- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Ben iki yıl önce eşimden ayrıldım.Kizimla birlikte büyüksehirlerimizden birinde yaşıyorum.Esimden ayrılırken elime bir miktar para geçti ve o paranın bir kısmıyla araba aldım.Kenarda biraz daha param var.Kirada oturuyorum.Kenardaki parayla üzerine de biraz kredi çekerek ev almak istiyorum ama evler çok pahalı arabami da satmak istemiyorum.Aileden hiç bir şekilde maddi destek görmüyorum.Ev alırsam kendim alabileceğim ya da hiç o kadar borca girmeyip hep kirada mi otursam diyorum.Krediler de çok yükselmiş çünkü.Yani ne yapacagimi bilmiyorum.Ömür boyu kirada oturabilir miyim nasil yapmalıyım bilmiyorum.Kredi cekersen de ancak eski ve giriş kattaki evleri alabiliyorum.Kafamda deli sorular
Korkuyorum açıkçası.Alabilecegim evler hem pahalı hem içini yaptırmak gerekiyor.Ben öğretmenim.Ev aldiğimda aylık 4500 tl ödemem gerekecek.Ama kirada otursam daha az kira ödeyeceğim.Odeme konusunda korkuyorum.Araba da çok ihtiyaç oluyor.Ne yapacagimi bilmiyorum
Tek maaşla ayda 4500 tl kredi ödeyebiliyorsanız fakir değilsiniz zatennnKorkuyorum açıkçası.Alabilecegim evler hem pahalı hem içini yaptırmak gerekiyor.Ben öğretmenim.Ev aldiğimda aylık 4500 tl ödemem gerekecek.Ama kirada otursam daha az kira ödeyeceğim.Odeme konusunda korkuyorum.Araba da çok ihtiyaç oluyor.Ne yapacagimi bilmiyorum
Küçük ev alın 2+1 hatta 1+1 bile olabilir. Temiz güvenli yeni bitmiş bir sitede giriş katları daha hesaplı olur , temizliği kolay olur . Emeklilikte maaşlar iyice düşüyor şimdi çeşme akarken hatta çocuğunuz küçükken testiyi doldurmak lazım. Ev arabadan daha önemli bence .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?