Semt degisti canim o bahanemide itinayla kaldirdilar. Simdi yeni yapilanan bi yerde ultra luks iki daire aliniyor hemde ayni katta. Bahane edecek hicbiseyim kalmadi ozellikle benim istedigim yetden luks daire aliyorlar gelin itiraz edemesin diyehatırlıyorum eşin semtini de çok sevdiği için ayrılmak istemiyordu o zaman sen kolları sıva o semtte daha iyi bir ev bulmaya çalış.en azında uzak değiliz bak ama burası daha güzel diyerek ikna etmen kolay olur.sen bir kaç sokak dahi olsa uzaklaşmış olursun..
ÇIKIŞ YOK o vakit.ne desen olmazSemt degisti canim o bahanemide itinayla kaldirdilar. Simdi yeni yapilanan bi yerde ultra luks iki daire aliniyor hemde ayni katta. Bahane edecek hicbiseyim kalmadi ozellikle benim istedigim yetden luks daire aliyorlar gelin itiraz edemesin diye
İnsallah aynen.Bu kadar ayrılamayacakları oğullarını evlendirmeseler keşke bu aileler.
Ne yaşanası bir dünya olur o zaman!
İnşallah bi aksilik cıkarda bu da olmaz diyelim..
HAyir soyleyemiyorum esime soyluyorum kiyamet kopuyorAynı apartmanda oturmak istemediğinizi söylediniz mi ?
Laftan anlamiyor sanirim beni kaybetmeyi göze aliyor ama ailesinin sozunden yinede çıkmıyorSizin derdiniz uzakta yaşamak ev semt değil kocana doğrudan yakın yaşamak istemiyorum diyeceksin resti çekeceksin
Genelde kıyameti koparan taraf ben oldugum için bu bahane kabullenmek için yeterli gelmiyor bana. Hatırladım sizi, hamile olmanıza rağmen eşinize hizmette kusur etmiyordunuz. Fazla yumuşak baslisiniz. bir kere de siz kopartin kiyameti.HAyir soyleyemiyorum esime soyluyorum kiyamet kopuyor
Hamileyim dogumuma cok az kaldi bu sekilde nasil birakip gidicemO zaman kaybetme hissini tadacak
Dogru malesef öyleyimGenelde kıyameti koparan taraf ben oldugum için bu bahane kabullenmek için yeterli gelmiyor bana. Hatırladım sizi, hamile olmanıza rağmen eşinize hizmette kusur etmiyordunuz. Fazla yumuşak baslisiniz. bir kere de siz kopartin kiyameti.
Çocuk doğunca durum daha çok abartılacak ya önemsemeyip kapınızı kapatıp susacaksınız ya da sıkıntıya gireceksiniz yok hem kafam rahat olsun hemde istediğim olsn dünya öyle değilHamileyim dogumuma cok az kaldi bu sekilde nasil birakip gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?