Ev aletleri konusundaki sıkıntım

pembesu canım benim girdim baktım çok güzel görünüyor bide bu var ikiside çok hoşuma gitti açıkcası

Kuzenim almıştı bundan, hiç memnun kalmadı. Sanırım bütün kumaşları ütüleyebilmesi için düşük bir derecede ısınıyormuş sürekli o da pamukluyu falan açmaya yeterli olmuyormuş. Parasına asla değmez deyip lanet ediyordu.
Ben de Philips Azur kullanıyorum çok aşırı memnunum. Hatta temizliğe gelen abla bile ütüne bayıldım,harika açıyor kırışıklıkları demişti . Modeli üstekine benziyo ama ısı ayarlı olanı. Modeli Gc4870

Kesinlikle daha fazla para öde ama kazanlı al.
7 senedir kullanıyorum, 1 kez arıza çıkarmadı.
Ütü zamanını da kısaltıyor.
Benimki Tefal.

Ben çarşaflarımı ütülemem ? Hakkaten çarşaf niye ütülenir ki

Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim hepiniz fikir verdiniz gidip philips ve tefali mağazada deneyip orada seçim yapacağım başka markalara bakmıyacağım
çok yardımcı oldunuz..

Çünkü makinede kırışıyor dümdüz olmalı benim çarşaflarım anemden dayak yerim sonra bacım
Offff ben dayak yesem de ütülemem. Zaten yatagin üstünde örtü oluyo. Ne gerek var yani. Misafirlik olanlar zaten ütülü ve ayri yerde oluyo. Günlük kullanilan carsafi ütülemeyi hic anlamıyorum. Bu arada benim annem de ütüler

Tefal de philips de kullandım.. philips azur serisi derim kesinlikle.. 3 yıldır ilk aldığım günkü gibi ütüm ve biz de ütü hiç bitmez

Annemden öyle görmüşüm ve benim içinde alışkanlık olmuş canım .Bende yatsam dümdüz jilet gb olmalı içime sinmez yoksa benim .

Benim ütüm bu 5 senedir kullanıyorum harika bi ürün ama trde var mı bilmiyorum
Markası grundig

Tefal ve philips iyidir bizim evde pek ütü yapılmaz ama ütüm var indirimde 25 tlyemi ne almıştım gayet güzel ütülüyor ütü işte ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…