayak yerim sonra bacım
Hangi serisi canım kodu nedir?Tefal de philips de kullandım.. philips azur serisi derim kesinlikle.. 3 yıldır ilk aldığım günkü gibi ütüm ve biz de ütü hiç bitmez
Kesinlikle Philips Azur ..
Ütüde philipstir, başkasına bakma bile.
Aynen model çok :) Fiyat aralığın ne ise ona göre bakarsın hepsi iyi bence...Philipste o kadar çok ütü çeşidi varki canım başım döndü sanki.Hangi seriden almalıyım sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?