Evet bina yeni ve yalıtımı var.Ust kat bence. Bina yeniyse isi yalitimi vardir. Bende ust kattayim disardan yalitim var ne soguk olur ev ne sicak.
terası yada balkonu da varsa rahat edersin bence.Evet bina yeni ve yalıtımı var.
Gönlüm en üstü almak fakat pişman olmaktan korkuyorum
ben solağım düşündüm de tezgahım sağda..ama bir sıkıntı yaşamdım..ne yalan söyleyim hiç dikkat etmemiştim daha evvel..bence alışorsın kriterin bu olmasın..diğer konulara odaklan..Yok solak değilim işte tezgah solda kalıyor,
Acaba zorlanırmıyım sol elimi kullanırken
Evet sanki öyle gibi,
Evet çok da fiyat farkı yok, 10 bin, en üst kat ebeveyn banyolu olduğu için daha pahalı.Tezgahın salı solu farketmez zamanla alışırsın. Hangisi içine sindiyse onu al. Ebeveyn banyosu çok rahat. Bi önceki evimde vardı. Normal banyoyu kullanmıyodum tertemiz kalıyordu. Çat kapı misafir gelse falan hiç sorun olmuyodu
Ay ne güzel siz karar vermişsiniz hayırlı olsun.Ben en üst katta oturuyorum. Yalıtımı var. Bütün kış doğalgazı 1de yaktım evde bebek var. Ev 23 derece civarıydı hep. Alt katta bebekli aile var. Onlar da sıcacık yapıyor evi. Alt katta birilerinin olması iyidir. Üst kat için ben de tereddüt ettim ama şimdi arakat falan istemem.
Sizde de tam tersiben solağım düşündüm de tezgahım sağda..ama bir sıkıntı yaşamdım..ne yalan söyleyim hiç dikkat etmemiştim daha evvel..bence alışorsın kriterin bu olmasın..diğer konulara odaklan..
Ay şimdi de güvercinler mi çıktıİlk evim üst kattı. Üstü catıydı.
Güvercinlerde kına geliyordu.
Helede yaz aylarında.Kokuları sesleri dahada çekilmez oluyordu.
Yalıtım yoktu. Çok üşümüş ve cok hasta olmuştum.
DimiBen çatı katı alıcam kendime tepemde tepinen kimse olmasın biri tepinecekse ben tepinirim gerekirse.
Yeni binalarda ses çok gitmiyo bildiğim kadarıyla ama komşudan dert yananları görüyosun en iyisi çatı katı. Biz de kocamla bakıyoruz çatı katı istiyoruz.Dimi
Biz değilde, kızım tepinebilir
eskidenmiş bence o en üst kat ucuz olur artık en üst katlar pahalı bence tercih edildiği için.Evet çok da fiyat farkı yok, 10 bin, en üst kat ebeveyn banyolu olduğu için daha pahalı.
Ebeveyn banyosu illa olsun demiyorum ama olursa da fena olmaz
parke varsa vardır diye tahmin ediyorum parkede biraz ses fazla çıkıyor hele terlik sesi :) kendin bile duyarsın.Dimi
Biz değilde, kızım tepinebilir
Ya bide özellikle catı katı daire isteyenlerde var, tıpkı sizin gibi, açıkçası üstümde oturacak komşuyu da görmedim nasıl insanlarYeni binalarda ses çok gitmiyo bildiğim kadarıyla ama komşudan dert yananları görüyosun en iyisi çatı katı. Biz de kocamla bakıyoruz çatı katı istiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?