Ev Almak İstiyorum Fakat Eşim İstemiyor!

Annesiyle babasına ev alıyorsa onlarla hayat sürsün o zaman tövbe yaa...

herşey ıyı hoşta bır kayınbaban şımdıye kadar bır ev alamadıya bundan sonrada alamaz. onun emeklısıylede sen ev almaya kalksan aynı evde oturusunuz anca 2 eve hangı parayla alcan. eşını nıyetı babanın evnde oturup kendı aıleısne ev almak yanı sana sıra gelemz. ben ztn bır erkegın kız tarafının evınde oturmasını dogru bulmuyorum acıkcası rahata alıscak dahada cıkmaz ordan

Ama hiç bir kadın kayınpederin evinde otururken kendi ailesine ev almayı planlamıyor.

Babadan para almama konusundaysa haklısınız, bence de almamalılar. Kimse kimseden para almasın, herkes kendi yapsın ne yapacaksa.

Ama hiç bir kadın kayınpederin evinde otururken kendi ailesine ev almayı planlamıyor.

Babadan para almama konusundaysa haklısınız, bence de almamalılar. Kimse kimseden para almasın, herkes kendi yapsın ne yapacaksa.
ne olursa olsun herkes kendı evını alsın enınde sonunda sorun cıkıyor. ben kayınpederımın evıne yerlessem bana ne fayda bırsey olsa kardeslerın hakkı var. ya kirada oturum yada kendı evımı kendım alırım

Sonuçta babanızda damadı ailesine ev alsın diye vermedi evi, sizi düşünerek borcu harcı bitsin çocukların, kendinizi toparlayıp kendi evinize çıkana kadar yardım amaçlı bu teklifte bulundu ki çok ta büyük bir yardım, dünüre ev alsınlar onlarda burada otursun diye düşünmemiştir sanırım

Kendi evi olmayan birinden yardım almak vicdanen rahatsız etmeyecek mi sizi hiç?

Kayınpederden yardım kabul etmeyin.
Kendi babanıza kira verin.
Durumu biraz daha toparlayınca kendi evinizi alın.

Benim babamin evinde oturuyorken ne aileye ev almasi? Once bize ev alinacak de.

Konuyu tartismaya bile acma.

Kimseden de yardim bekleme. Karsi tarafin da evi yok.

eşiniz çok uyanıkmış kendi kayınpeder evinde otursun anasına babasına ev alma derdine düşsün, ne kendi anne babanızdan nede eşinizin ailesinden destek almadan almaya çalışın.

Rahata alismis, dert yok borc yok ohhh misss...

Simdi bir eve girerse üzerine yük binecek borç ödeyecek, ne gerek varrrr sende yani aaaa ?? Hazir ev var iken borca girilir mi simdi ??

Kisacasi zor geliyor p*posu yemiyor canim :)))

Vayy be kuş beyinleri tilkiliğe iyi çalışıyor bunların.
İyilikten maraz böyle bir şey sanırım.

Bence babamın evinde oturup babanı ev sahibi yapacaksın önce öyle mi?

Ev almıyorsan hemen kiraya çıkıyoruz.
Babam da evinden kira alır rahatlar.
Senin de gücün yetiyorsa iki evi alırsın ben de görürüm diye çek restini.
Kavga da çıkarsa çıksın bırak.

Tam da kavga etmelik konu bu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…