Elinizdeki pesinat makul bence orta halli 3+1 sizi yormayacak bir ev alın şehir merkezinden biraz uzak olsa birşey olmazMerhaba hanımlar
5 yıllık evliyiz ailemin evinde oturuyoruz düğün altınları vs. Bozdurup birazda birikmişsiniz var, peşinat yapıp ev almayı düşünüyoruz.
Ancak ev fiyatları uçmuş durumda şuan elimizde olan 200 bin , ama evler 400 den başlıyor 400 binlik evlerde biraz daha merkeze uzak ara sokaklarda kalıyor. Diğer konum olarak güzel olan evlerde 450 civarı
Sorum şu sizce daha çok borç altına girip almışken işlek yerden mi almak yoksa daha uyguna olanı alıp borcun çabuk bitmesi mi çok ara sokaktan alırsak pişman olurmuyum ilerde.
İkizlerim olduğu için 3+1 istiyoruz. Yada ara yerdeki 3+1 yerine işlek yerden 2+1 mi almak mantıklı sizce evin konumu mu içimi daha önemli
Başka nelere dikkat etmeliyim ev alırken.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler
Merkeze uzak ama ne kadar uzak misal kimi yerde merkeze 10 dk -20 dk olur,bazı yerlerde tek dolmuşla gidersin merkeze bunlar önemli,ara sokak dediğiniz yer nasıl bir yer mesela çevresinde park,okul sağlık ocağı var mı yok mu bunlar var ise olur yok ise iyi araştırmak gerekir.Merhaba hanımlar
5 yıllık evliyiz ailemin evinde oturuyoruz düğün altınları vs. Bozdurup birazda birikmişsiniz var, peşinat yapıp ev almayı düşünüyoruz.
Ancak ev fiyatları uçmuş durumda şuan elimizde olan 200 bin , ama evler 400 den başlıyor 400 binlik evlerde biraz daha merkeze uzak ara sokaklarda kalıyor. Diğer konum olarak güzel olan evlerde 450 civarı
Sorum şu sizce daha çok borç altına girip almışken işlek yerden mi almak yoksa daha uyguna olanı alıp borcun çabuk bitmesi mi çok ara sokaktan alırsak pişman olurmuyum ilerde.
İkizlerim olduğu için 3+1 istiyoruz. Yada ara yerdeki 3+1 yerine işlek yerden 2+1 mi almak mantıklı sizce evin konumu mu içimi daha önemli
Canim evin konumundan cok bence kulanimi onemli merkeze 20 dklik yurume mesefesi olsun ama guzel olsun.
Teşekkürler fikir içinCanim evin konumundan cok bence kulanimi onemli merkeze 20 dklik yurume mesefesi olsun ama guzel olsun.
istanbuldanmı bahsediyorsunuzMerhaba hanımlar
Elinizdeki pesinat makul bence orta halli 3+1 sizi yormayacak bir ev alın şehir merkezinden biraz uzak olsa birşey olmaz
Ben şehir merkezinden almadım şehir merkezine araçla 10 dk uzaklıkta yarı fiyatına ev aldım 1 ay oluyor ... Birde araç aldım . Oyuzden o mesafe bizi yormuyor. Aracı olmadan size gelmek isteyen insanlar için vasıta uzaklığında olsun yeterli bence
Evetistanbuldanmı bahsediyorsunuz
merkezi yerde istanbul herzaman kazandırır
Çok pahalı ya evler orda, bizde 150bine ev aldık yani acaba pahalı mı diozMerhaba hanımlar
İstanbul’da merkez derken nereyi kastediyorsunuz?merkezi yerde istanbul herzaman kazandırır
metroya metro büse yakın yerler den ben avrupa yakalıyım bakırköy bahçelievler benim için en uygun yerler o söylediğinizinde altında ev bulabilrisiniz eski ama tadilat görmüş daire meselaİstanbul’da merkez derken nereyi kastediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?