Ev alma son konum

Enflasyonist ortamda ne kadar erken borclanirsan o kadar kardasindir. Ben olsam begendigim, icime sinen ev hangisiyse onu alirim.

Site diye belirttiginiz evin kredi haricinde aidat problemi oldugunu da unutmayın. Ama artilari fazlaysa ben siteyi tercih ederdim.

Evet aidat var ama otoparkı vs olması önemli bence

Su an hic biseyin fiyat farki normal degil. Fiyat algimizi yitirdik ne derlerse haa iyiymis yarin daha pahali olcak deyip alioz

Hayırlısı olsun aslında tamamen peşin alanlar işin mantıklı bu süreç inşallah hayırlısı olur hepimiz için siz nereden almıştınız kredi ne kadar kullandınız

Düşük kredi olduğu an ev fiyatları fırlıyor. Bilemiyorum .

Konu sahibi hangi ev hayırlıysa o olsun. Eğer imkan varsa alın. Çünkü beklediğiniz paket için bir çok insan başvuracak sonrasında ön onaylıda olsa belki alamayacaksınız krediyi.

Yeter ki faydalı borçlanın.

Kurtkoyde hangi sitede ben çok seviyorum yıllarca yaşadım, daha kendi halinde çok göç almayan bı yer lens istanbul Cok güzel bı yaşam alanı oldu, aradığınız her şeyi bulabilirsiniz tek dezavantajı her yere uzak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…