- 2 Temmuz 2023
- 12.076
- 36.199
- 528
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Merhaba kızlar,
Daha önce ev alma üzerine bir kaç konu açmıştım. Şimdi bir kaç ev var içinden birini alıcam büyük ihtimalle biri çekmeköyde biri Ümraniye biri Kurtköy. Fiyatları aşağı yukarı aynı. Kurtköydeki site diğerleri normal bina. Şimde krediyle alıcam yarısını. Onaylandı kredim. Sizce bulmuşken hemen alayım mı kaçırmayıp. Yoksa biraz daha biriktirip Eylül Ekim gibi paket açıklayacaklarmış 1.20 gibi bi faizden ilk evim için onu mu bekleyeyim. Yani fiyatlar ne olur bilmiyorum. Hem bölge olarak hemde alıp almam konusunda fikirlere ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler
Evet aidat var ama otoparkı vs olması önemli benceEnflasyonist ortamda ne kadar erken borclanirsan o kadar kardasindir. Ben olsam begendigim, icime sinen ev hangisiyse onu alirim.
Site diye belirttiginiz evin kredi haricinde aidat problemi oldugunu da unutmayın. Ama artilari fazlaysa ben siteyi tercih ederdim.
Direk müteahitten aldık sıfır yapılan evlerden 1milyon 200e suan 3milyon civariO şartlara uygun daire bulmuşsunuz şansa. Bende 0.69 için fellik fellik gezmiştim ama asla şartlara uyan ve fazla çekebileceğim bir daire bulamadım
Evet aidat var ama otoparkı vs olması önemli bence
Ne kadar oldu alalıDirek müteahitten aldık sıfır yapılan evlerden 1milyon 200e suan 3milyon civari
Su an hic biseyin fiyat farki normal degil. Fiyat algimizi yitirdik ne derlerse haa iyiymis yarin daha pahali olcak deyip aliozTemmuz başında bir arkadaşım sitede 1. Kat arka cephe daireyi 3 milyona 2+1 aldı dün baktık aynı sitede 4200-4750 aralığında konmuş 2+1 ler. Tabi daha üst kat ve ön cephe olmasına göre değişiyor ama fiyat farkı bu kadar fazla olması normal mi
Hayırlısı olsun aslında tamamen peşin alanlar işin mantıklı bu süreç inşallah hayırlısı olur hepimiz için siz nereden almıştınız kredi ne kadar kullandınızBiz konut kredisi çekerken bankacı bizim kredi oranlarını azaltmanız konut fiyatlarının patlaması demek; ev fiyatlarının artması enflasyonun artması demek o yüzden de kredi oranlarını düşürmüyoruz demişti. Şu an piyasa durgunken ev almak mantıklı sanki bu arada bizde 3 4 gün önce aldık evi . 1 hafta içinde aynı evlere 100 bin koydu
Halkbank 300 bin kullandık . Onu bile zorla verdiler resmen süründük. Halkbank pişmanlıktirHayırlısı olsun aslında tamamen peşin alanlar işin mantıklı bu süreç inşallah hayırlısı olur hepimiz için siz nereden almıştınız kredi ne kadar kullandınız
Peşinatınız var mıydı 300 çıkmaz çekmişsiniz ev ne kadardı kiHalkbank 300 bin kullandık . Onu bile zorla verdiler resmen süründük. Halkbank pişmanlıktir
Düşük kredi olduğu an ev fiyatları fırlıyor. Bilemiyorum .Merhaba kızlar,
Daha önce ev alma üzerine bir kaç konu açmıştım. Şimdi bir kaç ev var içinden birini alıcam büyük ihtimalle biri çekmeköyde biri Ümraniye biri Kurtköy. Fiyatları aşağı yukarı aynı. Kurtköydeki site diğerleri normal bina. Şimde krediyle alıcam yarısını. Onaylandı kredim. Sizce bulmuşken hemen alayım mı kaçırmayıp. Yoksa biraz daha biriktirip Eylül Ekim gibi paket açıklayacaklarmış 1.20 gibi bi faizden ilk evim için onu mu bekleyeyim. Yani fiyatlar ne olur bilmiyorum. Hem bölge olarak hemde alıp almam konusunda fikirlere ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler
Evet peşinat vardı ev 2 milyonPeşinatınız var mıydı 300 çıkmaz çekmişsiniz ev ne kadardı ki
Tam 1 sene olduNe kadar oldu alalı
Kaç yıllık çektinizTam 1 sene oldu
Kredi onaylanmasi icin once bi ev gostermeniz gerekli degil mi? Boyle nasi kredi onaylandi ortada ev yokken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?