- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.072
- 83
- 31
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Eylül elkm gibi paket açıklanınca ev fiyatları artar hiç bir şey anlamazsiniz gün geçtikçe herşey pahalaniyor bence alma imkanınız varken hemen alınMerhaba kızlar,
Daha önce ev alma üzerine bir kaç konu açmıştım. Şimdi bir kaç ev var içinden birini alıcam büyük ihtimalle biri çekmeköyde biri Ümraniye biri Kurtköy. Fiyatları aşağı yukarı aynı. Kurtköydeki site diğerleri normal bina. Şimde krediyle alıcam yarısını. Onaylandı kredim. Sizce bulmuşken hemen alayım mı kaçırmayıp. Yoksa biraz daha biriktirip Eylül Ekim gibi paket açıklayacaklarmış 1.20 gibi bi faizden ilk evim için onu mu bekleyeyim. Yani fiyatlar ne olur bilmiyorum. Hem bölge olarak hemde alıp almam konusunda fikirlere ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler
eylül ekim yeni paket açıklandığında ev fiyatları uçuşa geçer muhtemelen ve yine aynı para çıkar cebinizden, bence ev içinize siniyorsa şu an almanızı tavsiye ederim..Merhaba kızlar,
Daha önce ev alma üzerine bir kaç konu açmıştım. Şimdi bir kaç ev var içinden birini alıcam büyük ihtimalle biri çekmeköyde biri Ümraniye biri Kurtköy. Fiyatları aşağı yukarı aynı. Kurtköydeki site diğerleri normal bina. Şimde krediyle alıcam yarısını. Onaylandı kredim. Sizce bulmuşken hemen alayım mı kaçırmayıp. Yoksa biraz daha biriktirip Eylül Ekim gibi paket açıklayacaklarmış 1.20 gibi bi faizden ilk evim için onu mu bekleyeyim. Yani fiyatlar ne olur bilmiyorum. Hem bölge olarak hemde alıp almam konusunda fikirlere ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler
En fazla ne kadar artar diye düşündüm şuanki faiz oranlarına göre her türlü 1.20 den almak daha uygun olmaz mı bilemiyorum kafam çok karışık. O paket çıktığında da yine şartlar ne olur ne kadarına verirler oda bi bilinmezlikEylül elkm gibi paket açıklanınca ev fiyatları artar hiç bir şey anlamazsiniz gün geçtikçe herşey pahalaniyor bence alma imkanınız varken hemen alın
Valla ben artık piyasayı takip edemiyorum ben çok artacağını düşünüyorumEn fazla ne kadar artar diye düşündüm şuanki faiz oranlarına göre her türlü 1.20 den almak daha uygun olmaz mı bilemiyorum kafam çok karışık. O paket çıktığında da yine şartlar ne olur ne kadarına verirler oda bi bilinmezlik
Merhaba kızlar,
Evet ama o kredi ilk evime özel olacak ve koşulları olucak mevcutları düzenlemez bence birde devlet bankaları başka bankanın kredisini yapılandırmayabilirBizde kredı cekmıstım mart ayında 1.79 dan ozel bankadan, o zaman bıze su denmıstı devlet daha dusuk kredı kampanyası yaparsa kucuk bır mıktar verıp yapılandırma yapılıyormus
yanı 1.20 den cıkarsa (özel bankalarda da olursa bız yapılandırmayı dusunmustuk)
bunu bır arastırın ıstersenız, belki işinize yarar
paketi falan beklemeMerhaba kızlar,
Kaç senelik aldınızŞimdi alın. Paket sonrası faizlerde düşüş yaşanırsa ileride yapılandırırsınız. Babam 2015’te aldı evi, 2020’de kredisinin aylık taksitlerini artırdı, faizini düşürdü, ara ödeme de ekletti, bir sene erken bitiriyor ilk aldığımızdan.
Al benim babam aynı hatayı yaptı kredi düşecek derken ucuza alacağı arabayı 100 bin zam gelince alamadı bugün 2 milyon olan ev eylülde 2,5 milyon olur aynı hesap ve belki sen eli boş kalırsın çünkü millet hücum edecek ..sorman hata benceMerhaba kızlar,
10 senelikti, seneye bitecek yapılandırdığı için. 170.000₺ kredi kullanmış babam. Biz evi 270.000’e aldık, şimdi sitede 5.500.000₺’ye satılıklar var.Kaç senelik aldınız
Çok merak ediyorum o krediyi verecekler mi veya bankalar bu kadar koşmuşken nasıl 2-3 milyonu 1.20 den verebilecekler birilerinePaketlerin zibilyon tane kuralı isteği şartı oluyor, onları alabilmek için bin takla lazım. Varsa fırsatınız hiç kaçırmayın, hem krediler dağıtılıyormuş gibi gösteldiğinden fiyatlar uçacak.
Ben 0,99 için krediye başvurdum geçenlerde. 0 ev için, ekspertiz parası verdiğimle kaldım. Öğrendim ki başvurulardan bi tanesi onaylanmış, o da yaşadığım şehirdeki bir ev için değil. Sanmıyorum gelecekteki krediler de farklı olsun.Çok merak ediyorum o krediyi verecekler mi veya bankalar bu kadar koşmuşken nasıl 2-3 milyonu 1.20 den verebilecekler birilerine
Ev 0.99 a uygun değil miymiş neden onaylanmamış sizinki. Gelirinizin mi uymadı.Ben 0,99 için krediye başvurdum geçenlerde. 0 ev için, ekspertiz parası verdiğimle kaldım. Öğrendim ki başvurulardan bi tanesi onaylanmış, o da yaşadığım şehirdeki bir ev için değil. Sanmıyorum gelecekteki krediler de farklı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?