Ev alma konusunda, acil karar vermem gerekiyor, lütfen öneri bekliyorum.

tezgahın sagda yda solda olması onemlı degıl alışılabılecek bır sey ama ara kat olması onemlı..

Kesinlikle en üst kat derim.
Çok rahat oluyor.
Ebeveyn banyosu falan da aşırı kullanışlı olacak
Ya biraz cesaret geldi, korkmayayım dimi üst kattan .
Diğer banyoda kızımın olur temiz temiz
Peki siz şuan üst katta mı oturuyorsunuz?
Isı olarak etkiliyor mu?

Yok solak değilim işte tezgah solda kalıyor,
Acaba zorlanırmıyım sol elimi kullanırken

Ya biraz cesaret geldi, korkmayayım dimi üst kattan .
Diğer banyoda kızımın olur temiz temiz
Peki siz şuan üst katta mı oturuyorsunuz?
Isı olarak etkiliyor mu?
her iki banyoyuda kullanırsınız yada baktınız 2 banyo kullanmak zahmetli geliyor temizlik vs birini ardiye bile olarak kullanırsınız :)

En üst katları hiç sevmem. Yazın cok sıcak kışın buz dolabı gibi olurlar.
Arakat al bence.

Bi arkadaş yorumunda ısı yalıtımı olduğu için sıcak soğuk etkilenmiyor dedi,
Of kafam karıştı iyice
4 tane en üst kat evde oturdum.3 tanesi dedigim gibiydi. 1 tanesininde üstünde çatı katı vardı depo gibi. Ve ısı yalıtımı vardi o biraz daha sıcakti kisın. Ama yazın cok sicak oldugu bir gercekti.
Evlerin içleri aynı mı?
Mesela banyoları yapılı mı?
Hanigsi daha bakımlı?
Banyolarında dolaplar var mı?
Hangisinin mutfak dolabı daha güzel?
Ben bunlarada dikkat ederdim.
Alınti yapmissiniz ama okumadim o kısmi yazdiysaniz k.bakmayin.

Benim annemin evide en üst kat ama onunda dedigim gibi bir depo var üstünde o halde bile cok soguk oluyor.

Mutfak kısmını tam anlayamadım ama bizim evimiz güney ve ara kat 2.kattayız ara kat olduğu için acayip sıcak oluyor kışın güzel de yazın yanıyoruz neyse ki bu sene vantilatör aldık rahatladık Dogalgaz açısından çok rahat edersiniz biz ses sıkıntısı da yaşamıyoruz evimiz ytongmuş

Sizin gibi komşu ne zor yav

Ara kat olanı al canım,ilerde mutfağı yıktırıp yeniden yaptırabilirsin,ebeveyn banyosu çok elzem değil, ısınma sorununa çare yok çatı katı tercih etme yazın pişer kışın donarsın

Isı yalıtımı olduktan sonra hiç sorun olmuyor üst kat.5 yıldır en üstte oturuyorum.(14.kat) .şimdiye kadar sıcak soğuk vs diye hiç rahatsızlık yaşamadım.eşimle ev alırken bu konuda çok fikr ayrılığına düştük.o hep arakat olsun istedi,ben üst kat diye direttim.şimdi o bile bana iyi ki arakat almadık diyor.
Güneybatı cephe pek soğuk olmaz gibi.

Gerçekten mi, peki annenizin hiç şikayeti yokmu ? Sıcak soğuk bakımından
Evleri bayağı büyük,ısı yalıtımı var binada,hiç çok soğuk diye bir şikayetini duymadım,annem sıcağı hiç sevmez gerçi ,yazında klima var bunalınca klimayı çalıştırıyorlar,onuda çok çalıştıramazlar emekliler sonuçta

Annemin evi en üst kat. Senelerce orada yaşadım tabi ki ben. Sıfır binaydı aldığımızda ve ilk iki sene hiçbir şey yoktu. Daha sonra büyük bir fırtına oldu ve çatı akmaya başladı. Defalarca yapıldı, her sene tadilat gördü ama yok illa her sene bir kere yaşanıyor bu sorun.

Isı yalıtımı konusuna katılıyorum. Eskiden evimiz kışın soğuk, yazın çok sıcak olurdu. Yalıtım yapıldıktan sonra mis gibi. Kışın sıcacık, yazın da her ev nasılsa öyle. Hayatımda ilk defa üst kattan farklı bir yerde yaşıyorum şu an ve alışamıyorum. Tepemden bir şey çırpan hiç olmadı ama gürültü tuhaf geliyor. Hep söylenir ara kat iyidir diye ama en üst kat da sanki dolmuştaki en arka cam kenarı gibi, bağımsız böyle, herkesten uzak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…