- 14 Haziran 2019
- 15.966
- 80.992
- 598
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Ben iki yıl önce eşimden ayrıldım.Kizimla birlikte büyüksehirlerimizden birinde yaşıyorum.Esimden ayrılırken elime bir miktar para geçti ve o paranın bir kısmıyla araba aldım.Kenarda biraz daha param var.Kirada oturuyorum.Kenardaki parayla üzerine de biraz kredi çekerek ev almak istiyorum ama evler çok pahalı arabami da satmak istemiyorum.Aileden hiç bir şekilde maddi destek görmüyorum.Ev alırsam kendim alabileceğim ya da hiç o kadar borca girmeyip hep kirada mi otursam diyorum.Krediler de çok yükselmiş çünkü.Yani ne yapacagimi bilmiyorum.Ömür boyu kirada oturabilir miyim nasil yapmalıyım bilmiyorum.Kredi cekersen de ancak eski ve giriş kattaki evleri alabiliyorum.Kafamda deli sorular
Ankara nin neresinde o evler?Hangi şehirde yaşıyorsunuz ne kadar bütçeniz var yazarsanız daha çok yardımcı oluruz eğer ankarada yaşıyorsanız 10 yıllık orta kat 3+1 evler 250 ye de bulursunuz ama İstanbulda 1+ 1 evler 300 bine zor bulursunuz...
Hayat kalitem düşer herseyden kismam gerekseydi kirada dururdum..yada faizsiz ev satışı yapan şirketlere bakardım..en olmadı 4 binlirayla her ay altin alır birikim yapardim
Benim 100 bin tl kenarda param var.Maksimum 250000 bin tl kredi çekebiliyorum.Ankara da bulunduğum yerde ancak giriş kat alabiliyorum.250000 tl cekersem 10 yıl 4256 tl ödemem gerekecek.Bilmiyorum
sizi çok zorlamayacaksa ev alın derim, sonuçta ev kiraları her geçen gün artıyor ama kredi ödemeniz sabit kalıyor, ben geçen sene ev aldım, o zaman kiralar benim oturduğum semtte 500 tl ile 1000 tl arası değişiyordu 2000 tl kredi ödemeli ev aldık şuanda yine aynı semtte en kötü evin kirası 1400-1500 civarına yükseldi yani ben ekstra 500 tl ödüyorum sonunda ev benim olacak ayrıyetten konut fiyatlarının artması nedeniyle aldığım evin değeri 1 yılda 2 katı arttı yani evi 200,000 tl ye aldım diyelim şuanda emlakçılar 350-400 bin arası fiyat biçiyorlar evime.Ben iki yıl önce eşimden ayrıldım.Kizimla birlikte büyüksehirlerimizden birinde yaşıyorum.Esimden ayrılırken elime bir miktar para geçti ve o paranın bir kısmıyla araba aldım.Kenarda biraz daha param var.Kirada oturuyorum.Kenardaki parayla üzerine de biraz kredi çekerek ev almak istiyorum ama evler çok pahalı arabami da satmak istemiyorum.Aileden hiç bir şekilde maddi destek görmüyorum.Ev alırsam kendim alabileceğim ya da hiç o kadar borca girmeyip hep kirada mi otursam diyorum.Krediler de çok yükselmiş çünkü.Yani ne yapacagimi bilmiyorum.Ömür boyu kirada oturabilir miyim nasil yapmalıyım bilmiyorum.Kredi cekersen de ancak eski ve giriş kattaki evleri alabiliyorum.Kafamda deli sorular
arabayı satın 2+1 sıfır olmasa bile ara kat eli yüzü düzgün bir ev alın, mümkünse işinize yada çocuğun okuluna yakın güzel bir semtte olsun. ev ilerisi için çok kıymetli bir yatırım. ben evime ödediğim kadar kredi parası ile şu an minimum kira parası verecektim.Ben iki yıl önce eşimden ayrıldım.Kizimla birlikte büyüksehirlerimizden birinde yaşıyorum.Esimden ayrılırken elime bir miktar para geçti ve o paranın bir kısmıyla araba aldım.Kenarda biraz daha param var.Kirada oturuyorum.Kenardaki parayla üzerine de biraz kredi çekerek ev almak istiyorum ama evler çok pahalı arabami da satmak istemiyorum.Aileden hiç bir şekilde maddi destek görmüyorum.Ev alırsam kendim alabileceğim ya da hiç o kadar borca girmeyip hep kirada mi otursam diyorum.Krediler de çok yükselmiş çünkü.Yani ne yapacagimi bilmiyorum.Ömür boyu kirada oturabilir miyim nasil yapmalıyım bilmiyorum.Kredi cekersen de ancak eski ve giriş kattaki evleri alabiliyorum.Kafamda deli sorular
ev almak en iyisi malesef herşey pahalıBen iki yıl önce eşimden ayrıldım.Kizimla birlikte büyüksehirlerimizden birinde yaşıyorum.Esimden ayrılırken elime bir miktar para geçti ve o paranın bir kısmıyla araba aldım.Kenarda biraz daha param var.Kirada oturuyorum.Kenardaki parayla üzerine de biraz kredi çekerek ev almak istiyorum ama evler çok pahalı arabami da satmak istemiyorum.Aileden hiç bir şekilde maddi destek görmüyorum.Ev alırsam kendim alabileceğim ya da hiç o kadar borca girmeyip hep kirada mi otursam diyorum.Krediler de çok yükselmiş çünkü.Yani ne yapacagimi bilmiyorum.Ömür boyu kirada oturabilir miyim nasil yapmalıyım bilmiyorum.Kredi cekersen de ancak eski ve giriş kattaki evleri alabiliyorum.Kafamda deli sorular
imkanın varsa ev alBen iki yıl önce eşimden ayrıldım.Kizimla birlikte büyüksehirlerimizden birinde yaşıyorum.Esimden ayrılırken elime bir miktar para geçti ve o paranın bir kısmıyla araba aldım.Kenarda biraz daha param var.Kirada oturuyorum.Kenardaki parayla üzerine de biraz kredi çekerek ev almak istiyorum ama evler çok pahalı arabami da satmak istemiyorum.Aileden hiç bir şekilde maddi destek görmüyorum.Ev alırsam kendim alabileceğim ya da hiç o kadar borca girmeyip hep kirada mi otursam diyorum.Krediler de çok yükselmiş çünkü.Yani ne yapacagimi bilmiyorum.Ömür boyu kirada oturabilir miyim nasil yapmalıyım bilmiyorum.Kredi cekersen de ancak eski ve giriş kattaki evleri alabiliyorum.Kafamda deli sorular
Bende geçen bunu düşündüm. Sonrasında aklıma şu geldi. Büyük bir şehirde değil de daha anadolu tarafında bir ev alıp onu kiraya vermeyi düşünüyorum. İstanbulda asla bir ev alamam çünkü.
EGer ev almak istediğiniz şehirde tanidiginiz yoksa başka şehirden hiç ev almayın derim çünkü zor oluyor ilgilenen birisi olmazsa .Bende geçen bunu düşündüm. Sonrasında aklıma şu geldi. Büyük bir şehirde değil de daha anadolu tarafında bir ev alıp onu kiraya vermeyi düşünüyorum. İstanbulda asla bir ev alamam çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?