Ev alıcam diye oyalayan eşimde gelinen son nokta

110 bine eli yüzü düzgün ev varsa alın:KK51:siz çalışıyor musunuz?araba almadan birikim yapılmıyor mu?
Dedigim gibi görümcemler 120 ye gayet yeni bitmiş binadan aldılar.. ebeveyn banyosu dahil herşeyi dört dörtlük. Bi cam balkon yaptırdılar başka bi masrafta yapılmadı eve

Doğru da olabilir. Beni kandırıyor yazmışsın ama niye kandırsın dolandırıcı mı bu adam? Mantıklı geldi bana. Önce bi araba alırsın borcunu bitirirsin birikim yaparsın azdan çok olur. Birden 110 bin tl çıkarmakla az az biriktirmek aynı değil

Canım sizin geliriniz ne kadar? Aylık gideriniz yaklaşık ne kadar?
Canim şöyle söyleyeyim çektiği krediyi ödeyebilir yani eşim cunku bi dönem de baska birsey icin düsük miktar çekti ve cok zorlanmadık ek işe de gitti arada bir

Doğru da olabilir. Beni kandırıyor yazmışsın ama niye kandırsın dolandırıcı mı bu adam? Mantıklı geldi bana. Önce bi araba alırsın borcunu bitirirsin birikim yaparsın azdan çok olur. Birden 110 bin tl çıkarmakla az az biriktirmek aynı değil
Aslında eşim yapmayacağı şeyi de söylemez çünkü önceden umit bile vermiyordu. Burasi benm evim burdan asla taşınmam vs diyodu zamanla kendiside gördü gerçekleri. Evet dediginz gibi çok mantıkli🤗

O araba satilirsa yeni araba alinir, araba da kp uzerine aliniyor genelde. Ev var nasilsa diye onemsemiyor bence. Araba satilirsa o para da gider, ev de alinmaz.

50 bin tl 180 ay vadeyle 577 tl yapıyo aylık. madem hemen çıkmak istiyosun uzun vadeli ceksin. ara ödemeler yaparak fazla taksit ödeyerek falan erken bitirirsiniz krediyi.

biz 2017 Eylül'de ev aldik 150 bin tlydi su an 250 bin ediyo🤦 ankaradan aldık bizde.

75 bin tl cekseniz 180 ay vadeli 865 tl oluyo ödemesi. ben burda ödediğim faize değil ödeme kolaylıgina bakarim şahsen. aylık bin tl oderiz diyosaniz vadeyi ona göre ayarlayin. veya ara ödeme yapın veya kendinizi toparlayinca araba borcuna girin.

araba takas olacak da borcu bitecek de satılacak ev bulunacak falan coooooookkkkk uzun işler bunlar bence🙄

Kredi çekmeyi kafasına koyduysa ev alsın o zaman :bicak::bicak:
Hatta emin diye başlayan faizsiz ev alma sistemleri var. 🤷‍♀️

O araba satilirsa yeni araba alinir, araba da kp uzerine aliniyor genelde. Ev var nasilsa diye onemsemiyor bence. Araba satilirsa o para da gider, ev de alinmaz.
Yok asla kpnin üzerine yapmaz. İhtiyac durumunda bile (hastalk vs haric tabi,) vermiyor arabayi geçmişte kp ile yaşadıklarımızdan dolayı . Ama çok haklsınız

Back
X