Ev alma derdi part 2

Canım bende evlendim evleneli kv ile aynı apartmanda oturdum. Bide üste kvnin kv ve elti.. aile apartmanıydı taşınma gibi bir durum söz konusu bile değildi. Herşey bikaç ay içinde oldu şimdi onlara 100km uzakta oturuyoruz ayda bir falan görüşüyoruz

bütün bunlar sadece iyi niyet ve dualarla oldu..

2 tane alınca muteahhitten uyguna gelecek şimdi çok zor işte.. eşinizi ikna edeceksiniz istemiyorum huzur istiyorsan yapma diyeceksiniz..

Daha yeni evlisin seni baştan sindirmisler evlenmeden önce konuşulur nerde oturulacagi falan...kaderim diyip çekeceksin aksini yapacak cesaret yok sende ne yazık ki

Eşiniz ev kredisi çkecekse siz olmadan verilmiyo diye biliyorum. Biz de öyle oldu. Yalnız bizden kefil istenmedi belki ondandır

Semt degisti canim o bahanemide itinayla kaldirdilar. Simdi yeni yapilanan bi yerde ultra luks iki daire aliniyor hemde ayni katta. Bahane edecek hicbiseyim kalmadi ozellikle benim istedigim yetden luks daire aliyorlar gelin itiraz edemesin diye

Omur boyu çekeceksin yani. Bari aynı sitede olsun. İlla aynı katta mi olmasi lazımmış. Off allah kolaylik versin ne diyeyim

YOk hanimlar ev icin gitmişlerdi olmamis ben bagirip cagirmasamda bi şekilde ayaklarina dolasiyor. Simdilik askiya alindi birdahaki sefere kadar isyemedigimi her defasinda söyleyecem

Semt degisti canim o bahanemide itinayla kaldirdilar. Simdi yeni yapilanan bi yerde ultra luks iki daire aliniyor hemde ayni katta. Bahane edecek hicbiseyim kalmadi ozellikle benim istedigim yetden luks daire aliyorlar gelin itiraz edemesin diye
Bu cevaba çok güldüm aynısı 3ay önce başıma geldi şimdi karşı komşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…